Bildirim
Steam 'Bu üye şu isimlerle de oyun oynadı.' isimlerini silme
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Ben de merak ediyorum bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben onu erken farkettim ve henüz hiç nick değiştirmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 28 Temmuz 2014; 22:50:16 > -
Valla çok madur durumdayım nasıl nicknameler koymuşsam artık kötü etkiliyor beni -
Up -
Nerede yazıyor ? Aynısını biz yaşamayalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Blasted35
Nerede yazıyor ? Aynısını biz yaşamayalim
Profilinde adının yanındaki oka basınca çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bütün değiştirdiğin nickler var mı orada belli bi sayıda gösteriyor sanıyordum orada eğer öyle ise istemedikleri gizlemek için yine nick değişebilirsin.@phllvn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğim kadarıyla son kullanılan 5 taneyi tutuyor.
Keşke 5 tanesini tutsa 10 tanesini tutuyor malesef @Orange20 @qabRiéL -
Ordaki nickler silinmez.
Silinmez ama değiştirirsen peş peşe eskiler silinir yeniler gelir. 10 adet saklanıyor bellekte. -
BENİM SORUNUM BEN STEAM İLK BAŞLARDA CS GO İDİ SOURCE 1.6 ZERO FELAN KARIŞIK PAKET ALDIM SONRA BEĞENMEDİM OKULADAN ARKADAŞA VERDİM AYLAR SONRA ARMA 3 FENA FİYATA ALDIM SONRA FARKETTİM İSİMLERİMİN ARASINDA Çapkın Kız ismiyle oynadı YAZIYOR ANLAYICAGINIZ BELEŞE Bİ İYLİK YAPAK DEDİK MADUR OLDUK
NOT : ARMA 3 BİDE SESLİ KONUŞMAYDI TS Lİ FELAN YANİ ARKADAŞ EKLEYEMİYORUM 1 ARKİ EKLEDİM BU BENİM KÜÇÜK DOST SAÇMA SAPAN İSİM GİRİNCE MADUR OLABİLİRİM GÖRÜRSE :D -
Dostum yukarda yazdıkları gibi kullandıgın son 10 isim gözüküyor bunları silemiyosun ama bir taktik yapabilirsin , kullandıgın isimi sonuna farklı bir harf koyarak 10 kere değiştirirsen önceden kullandıgın kimsenın görmesini istemediğin isimler gözükmez .
Örnek verecek olursak :
isimin Legolas diyelim sonuna 5-6 kez s koyarak isimini değiştirirsen eski isimler gözükmez
Örnek:
Legolass
Legolasss
Legolassss
Bu şekilde :D -
ahahaaa aS:DSADAS dövseydin arkadaşını dalga geçseydin ulan ya ne komik ülkeyiz -
rongensong1, rongensong2, rongensong3 diyerek isimlerimi değiştirip çözdüğüm bir sorundur. -
Konu iyi oldu benim isminde sex ustası idi
şimdi kız arkadaşımı ekliyecektim kara kara düşünüyordum. -
YAHU NEDEN BUNU BU KADAR KAFAYA TAKIYORSUNUZ HA SİLMİŞSİNİZ HA SİLMEMİŞSİNİZ SANKİ NE OLCAK?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuserNiNJA -- 14 Haziran 2017; 16:2:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X