ben uzun suredr sm oynuyorum. Ama bu sefer bk actım ama buyu sorunum var. Benim vitaly 12000 energy 19000 normal canım 49000 ama bk'nın can buyusunu yaptıgımda canım 19000'e dusuyor. norma mi? yoksa 2sinden birini restleyip diyerinimi full'leyim.
bendede wardi o bir ara... seyi dene istersen adamla kapis 19k hp n bittikten sonra tekar hp nin yukselip kaldigi yerden dewam etmesi gerek...
quote:
Orjinalden alıntı: hiphopci
ben uzun suredr sm oynuyorum. Ama bu sefer bk actım ama buyu sorunum var. Benim vitaly 12000 energy 19000 normal canım 49000 ama bk'nın can buyusunu yaptıgımda canım 19000'e dusuyor. norma mi? yoksa 2sinden birini restleyip diyerinimi full'leyim.
Dostum Healt 65k yı gectikten sonra 0 a donuo.Yani soyle anlatayım,O 65k orda duruo bi ikinci 65k oluo,eger oda 65kyı gecerse bi ucuncu 65 k oluo.Cunku oyun 65535den sonrasını gostermio.
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
Dostum Healt 65k yı gectikten sonra 0 a donuo.Yani soyle anlatayım,O 65k orda duruo bi ikinci 65k oluo,eger oda 65kyı gecerse bi ucuncu 65 k oluo.Cunku oyun 65535den sonrasını gostermio.
Ok anladım bende bazen 0'a dusmesine ragmen olmememin sebebini merak ediyodum o dur o zaman. SÜPERMİŞ o zaman bk
quote:
Orjinalden alıntı: hiphopci
quote:
Orjinalden alıntı: Dragonraja
Ok anladım bende bazen 0'a dusmesine ragmen olmememin sebebini merak ediyodum o dur o zaman. SÜPERMİŞ o zaman bk
Evt ßirisiyLe party deyken [P] ye basıp gerçek canına bakabilirsin. Muazzam bir rakam
8.200.000 HP
Ek Olarak HP nin 65K dan Sonra 0 a Düşmesi Bug'tur. Daha Önce Can Yükselttigim Halde Oyun Ekranında 2.000.000 HP Gordugumu Hatırlıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme