Şimdi Ara

BJK taraftarı neden yıldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sanırım Beşiktaş ın en büyük sorunu öne geçtiği maçlarda skoru koruyacak mental olgunluğunun olmaması. Bu futbolcular sürekli koşmaları yerine skoru ele geçirince oyunu rölantiye çevirebilirlerse, bu mantığı kazanırlarsa çok ciddi aşama kat edebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Fikret Orman'in sonuna kadar arkadasindayim. Eleştiri olmadan gelişme olmaz. Su yönetimdeki amatörleri alsa ya. İbrahim Altinsay gibi bir cevher vardı gitti. Tamer Kiran'i alıp götürsünler.

Samet ciddi bir uyarı almalı.

Aynen.Bu arada İbrahim Altınsay için çalışmaları vardı sanırım, ciddi bir mevkide kulübe geri döndürmek istiyorlar anladığım kadarıyla.Çünkü bundan önce görevi belli değildi, ciddi bir konumda olması bu kulübün geleceğini değiştirir.

2 senede bir Oğuzhan getirse uçar futbol şubesi.

O adam gerçekten büyük kazançmış, bunu yeni yeni anlıyorum BJK'lilerin yorumlarından.
    Büyük paralarla büyük transferleri herkes yapar. Ama cüz'i miktarda parayla büyük transferi herkes yapamaz. Umarım Altınsay tekrar Türk futboluna kazandırılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Fikret Orman'in sonuna kadar arkadasindayim. Eleştiri olmadan gelişme olmaz. Su yönetimdeki amatörleri alsa ya. İbrahim Altinsay gibi bir cevher vardı gitti. Tamer Kiran'i alıp götürsünler.

Samet ciddi bir uyarı almalı.

Aynen.Bu arada İbrahim Altınsay için çalışmaları vardı sanırım, ciddi bir mevkide kulübe geri döndürmek istiyorlar anladığım kadarıyla.Çünkü bundan önce görevi belli değildi, ciddi bir konumda olması bu kulübün geleceğini değiştirir.

2 senede bir Oğuzhan getirse uçar futbol şubesi.

O adam gerçekten büyük kazançmış, bunu yeni yeni anlıyorum BJK'lilerin yorumlarından.
    Büyük paralarla büyük transferleri herkes yapar. Ama cüz'i miktarda parayla büyük transferi herkes yapamaz. Umarım Altınsay tekrar Türk futboluna kazandırılır.

Nouma geldiği zaman Altınsay 3 isim sundu yönetime, biri Pascal diğeri İBRA diğerini hep unutuyorum O zaman ki yönetim İbra için bu çocuk çok genç olmaz şeklinde yanıt vermiş, diğeri için de çok yaşlı diyerek Pascal'ı getirmişlerdi.

Anla artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

Siz bizi düşünmeyin arkadaşım .Sen GS'lisin sana ne.

Kara Murat sen misin?

Genelin yakındığı derdi anladım. Ben ısrarla "sabır" diyorum.
    Bugünlerin semeresini daha sonra alacağınıza inanıyorum.

Hocam kusura bakma mesajı dışardaydım eve geldiğimde gördüm ortak kullanıyorum bu profili başka bir Beşiktaşlı arkadaşımla(ki bu mesaj yüzünden tartıştım kendisiyle arkadaş demek ne kadar doğrudur)saçma cümleler kurmuş onun adına özür diliyorum kazma hassasiyetini anlayamamış ,kusura bakma.
  • quote:

quote:

quote:

Kara Murat sen misin?

Hocam kusura bakma mesajı dışardaydım eve geldiğimde gördüm ortak kullanıyorum bu profili başka bir Beşiktaşlı arkadaşımla(ki bu mesaj yüzünden tartıştım kendisiyle arkadaş demek ne kadar doğrudur)saçma cümleler kurmuş onun adına özür diliyorum kazma hassasiyetini anlayamamış ,kusura bakma.

Rica ederim kardeş, arkadaşınla da tartışmana gerek yok benim yüzünden

• quote:

quote:

Ayıp ediyorsun yalnız, zaten toplasan 10 tane düzgün yorum yazan var Gs'li olarak.Arkadaş da onlardan biri.Objektif yaklaşmaya çalışıp sorunu anlamak istemiş.

Esrar006 ve Torquoise'ye laf söyleyeni cidden hep birlikte toplanıp dövmek lazım.
  • Ne yılması ben sezon başında demiştim samet aybaba ile bu iş olmaz.
  • Olacak hersey yavas yavas turk ligi kalkiniyor bir tarafta guclu 3 buyukler diger tarafta tehlikeli anadolu takimlari. Besiktasin tek sorunu skoru koruma sikintisi olmasi. Mesela bizim akhisar macinda da 2. Golu bulmasaydik son dakikada vermistik maci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle son paragrafı okudum da fena yazmamışım

Bir de şöyle bir şey açmışım, vay be:http://forum.donanimhaber.com/m_86107614/f_//tm.htm#86107614
  • Yılma filan yokki şuan herkes yenilginin verdiği üzüntü ile buralara döküldü pazar yeneriz feneri yine yoluna girer herşey sıkıntı yok takım yine güzel oynadı necipin bireysel hataları ile verdik maçı bide daha yeni partizan maçından gelmişiz yani renktaşlarıma söyleyeceğim rahat olsun galeyana gelmeyin takıma destek olun toparlanırız yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Kara Murat sen misin?

Başka bir konu arıyordum bu konuyu gördüm geçmişten. Yıl 2013 başları, vay be
  • yılmadık yıkılmadık ayaktayız.
    biz Beşiktaş manyağıyız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.