Tigana kovulursa servet alacak Sakaryaspor beraberliğinin ardından, hedef adam haline gelen ve taraftarların istifaya davet ettiği Tigana, Beşiktaş'tan ayrılması durumunda kelimenin tam anlamıyla ihya olacak. Siyah-Beyazlı takımdan yıllık 2 milyon 300 bin Euro para alan tecrübeli teknik direktör, bu ücretin yarısını peşin, kalan yarısını ise taksitle alırken, kulüple yaptığı sözleşme gereği kovulsa bile 2 yıllık daha mukavelesi olduğundan bu yılların parasını da tazminat olarak alacak.
Yönetim tedirgin
2008 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tigana'nın, geçen sezon sözleşme yenilerken, kulüpten teminat mektubu istediği öğrenildi. Elinde teminat mektupları bulunan Fransız çalıştırıcı, görevden alınsa bile bu belgelerin güvencesiyle, Siyah-Beyazlı kulüpten 4.6 milyon Euro daha talep edebilecek. Bu teminat mektuplarının, yönetime Tigana konusunda geri adım attırdığı, başarısız sonuçların sürmesi halinde Fransız çalıştırıcının istifaya zorlanacağı bildirildi.
31.10.2006
Kaynak : Fanatik
Bu yöneticiler nasıl yönetci iş adamı olmuş anlamıyorum. Böyle sözleşmemi yapılır. Her zaman aynı şeyi yapıyorlar bir ton tazminat ödüyorlar fakat bir türlü akıllanmıyorlar. Opsiyonlu mopsiyonlu birşeyler yapsaydınız ya. Garantisimi vardı bu adamın başarılı olacağınında böyle 4 yıllık sözleşme yaptınız. Yazık boşa verilen bu paralara. Bari sözleşme yaptınız arkasında durun o zaman.
gönderemiyor degil göndermiyor
Senelerdir teknik direktör degistiriyoruz. Gitse bile bundan daha iyi olmayiz. Takimi yanlis oynatigi´da bir gercek. Tigana sadece defans oynatiyor. Bunun icin yanlis futbolculari transfer etmisiz sezon basinda o zaman. Delgado ile Ricardinho´nun defansiv yanlari cok kötü. Hücum icinde Tigananin taktigi oyunculari cok bagliyor.
Delgado ve Ricardinho ile belki Avrupanin bile en iyi orta saha oyuncularinin birisine sahibiz. Her macta pozisyona girme problemi cekiyoruz. Bu cok sasirtici. Delgadoyu Basel´de oynadigi gibi oynatsa o da yeter.