Bence biraz değil baya vasattı. Dünkü bölüm beni neredeyse hiç güldüremedi. Hacı dışında dün Ersin'in rollerini de pek komik bulmadım.
Bunun dışında Eser'e Yılmaz Erdoğan defalarca uyarıda bulunmasına rağmen skeç içeriğini çok fazla veriyor sunumlarında ve oyuncu eğitimi alan biri olarak skeçlerde gülmesini doğru bulmuyorum. Hiç hoş olmuyor bence. Oğuz yazar kadrosundan biri olduğu halde kendini frenleyebiliyorken Eser'in mimiklerine hakim olamaması şaşırtıcı.
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
Orjinalden alıntı: baba_muhtar
bu gün biraz vasattı sanki
Bence biraz değil baya vasattı. Dünkü bölüm beni neredeyse hiç güldüremedi. Hacı dışında dün Ersin'in rollerini de pek komik bulmadım.
Bunun dışında Eser'e Yılmaz Erdoğan defalarca uyarıda bulunmasına rağmen skeç içeriğini çok fazla veriyor sunumlarında ve oyuncu eğitimi alan biri olarak skeçlerde gülmesini doğru bulmuyorum. Hiç hoş olmuyor bence. Oğuz yazar kadrosundan biri olduğu halde kendini frenleyebiliyorken Eser'in mimiklerine hakim olamaması şaşırtıcı.
Eser konusunda sana aynen katılıyorum. Nasıl eğitim alıpta mizanseni sağlam olmayan birini oyuncu yaptılar anlamıyorum. Bence onun geri planda kalıp yazarlığa yüklenmesi iyiliğine olacaktır. Oyunculuk vasfını görmüyorum onda.
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
Orjinalden alıntı: baba_muhtar
bu gün biraz vasattı sanki
Bak burda katılıyorum işte. Sonuçta ordaki herkes oyunculuk eğitimi alıyor. Ve hepsi de işini çok iyi yapıyor. Ama eser bir çok oyunda hatta belki de hepsinde esprilere kendisi de gülüyor. Bunu haletmesi lazım.
adam anlattı ya benim suratım güleç dalağım düşük dedi ya aslında gülmesi de hoş oluyor belkide
Eser'in gülmesi bana samimi geliyor..Ne biliyim hoşuma gidiyor yani :) Dün verilen bölümde Dede Ersin güzeldi ama Hacı mükemmeldi.. Hacının olduğu skeçteki "O rus bu" kelime oyunu da çok iyiydi..
Bende şimdi izledim,son skeç çok süperdi onun dışında biraz kötüydü bu bölüm..
quote:
Orjinalden alıntı: Chev
Bende şimdi izledim,son skeç çok süperdi onun dışında biraz kötüydü bu bölüm..
hacu naapıyon s*çsaydın
Merak ediyorm bi 40. bölümde falan nasil bi hal alicak bu program.
Kelime oyunu fena ya...
quote:
Orjinalden alıntı: K@D!R
Merak ediyorm bi 40. bölümde falan nasil bi hal alicak bu program.
İlerleyen bölümlerde bir şeyler tam oturmuş olduğunda gerçekten ziyafet izleyebiliriz.