peh mg ile kesiom smleri yapma be bosver ben mg ile sm kesiosam teleport kullanidi halde bk ile hayli hayli keserim
1.bk 2.dl 3.mg 4.elf 5.sm bana gore
pusatı tebrik ederim cok güzel konuştu.. :D helal olsun .. sm nin teleportcu oldugunu bi tek bi pusat bide ben biliyom demek .. ejeje :D...
1.SM 2.BK 3.MG 4.DL 5.ELF
cuneders server kurmayı biliosan kur sm ben olcam sende mg olcan full set stat yapcaz sen beni warda yen ben muyu yine bırakcam hatta sana sayı bile vermem olm borumu teleport icin kac yıl harcadım a.q :D.. varsa beni teleportta yenicek her türlü bu arada mg benim için cocuk oyuncagı .. :D Bk yakalarsa affetmez tabi yakalarsa :D... pusatın dedi gibi :D teleportu cok iyi bilemen gerek teleport yapabilmen için en güçlü bk olabilir ama sm kasan adam teleport yapmayı biliyosa bk deil hangi car gelirse vızz. sm nin en büyük özelligi ms ve tp dir bunu hic bi zaman unutmayın bu arada warlarda genelde sm lere tp ve ms yasak mıs o zaman mg lerede en güçlü vurusu yasak olsun elflerin en güçlü vurusları yasak olsun bk ların en güçlü vurusu yasask olsun varmı böle bişi beni warda yeneceklerse tp ile ms em olupta yensinler hem ms ve tp olmazsa mg den bi farkı yok sm nin :D.. bi şapka (helm) eksik oluyo sadece :D.... zuahahahahah...SM her zaman 1. dir :D... ejejje..
Bence Bu Kişinin Charı Nasıl Organize Ettigine Bağlı ...
oynayabilene sıralama şudur
1. elf 2. bk 3. dl 4. mg 5. sm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme