bu haftaki avrupa maçlarında bjk ve denizliye başarılar
evet inşallah galibiyet ile dönerler
inanıyorumki inşallah galip gelecekler
tabi gelecekler :) bi de ilhan oynasaydı ! size sezonun ilk yarısında demiştim. düzelecek bu çocuk diye! Bakın düzeldi. Tümer de yok. Of of...
Özellikle Bjk'de sıkıntılar var. Ama yeneceklerini ümit ediyorum.
ben bir g.saraylı olark her iki takımın isallah basralı olmalarını dilerim ve kazandıkları takdirdede ülke puanımız artacak buda 3 takımın sampiyonlar ligine ve 4-5 takımın uefa ya gitmesini saglayabilir ama kupayıda almak gerekmekte isallah hepsi gerceklesir
Beşiktaş 1-0 yenildi ama İstanbul da büyük bir aksilik olmazsa turu geçeriz. ama şu Denizli yaktı bizi. 3-0 ken sinirlendim maçı bırkayım derken bizim Denizlililer maçı bıraktı oldu 4-0. olsun bu da başarı.helal olsun onlara...
besiktas rakibinden cok daha kaliteli.turu kesin atlıycak bence.ama denizli tecrübesizliginin kurbanı oldu.cok uzulduk napalım insallah besiktas final oynarda tüm dünya türk futboluna saygı göstermeye devam eder
Zago yok... Ahmet Yıldırım yok... Tümer yok... Nouma formsuz... Sergen iyi değil.. Pancu eskisi gibi değil... işimiz çok zor ama turu geçeceğimize inanıyorum
biz sizi destekliyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme