ktü tıp fakültesi 3. sınıf öğrencisiyim. bu tıp fakültelerinde galiba 3. sınıfın sonunda çoğu okul ortak dersleri bitiriyormuş. ben de bu yıl 3. sınıfı geçip bir yandan da yks çalışıp yks puanımla daha iyi bir üniversiteye tercih yapsam acaba 4. sınıftan mı devam ediyor olucam yoksa baştan 1. sınıftan mı başlatıcak bilgisi olan var mı? (kesin emin konuştum sanki yks de iyi bir şey yapacakmışım gibi ama kendimi ona göre hazırlayıp şansımı deneyeceğim tabi)
LEPTOBUM ANİDEN ÇOK YAVAŞLADI
leptopta bu sabah league of legends oynyuordum bi sıkıntı yoktu daha sonra 1-2 program yükledim ve bilgisayara fotoğraf aktarması yaptım daha sonra aşırı derecede ama gerçekten aşırı derecede yavaşladı. yani 200 fps aldığım lolde 40 fps alamamaya başladım daha sonra görev yöneticisine baktım absürt çalışan bir şey de yoktu normal değerlerdi. sonra format attım ama hala değişen bir şey yok neden böyle oldu donanımsal mı sizce
laptopta 8 gb ram var. bilgisayarıma sağ tıklayınca orda 8gb ram gösteriyor. ve görev yöneticisinde daha ayrıntılı özelliklere girince 8gb ramden 7.3ü falan kullanılıyor diye gösteriyor. ama burdaki kullanılan ramleri toplayınca 4 etmiyor. ne yapmam gerekiyor laptobu alalı 5-6 ay oldu.
LEPTOP DÜŞTÜ
bugün masa kırıldı ve leptop da masayla birlikte yere düştü. donanımsal olarak sıkıntı yok galiba ama ekranı kapatırken tam kapanmadan yaklaşık 45 derecelik açıdayken ekran kapanıyor. tekrar açılması için leptobun kapağını tamamen kapatıp uyku moduna girdirip tekrar açmam gerekiyor daha 1-2 ay önce aldım leptobu garantiye versem ne derler yardımcı olabilir misiniz
|
|
WİN 10 KULLANIYORUM YARDIM
|
Eski bir strateji oyununu arıyorum
|
ETS 2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
|
HALISAHADA DÜŞTÜM
|
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 156
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.149 (Bu ay: 73)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun