Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ersin oyunculuğunda daha çok tatlığından kazanıyor zaten..izleyici de o yüzden seviyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Ersin oyunculuğunda daha çok tatlığından kazanıyor zaten..izleyici de o yüzden seviyor.

benim dedğim yılmaz erdoğanin kuzeni deil.

he tmm ismi eserdi .

ilk basta cıkan sunucu.

Ersin güzel oynuyr
  • çghb nin müziğini nereden bulabilirim ? harikaydı
  • ebenin alanına git
    o rus bu cocugu mutlu eder
  • Kimsenin gülmesine itirazım yok ama oyunu 1 dakika içinde 4 kez alkışlayarak bölmelerine uyuz oluyorum... Oyun bittikten sonra alkışlayın her espride bi kere alkışla oyunu durduruyolar çok sinirimi bozuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

Kimsenin gülmesine itirazım yok ama oyunu 1 dakika içinde 4 kez alkışlayarak bölmelerine uyuz oluyorum... Oyun bittikten sonra alkışlayın her espride bi kere alkışla oyunu durduruyolar çok sinirimi bozuyor

Aynı şekilde..daha da uyuz olduğum,komik olmayan yerlerde bile yapılıyor bazen
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

Kimsenin gülmesine itirazım yok ama oyunu 1 dakika içinde 4 kez alkışlayarak bölmelerine uyuz oluyorum... Oyun bittikten sonra alkışlayın her espride bi kere alkışla oyunu durduruyolar çok sinirimi bozuyor

+2008
  • haftaiçi hergün yayınlancakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

haftaiçi hergün yayınlancakmış

hafta içi hergün değilde haftada 2 3 kere olur yoksa skeçlerin komiklik derecesi düşer bence
  • Dun saat 6 da eve geldim kanal D de tekrari vardi hafta içi hergun tekrar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

haftaiçi hergün yayınlancakmış

hafta içi hergün değilde haftada 2 3 kere olur yoksa skeçlerin komiklik derecesi düşer bence

reklamlarda gördüm arkadaşım..yalan mı söyleyeceğim sanki
  • Evet hergün veriliyor işgünlerinde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Şimdi PHI hocam daha iyilerini yollarda ben çok hoşuma giden görüntülerini yollayayım dedim son bölümden.

Estağfurullah

Yazıları okumadım. İzleyim okuyacağım
  • Şimdi izledim bölümü

Öncelikle şunu söyleyeyim.
    Yahu kardeşim bu salona bi klima taktırın. 6 bölümdür her bölümde hem seyirciler hem oyuncular terleye terleye bi hal oldular. Oyuncular su gibi terledi resmen. Seyircilerin hepsinde bi yelpaze. Bi klima taktırmak çok mu zor

Bölüme geleyim. Bölüm finale yakışırdı gerçekten. Gerek taksici olsun gerek emanet bomba olsun gerek bizim zamanımızda olsun gerek terapi olsun hepsi süper ötesiydi.
    Süper süper süperler hepsi

Fakat şunu da belirtmeden edemeyeceğim.
    Tabutçu Recep ile Deneme çekimi skeçlerinin üstüne skeç de yok. En komik olanlar bu ikisiydi bence.

Tabutçu recep'in "Ben de üzüldüm cevdet ben de üzüldüm" repliği ile faruk'un babasının "sen de öss çalış gerizekalı. bakıyım valla gerizekalı" replikleri unutulmaz

• Bir kaç bölümdür izleyemedim. Yorumlara bakılırsa finali güzel yapmışlar,şu an indiriyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Tabutçu recep'in "Ben de üzüldüm cevdet ben de üzüldüm" repliği ile faruk'un babasının "sen de öss çalış gerizekalı. bakıyım valla gerizekalı" replikleri unutulmaz

aa bu çocuk televizyonda yeni yüz galba... bagim; hakkaten yeni yüz
    sen de orda öss çalış gerizekalı... bagim; hakkaten geri zekalı

• quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

quote:

-Bunu yapamayacak kadar öküz müsün faruk? Öküzsen öküzüm de

• quote:

quote:

süperdi ya

• quote:

quote:

• bu ikindi vakti izleme vakti buldum bu kadar mı komik olur bir program ya gülmekten altıma edecektim

-Bunda alimünyum sülfat var
    -Yok provitamin p5

en çok koptuğum yerde

Bir de terapide Eser ikinci sefer girişinde Yılmaz Erdoğan diye bağırıp kafayı dart zımbırtısına vuruyor orda da koptum

"-Ebenin alanına git ebenin alanına git " de müthişti

Deneme çekimlerinde Eser karşı cinsi oynuyor sonra babasını arıyor babasının tepkileri süperdi

+ olarak Ersinin toplu terapide "Akşam top oynarken top kaçtı ben de topu almak için gittim arkadaşlar alttan pandiklediler ben de pandik atak başladı . Araştırdım ama pandik atak yokmuş en yakını panik atakmış bende de panik atak var" demesi kopardı beni ve Toplu terapi için dışardan topla gelen çok güldürdü

aklıma gelenler bunlar şimdi

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.