Beyler kafa kafaya girerlerse kim alir. bk mi sm mi
bk tanikide ama serwerda mana shield ayarina görede deişir
ooo Bu ne be Bk mı Sm Mı kazanir Mg Mi Dl Mi OOooooo
(Full olarak düsünürsek)sm bi kere ms bassin bidaha basmasin bk genede alir onun aklini ztn sm bkye en fazla 3k vuruo :D mssi bitince bk tek atcak
hiçbiride yenmez dl uzaklardan o meşhur atışı yapar ve iş biter...ama bk dl ye yaklaşırsa......
quote:
Orjinalden alıntı: zambarotta
hiçbiride yenmez dl uzaklardan o meşhur atışı yapar ve iş biter...ama bk dl ye yaklaşırsa......
+12reslik dl ile 5reslik adamları tekte alıyordum :D(tabi bazı BK lar vardı beni tekte alıyolardı ama olsun ben onları 3 vuruşta alsamda yinede kesiyorum o yanıma gelene kadar)
Cok uzadı bu konular pufff artık bazı seylere kendiniz karar verin
ben şöle sölim eger 2 side fullse teleport yapamyı bilen sm her zaman her karakteri yener ms de olucak tabi siz dersiniz ms yasak tp yasak sm nin ne özelligi var o zaman inanmazsanız acın ölesine bi server bk yı bilen adam koyun benide sm olarak full yapın her seyi war yapalım eger ben bk yı yenemezsem bırakırım muyu..
elf uzktan ice atar adam yavaşlar 1 tane kodumu diğer atışlardan biriyle diğer adamı yığar ama bk yakındaysa yığılır
quote:
Orjinalden alıntı: muonline için
ben şöle sölim eger 2 side fullse teleport yapamyı bilen sm her zaman her karakteri yener ms de olucak tabi siz dersiniz ms yasak tp yasak sm nin ne özelligi var o zaman inanmazsanız acın ölesine bi server bk yı bilen adam koyun benide sm olarak full yapın her seyi war yapalım eger ben bk yı yenemezsem bırakırım muyu..
çok doru ben bk iken sm ler çok yatırdı beni
Muonline da en güüclü karakter tabi bk dır ama teleport yapmayı bilen bi sm her zaman her yerde hani karakter olursa yener..
quote:
Orjinalden alıntı: Fear Factory
elf uzktan ice atar adam yavaşlar 1 tane kodumu diğer atışlardan biriyle diğer adamı yığar ama bk yakındaysa yığılır
+1988
tabikide bk alır
BK MS FALAN TANIMAZ DAHA MS ATAMADAN İNDİRİR
yav kardesim bıkmadınızmı bu işlerden neyse bende bişeyler yazam bare bk yakın dovus ustasıdır sm teleportcudur elf ne işe yarar hala cozemedim mg donektir enr kasarsa adam kesebilir dark lordu hiç sormayın o manyak guclu bi chardır bk mı sm mi sm kasmasını bilen bi adam bk yı yere yıkar teleport sayesinde buna yok diyen adam bu oyunu bilmiyodur buraya yazıyorum ama bk nın eline gecmesin o sm eğer ole bişey olursa ezer gecer smyi elf bilmem ice yaparmıs ne soker antidotenin olduğu bi ouynda ice buyusu sert vuramaz elf bırakın su işi yok bkyı keser meser palavra ha bide dl var ona ne ice soker ne teleport cunku onun kusu var kusu salarsın sm ye sm teleport yapıpta aydınlığa ıkarsa kus ozaman saldırır en guclu dl dir ondan sonra hangisidir bilemem ama en sonuncu elfdir bundan eminim