Şimdi Ara

Bkler dk itemi kullanabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• evet kullanabilir
  • saol abi
  • evet kullanabilir bildiğime göre
  • Ama tam tersi olmuyor yani DK'lar Bk itemi kullanamiyor. Yada SM, DW itemi kullanamiyor.
  • asdzxczxczcxxzczxc AMUHAHAHAHHAHAH ZUHAHAHHAHAHAHAH MUHhAHahahHHAHA PUHAAHHhahahah başka gulme efekti kaldımı ahanda bıraz su war ya bıraz mantık olsa ınsanda sormaz bole sorular. walla utanma sıkılmada kalmadı mıllette artık. kafa çalıstır bıraz bk olmadan once dk sin uzerınde dk ıtemları warken sen gıdıp bk oluyorsun demekkı ıtemları kullanabılıosun Uzhzhahuhzuchzxjcznxlcnzxcnıuawehauıheuaheuh allah akıl fıkır wersın genc beyınlerın zekalarını açsın amiiiiin...

• ADAM oyuna yeni basladıysa bunları bilmez sen bildiin icin konusuon ama o bilmeyebilir...Adam oyuna yeni baslamıs sen ne dion
  • Haklısın fenix

Ben İlk Realty mu da Baslamıstım İlk Mu Yu Orda Oynadim Ve Bk Miş Sm Miş Mg miş Dl Mişş Hiçç Bişi Bilmezdim Lwl 70 Tii Biraktim Eskiden Cafeden giriyodum Cafe Yeni Kolay mu Actı Orda Ogrendim Herseyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

asdzxczxczcxxzczxc AMUHAHAHAHHAHAH ZUHAHAHHAHAHAHAH MUHhAHahahHHAHA PUHAAHHhahahah başka gulme efekti kaldımı ahanda bıraz su war ya bıraz mantık olsa ınsanda sormaz bole sorular. walla utanma sıkılmada kalmadı mıllette artık. kafa çalıstır bıraz bk olmadan once dk sin uzerınde dk ıtemları warken sen gıdıp bk oluyorsun demekkı ıtemları kullanabılıosun Uzhzhahuhzuchzxjcznxlcnzxcnıuawehauıheuaheuh allah akıl fıkır wersın genc beyınlerın zekalarını açsın amiiiiin...

böyle demene üzüldüm ama ben oyuna ne yeni başladım ne eski oyuncuyum globalde oynarken bk olmak kısmet olmadı privatelere yeni başladım ondan soruom
    not:saol felix abi

• quote:

asdzxczxczcxxzczxc AMUHAHAHAHHAHAH ZUHAHAHHAHAHAHAH MUHhAHahahHHAHA PUHAAHHhahahah başka gulme efekti kaldımı ahanda bıraz su war ya bıraz mantık olsa ınsanda sormaz bole sorular. walla utanma sıkılmada kalmadı mıllette artık. kafa çalıstır bıraz bk olmadan once dk sin uzerınde dk ıtemları warken sen gıdıp bk oluyorsun demekkı ıtemları kullanabılıosun Uzhzhahuhzuchzxjcznxlcnzxcnıuawehauıheuaheuh allah akıl fıkır wersın genc beyınlerın zekalarını açsın amiiiiin...

Ayıp etmişşin kardeş..

• ben sananeTR ye katılıorum dostum gereksiz yere yazmış kafayı kullansa bulabilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScReaM95

ben sananeTR ye katılıorum dostum gereksiz yere yazmış kafayı kullansa bulabilirdi

fark etmez. Oyuna baslayan birisi olarak sacma olmayacak bir soru bu. Ne kadar arastirsada anlayamamis olabilir.
  • quote:

magdem cok biliyorsun alsana bunu cevapla sinav sorusu harhangi bir chara enerji statidi basarsan ne olur gerek dk-bk gerek dw-sm gerek elf - muself mg ve tabi dl

soru bitmedi bu enerjiyi bkya basarsak yaklasik stat olarak yani karsilastirma istiyorum hani
    (ortalama)lvl 250+1rr Ayni sekilde
    Str:500 Str:3600
    Ag:500 Ag:400
    Vit:400 Vit:500
    En:3500 En:300

İkiside Bk karsilastir cvp bekliycem cok bilmis arkadasim

• kim adama yüklenmesin belki ayarlari farkli serverda oynuyordur ben bi kere oynadim BK ok kullaniordu herseyi giyordu dk iken ADAMA YÜKLENMEYELİM
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.