Şimdi Ara

C4x mi yoksa 2008 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 1440 citroen c4x benzinli shine bold paket mi yoksa 1570 2008 allure benzin mi sizce ? Hangisini tercih etmeliyim . Yada ikinci el bu fiyatlara 3008, ford kuga, nissan qashqai mi almaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocuklu aile iseniz C suv, bekar ya da çocuksuz aile iseniz B suv öneririm.

B suv tercihim Peugeot 2008 ya da Opel Mokka,
    C suv tercihim Peugeot 3008 ya da Opel Grandland olurdu.

• C4 un hb olanını alın,aile genişse c4x alın

• Motor şanzıman aynı, geri kalan her şeyde C4X önde.

• Konuya bı faydası yok düşüncelerimin lakin

Bu Suv denen suvcuklar ne kadar saçma gereksiz bı araç hiç ısınamadım bunlara.

Geçen önümde bı Mokka gidiyor arkadan bakınca daracık görece yüksek kutu gibi yuvarlak bişey görünüyor.

Yüksek hızda ani bı manevra yapsan top gibi yuvarlanıp gidecek.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    İnmesi binmesi rahat. Araç içinde etrafa daha hakim hissetiriyor. Siz almazsınız olur biter.

Yüksek hızda yuvarlanıp gitmez içiniz rahat olsun. Zaten siz almayacaktınız

Konu sahibi tek binilecekse 2008 aile varsa c4x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 7 Temmuz 2024; 9:48:33 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu ikisi arasında c4x daha mantıklı bence. Bayağı geniş bir araba. Ha ben olsam ikinci el tucson veya peugeot 408 bakardım, nitekim bakıyorum da

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni c4 mü yoksa yeni 308 mi
    14 yıl önce açıldı
    realme gt 2 mi Mi 12 lite mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskinin yenisi olmaz hocam sıfır alma şansın varsa tabiki sıfır tercih et bence. c4x biraz yükseltilmiş bir sedan araç, 2008 ise boyutları küçük bir SUV benim tercihim 2008 olurdu zira oturuş pozisyonu olarak 2008'de SUV gibi oturuyorsunuz ve görüş açıları çok daha iyi.

• 2008'in model algısı daha yüksektir.

Bu nedenle ki ikinci elde 2008'lerin yanına yaklaşılmıyor. Piyasayı bilmeyen bir keriz buluruz umuduyla 2 senelik 50 bindeki arabaya kampanyalı sıfırından fazla fiyat çekenler var hala.

Sınıf olarak ise 2008 B SUV, C4X C sınıfı sedan olarak geçiyor. C4, C sınıfı HB olarak geçmesine rağmen bazı disiplinlerde B SUV ve C SUV arasında konumlandıranlar da var.

El netice hepsi Stallantis grubunun kronik sorunlar ve işçilik kusurları çıkabilen araçlarından.

Ben olsam CHR veya Corolla Cross'a bütçem yetmiyorsa, Hyundai Kona bakardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet Serdar K. -- 8 Temmuz 2024; 10:22:31 >
  • c4x shine bold, donanimi, surus keyfi, konforu, yuksekligi, bagajı bir suru artisi var. İkinci eli de zamanla oturacaktir cok daha yeni bir model.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

2008'in model algısı daha yüksektir.

Bu nedenle ki ikinci elde 2008'lerin yanına yaklaşılmıyor. Piyasayı bilmeyen bir keriz buluruz umuduyla 2 senelik 50 bindeki arabaya kampanyalı sıfırından fazla fiyat çekenler var hala.

Sınıf olarak ise 2008 B SUV, C4X C sınıfı sedan olarak geçiyor. C4, C sınıfı HB olarak geçmesine rağmen bazı disiplinlerde B SUV ve C SUV arasında konumlandıranlar da var.

El netice hepsi Stallantis grubunun kronik sorunlar ve işçilik kusurları çıkabilen araçlarından.

Ben olsam CHR veya Corolla Cross'a bütçem yetmiyorsa, Hyundai Kona bakardım.

chr ve coralla cross sıfırları bu fiyata var mı ki hocam?

• C4x kapora verdik bekliyoruz hayirlisi bakalım araç gelirse alacağız inşallah yanlis karar vermemisizdir

• Öncelikle herkese selamlar 0 araç almak istiyorum bunlar

Citroen C4X (Shine ) / Volkswagen taigo (Life) / Skoda Kamiq (Elite) / Peugeot 2008(Active prime)

Bagaj çok önemli değil. Servis ayrıcalıkları ve sorunsuz araç olması daha önemli. Mesela ekran donması , boya atması gibi sorunlardan bahsediyoru.

Sizce bu araçlardan hangisini tercih etmeliyim kısaca sizi yormadan sebeplerini yazarsanız sevinirim. Ve başka önerisi olacak olan varsa önerilere de açığım.

Teşekkürler.

• reapth R kullanıcısına yanıt

vw t-cross öneririm.

• Tureta12 T kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkür ederim .Taigo life daha dolu diye t cross yazmadım.

• reapth R kullanıcısına yanıt

taigo daha dolu değil hocam ve t-cross'un aşağısında bir model. arka hoparlörler yok taigo'da, t-cross'ta var ve yeni makyajlandı. kendim c4 kullanıyorum öneririm ama ben aldığımda alternatiflerinden hem ucuzdu hem de kredi vardı. bu şartlar sağlanmıyorsa t-cross daha iyi bir seçenek olabilir. taigo'nun içi direkt polo'nun kopyası, t-cross daha kaliteli bir model.

• Markalar içinde sorunsuz olan vw,
    Taigo 110 hp olan daha dolu ve görüntü olarak sportif,
    tcross ticari görüntüsünde ama bagaj küçük

• Ben de bu iki araç arasında kaldım. 2008 elektrikli allure cam tavanlı versiyonu ile c4x shine 1.2 motorlu versiyonlarından birisini almayı düşünüyorum. C4x 30 bin lira daha pahalı sadece. Farklı segmentte arabalar olmasına rağmen iç hacimleri neredeyse aynı gibi geldi. Yılda 2 kere falan şehir dışına arabayla çıkarım en fazla. Genel olarak İstanbul içinde kullanacağım. Hangisi daha iyi bir seçenek?

• Cryomancer kullanıcısına yanıt

Tabii ki de C4X, bugün yolda gördüm araba tank gibi, şeridi doldurmuş gidiyordu.

• psa gurubu 1.2 motorla sıstemsel sıkındılı yaglı kayış ıyı arastırmanızı tavsıye ederım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.