Şimdi Ara

BK Point İcin Fikir Alis Verisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi serverde ilk defa bk kasiorum ve max point 22k yani alinabilecek max point bu bunu stadlara nasil dagitmak en iyi sonucu verir? server S2 ve combada yapilabilio bana bi fikir verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsaka -- 5 Eylül 2009; 11:59:45 >

• tank olmak istemiyorum diyorsan agiye az verip str ve ene yi yükseltmelisin. en mantıklısıda budur. kesemediğin birşeyi tanklamak çok mantıksız olur. o yüzden agiyi çok fazla önemsemene gerek yok. str ve eneyi fazla verdiğin sürece karşındaki seni öldüremeden sen onu öldürebilirsin. versus ta böyledir. ama sen gang yapıcam ekibim var diyorsan onun için daha farklı birşeyler yapman gerekir. ekibinde kimler ne tür buff veriyor neleriniz eksik kalıyorsa ona göre davranmalısın. o zaman tank yapabilirsin.

benim önerim

str : 7000
    agi : 5000
    vita : 5000
    ene : 5000

yada vitadan 1k alıp eneye aktarabilirsin. greater fortude yaptıgında ene fazla oldugu icin sana gelecek olan hp yi yine dengelemiş olursun.
  • önerin için çok saol server fun server sayılır ve buffer yok guildimizde ben kolay kesilmeyen bi char olsun istiorum vs lerde. herkezin max aynı pointte olduğu için bi şekilde bi farklılık olmalı die düşünüyorum o yüzden agi 5k biraz az olmazmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsaka

önerin için çok saol server fun server sayılır ve buffer yok guildimizde ben kolay kesilmeyen bi char olsun istiorum vs lerde. herkezin max aynı pointte olduğu için bi şekilde bi farklılık olmalı die düşünüyorum o yüzden agi 5k biraz az olmazmı??

agini fazla yaparsan onları öldürmek için daha fazla zaman harcaman gerekir. aynı şekilde onlarda seni daha uzun sürede öldürür.

ama böyle bişeye gerek yok. iyi el becerin var ise agi 5k yeterli.
  • anladim tmm cok saol son olarak dielimki pointleri bu sekilde yaptm setimde aramam gereken oplar ne olmalı?
  • quote:

anladim tmm cok saol son olarak dielimki pointleri bu sekilde yaptm setimde aramam gereken oplar ne olmalı?

Bunada Ben yardımcı Olayım.. :)

En İyi Set Dsr + DD Dir Eğer Server Fun Server İse 4 Özellikli Set Yapmaya Dikkat Et.

Dsr + DD + Ref + İc Max Hp ( Luck Olup +13 Basarsan O Pointler İle Sm Harici Kesilmezsin :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALCHOL

quote:

anladim tmm cok saol son olarak dielimki pointleri bu sekilde yaptm setimde aramam gereken oplar ne olmalı?

Bunada Ben yardımcı Olayım.. :)

En İyi Set Dsr + DD Dir Eğer Server Fun Server İse 4 Özellikli Set Yapmaya Dikkat Et.

Dsr + DD + Ref + İc Max Hp ( Luck Olup +13 Basarsan O Pointler İle Sm Harici Kesilmezsin :) )

dsr dd nerden cıktı anlamadım. neden damage'in %4 ünü absorbe ediyoruzki, %5 ini yansıtmak her zaman avantajlıdır.

öncelik dsr+ref olmalıdır. versusta en iyisi budur. birden fazla kisi ile karsı karsıya isen dd o zaman devreye giriyor.

ek olarak bütün aksesuar, set ve kalkan dsr+ref olmalı böylece çok yüksek bonus gelebiliyor. kanat ise ignor lu olması yeterli. ek olarak istersen speed te koyabilirsin.

elinde iyi bir knife olması lazım sword u ben pek tercih etmiyorum. kalkan versusta her zaman iyidir. istersen sword te kullanabilirsin. ancak ref+dsrli kalkanın olursa daha iyi olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Yapabiliorsan Ref+Dsr+DD+luck yap Hepsinden İyidir..Şuanda oynadıgım serverde ben bu seti yapmaya çalışıyorum..Çoğu zaman eğer karşıdakinin seti full deilse..Kesersin herkesi..Ben böyle biliorum..
  • str 8500
    agi:7000
    Vit:3500
    ene:3000

ReF Dsr Luck DD Weopen olarakDa Exc Damege Li oLsun
  • tüm setini dsr+dd+luck yap full setliler harici kolay yatıran olmaz
    tabi ref+dsr+dd yapsan dahada iyi olur :)

ama ben dsr+ref+luck yerine her zaman dsr+dd+luck tercih ederim sana miss vurmalarını sağlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.