Şimdi Ara

Rover 75 hakkinda dusuncelerinizi yazar misiniz arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
13.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rover 75 hakkinda dusuncelerinizi yazar misiniz arkadaslar

Rover 75 hakkinda dusuncelerinizi yazar misiniz arkadaslar

Merhaba arkadaslar 38 yasindayim ilk kez arabam olacak sizce bu araci 30 bin tl civarinda almak mantikli mi

Arac oldukca ust segment 1.8 otomatik sunroof lu olanlari 30 bin civarinda esp var mi tam olarak bilmiyorum ici x type jaguarin birebir aynisi sanirim govde de oyle

Allah korusun bir kaza olursa kaporta parcalari bulunmaz tum motor parcalari bulunur gibi seyler okudum dogru mudur motor u baska araclarda kullanildi mi sanzimani tam otomatik fakat iyi midir vs

Bilgilendirirseniz cok sevinirim

• araç hakkında hiçbir bilgim yok ama bu tarz piyasası olmayan ve tutulmayan araçlar için şu kadarını söyleyeyim aracı almadan önce ustasını bulun ondan sonra parcacısını son olarakta aldığınız zaman sorun çıkma ihtimaline karşın ilgilenip sabırla peşinden koşacak ruh halini. onun dışında araç tasarım olarak çok elit ve ingiliz safkanlığını taşıyor. temiz bulursanız al sat derdiniz yoksa ucuza prestijli bi araç olur.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Rover 75 Hakkında Bilgilendirici Bir Metin

Rover 75, 1999-2005 yılları arasında üretilen bir İngiliz yürütme otomobilidir. Klasik tasarımı, konforlu iç mekanı ve çeşitli motor seçenekleriyle bilinmektedir.

Rover 75'in en popüler motor seçenekleri arasında 1,8 litrelik benzinli Club ve 2,0 litrelik dizel Club yer almaktadır. 1.8 Club, iyi performans ve yakıt ekonomisi sunarken, 2.0 Club daha fazla tork ve çekiş gücü sağlamaktadır.

Rover 75 yorumları genellikle aracın konforu, geniş iç mekanı ve zarif tarzını övmektedir. Ancak, arabanın güvenilirliği hakkında bazı endişeler de dile getirilmiştir. Bazı sahipler, elektrik sorunları, süspansiyon sorunları ve motor arızaları gibi kronik sorunlar bildirmiştir.

Rover 75'i düşünüyorsanız, kronik sorunlar geçmişini araştırmanız önemlidir. Bakım geçmişini dikkatlice kontrol edin ve güvenilir bir tamirciyle görüşün.

Genel olarak Rover 75, klasik tarzı ve konforlu sürüşüyle öne çıkan bir otomobildir. Ancak, kronik sorunlar geçmişini göz önünde bulundurmak ve bilinçli bir karar vermek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • araç hakkında hiçbir bilgim yok ama bu tarz piyasası olmayan ve tutulmayan araçlar için şu kadarını söyleyeyim aracı almadan önce ustasını bulun ondan sonra parcacısını son olarakta aldığınız zaman sorun çıkma ihtimaline karşın ilgilenip sabırla peşinden koşacak ruh halini. onun dışında araç tasarım olarak çok elit ve ingiliz safkanlığını taşıyor. temiz bulursanız al sat derdiniz yoksa ucuza prestijli bi araç olur.
  • Yagmurda camurda gemileri beklerim diyorsan alinir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

araç hakkında hiçbir bilgim yok ama bu tarz piyasası olmayan ve tutulmayan araçlar için şu kadarını söyleyeyim aracı almadan önce ustasını bulun ondan sonra parcacısını son olarakta aldığınız zaman sorun çıkma ihtimaline karşın ilgilenip sabırla peşinden koşacak ruh halini. onun dışında araç tasarım olarak çok elit ve ingiliz safkanlığını taşıyor. temiz bulursanız al sat derdiniz yoksa ucuza prestijli bi araç olur.

Tsk ederim kardesim ben yine guncel modellerden seciim o zaman basimiz agrimasin dedigin gibi mazda 3 otomatik sunroof lu lpg li en mantiklisi sanirim
  • Facebook ta roverturk diye bir grup olması lazım oraya sorun bence. Büyük bir şehirde iseniz alın bence bulunur parçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Facebook ta roverturk diye bir grup olması lazım oraya sorun bence. Büyük bir şehirde iseniz alın bence bulunur parçası.

Arastirdim 2 ustaya sordum motir parcasi bulunur kaporta cok zor dediler marmariste yasiyorum cok zor olur vazgectim kardesim tsk ederim
  • iso1980 İ kullanıcısına yanıt
    İlk araba icin alma sonra pisman oluyorsun. Parcasi sorunlu tamiri mesele duzgun ayar tutmuyor hele birde ingiliz arabasi tam sorun yumagi. Piyasada bosuna millet hyundai reno fiat a binmiyor taka tuka arabalar ama bas agritmiyorlar.

Freelander jeep almisti bir tanidigim km de normal bakimli olmasina ragmen habire masraf aciyor araba lpg sorunu hararet en son sunroof bozulmustu durup dururken kapanmiyordu adam icinde islana islana kullaniyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

İlk araba icin alma sonra pisman oluyorsun. Parcasi sorunlu tamiri mesele duzgun ayar tutmuyor hele birde ingiliz arabasi tam sorun yumagi. Piyasada bosuna millet hyundai reno fiat a binmiyor taka tuka arabalar ama bas agritmiyorlar.

Freelander jeep almisti bir tanidigim km de normal bakimli olmasina ragmen habire masraf aciyor araba lpg sorunu hararet en son sunroof bozulmustu durup dururken kapanmiyordu adam icinde islana islana kullaniyordu

tamam kardesim 3 4 yorum zaten yetti bende sorusturdum mazda 3 alicam en mantiklisi yada yeni tip varyator takilmis 147 mk2 kasa

• Malum sitede 1.8 modeline baktım satılık 3 adet var.
  • Büyüleyici ama eski araç. Bence 2. Araç olarak alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Malum sitede 1.8 modeline baktım satılık 3 adet var.

Evet farkettim kardesim 🙂👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: musetea

Büyüleyici ama eski araç. Bence 2. Araç olarak alınır.

👍🙂
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso1980

quote:

tamam kardesim 3 4 yorum zaten yetti bende sorusturdum mazda 3 alicam en mantiklisi yada yeni tip varyator takilmis 147 mk2 kasa

aynı motorlu alfa 156'ya sahibim eğer alfa düşünürseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbocharger41

quote:

Orijinalden alıntı: iso1980

quote:

aynı motorlu alfa 156'ya sahibim eğer alfa düşünürseniz sorularınızı yanıtlayabilirim.

Tesekkurler kardesim vartaor sorununu kokten cozdun mu acaba evet ise ne kadar a mal oldu on takim cabuk mu dagiliyor gercekten ve cok fazla trim sesi geldigini soyluyorlar dogru mu

• Araç Rover 75 adıyla piyasaya çıkmış. Güncel adı ise Rover İşbitmiş
  • ozkanavci O kullanıcısına yanıt
    Overheating hararet yapma anlamına geliyor. Donanım seviyesi olduğunu sanmıyorum.
  • Şasi sorgusu yapınca, 'Rover 75 2.5 V6 OV' diye çıkıyor.

Buradaki OV tam olarak nedir acaba? Bilen biri varsa lambaya püf desin!
  • ben bu aracı almanın direğinden döndüm çok araştırmıştım sanırım 625ti idi benim alıcağım

parçaları gerçekten bulunmuyor bulunsa ustası yok ve aşırı derecede fahiş fiyatlı parçaları yani araç temiz bile olsa bir arıza verdiğinde mezar taşı gibi yatar araç
  • Öncelikle rover 75 e segmenti olup çok konforlu sürüş bakımından çok iyi dış görünüş olarak çok dikkat çeken ingiliz arabasıdır

1999 2005 arası üretilmiş olup 2005 te şirketin batmadı sebebiyle üretilmeyen bir araçtır

Rover 75 bmw teknolojisi ile donatılıp 1.8 1.8t 2.0 v6 2.0 cdti 2.5 v6 ve 2.5 cdti olmak üzere 6 motor seçeneğine sahiptir. Türkiyede olan club ve connesouir paketleriyle piyasadadır ne yazkki piyasada çok fazla yok dış parça bakımından sıkıntılı ölü değil o kadar ama çok zor bulunuyor. Ama motor şanzıman ön takım alt takım vs parçaları kolay bulunabiliyor. Ustası çok fazla yok ama bi bmw ustasına götürürseniz yapar. Mesela bende 1.8 club var ve muğlada yaşıyorum arabamıda bmw servisinde rahatlıkla yaptırabiliyorum. 1.8 olan 75 lerde dohc motor kullanılıyor ve bu motor bildiğiniz üzere landrover freelander ve alfa 156 da da kullanılıyor.Ama arıza verdiği zaman toplanması zor olabiliyor bi yerini yaptırınca başka biyerinden arıza verebiliyor ama 2. El bi araç alıcaksan 5.000 10.000 tl arası harıcayacaksın. Rover 1.8 club olan aracımın ön takımlarını baskı balatasını bobinlerini alt üst kapak contasını bujilerini denge kolunu radyatörünü devir daimini muğlanın yatağan ilçesinde bosch servisinde yaptırdım.Ben arabadan çok memnunum ama eğer iyi temiz bulamassan uğraştırıyo baya şuanda arabaya 8.500 tl harcadım ve 0 gibi oldu . Jaguar x type tan daha iyi konfor sürüş sağlamlık bakımından daha iyi kesinlikle piyasada tutulmayan araba kötü araba gözüyle bakmayın 30 ile 50.000 tl arası olan bu araç bir mercedes e serisi ile bmw 5 serisi ile audi a6 ile aynı konforda çok güzel ve hastası olduğum bir araç ama dediğim gibi temizini bulmak lazım. Ha bide arabayı ha dediğinde satamazsın çünkü arabanı piyasası çok çok az bence bir rover 75 alıp farklılık yaratabilirsin tam bir makam arabası ve çok güzel bir araç iyi günler

• Aldınızmı 75?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.