Şimdi Ara

Steam 'Bu üye şu isimlerle de oyun oynadı.' isimlerini silme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
29.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ilk steam i aldığımda durmadan takma isim değiştiriyodum niye bilmiyorum Daha sonra onların kaydedildiğini fark ettim ve değiştirmeyi kestim. Fakat işten geçti tabi öyle takma adlar yazmışım ki Soruma gelecek olursak bu önceden kullandığımız takma adları nasıl silebiliriz ?

• Up
  • Ben de merak ediyorum bunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben onu erken farkettim ve henüz hiç nick değiştirmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 28 Temmuz 2014; 22:50:16 >
  • Valla çok madur durumdayım nasıl nicknameler koymuşsam artık kötü etkiliyor beni
  • Up
  • Nerede yazıyor ? Aynısını biz yaşamayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blasted35

Nerede yazıyor ? Aynısını biz yaşamayalim

Profilinde adının yanındaki oka basınca çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam.

• Bütün değiştirdiğin nickler var mı orada belli bi sayıda gösteriyor sanıyordum orada eğer öyle ise istemedikleri gizlemek için yine nick değişebilirsin.@phllvn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla son kullanılan 5 taneyi tutuyor.

• Keşke 5 tanesini tutsa 10 tanesini tutuyor malesef @Orange20 @qabRiéL
  • Ordaki nickler silinmez.

• Caramel Macchiato C kullanıcısına yanıt
    Silinmez ama değiştirirsen peş peşe eskiler silinir yeniler gelir. 10 adet saklanıyor bellekte.
  • BENİM SORUNUM BEN STEAM İLK BAŞLARDA CS GO İDİ SOURCE 1.6 ZERO FELAN KARIŞIK PAKET ALDIM SONRA BEĞENMEDİM OKULADAN ARKADAŞA VERDİM AYLAR SONRA ARMA 3 FENA FİYATA ALDIM SONRA FARKETTİM İSİMLERİMİN ARASINDA Çapkın Kız ismiyle oynadı YAZIYOR ANLAYICAGINIZ BELEŞE Bİ İYLİK YAPAK DEDİK MADUR OLDUK

NOT : ARMA 3 BİDE SESLİ KONUŞMAYDI TS Lİ FELAN YANİ ARKADAŞ EKLEYEMİYORUM 1 ARKİ EKLEDİM BU BENİM KÜÇÜK DOST SAÇMA SAPAN İSİM GİRİNCE MADUR OLABİLİRİM GÖRÜRSE :D
  • Dostum yukarda yazdıkları gibi kullandıgın son 10 isim gözüküyor bunları silemiyosun ama bir taktik yapabilirsin , kullandıgın isimi sonuna farklı bir harf koyarak 10 kere değiştirirsen önceden kullandıgın kimsenın görmesini istemediğin isimler gözükmez .

Örnek verecek olursak :

isimin Legolas diyelim sonuna 5-6 kez s koyarak isimini değiştirirsen eski isimler gözükmez

Örnek:
    Legolass
    Legolasss
    Legolassss

Bu şekilde :D
  • metekop01 M kullanıcısına yanıt
    ahahaaa aS:DSADAS dövseydin arkadaşını dalga geçseydin ulan ya ne komik ülkeyiz
  • rongensong1, rongensong2, rongensong3 diyerek isimlerimi değiştirip çözdüğüm bir sorundur.
  • Konu iyi oldu benim isminde sex ustası idi
    şimdi kız arkadaşımı ekliyecektim kara kara düşünüyordum.
  • YAHU NEDEN BUNU BU KADAR KAFAYA TAKIYORSUNUZ HA SİLMİŞSİNİZ HA SİLMEMİŞSİNİZ SANKİ NE OLCAK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DefuserNiNJA -- 14 Haziran 2017; 16:2:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.