Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten topu topu 6 bölüm yayınlanmış bir programı temcit pilavı gibi hafta içi hergün yayınlamak nasıl bir yayıncılık anlayışıdır?
    Sorarım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 23 Temmuz 2008; 0:09:34 >
  • ya tuttu ya işte şimdi kanal d de baskı yapıyordur zaten sureklı yayınlıyorlar hergun
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomurder

benim annem edebiyat öğretmeni ne bu hal ya..!!!
    dur ebenin anası...

Cidden o sersemleşmiş hali süperdi. Kaldırıyorlar o hala konuşuyor " Ebenin anası"

Bülent banamısın demiyor harbi coştukça vuruyor
  • Bunlar haftaiçi her gün aynı programı mı yayınlıyolar
  • Yılmaz Erdoğanın kardeşimidir oğlumudur nedir rol yapamayan ama saflıktan kurtaran türkçeyi mahveden kısa boylu tıknaz olan elaman beni sinir ediyo. Zaten espiriler çok kötü bi tebessüm bile olmuyo yüzümde. Geçen gün annem izlerken bi bakayım dedim 20 kişi karşımda oyun oynadı ve bi damla tebessüm olmadı suratımda halbuki 1 kişi olan Cem Yılmaz tek başına beni koltuklardan düşürebilmekte Eeee sivri zeka akıllı espire burdan çıkıyo olsa gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

ben beğenmedim.
    belki de komedi dükkanı fan'ı olduğum için onunla kıyaslıyorum direk.Kıyaslayınca da arada dağlar kadar fark olduğunu görüyorum.
    Şahan ve Uğur yücel'in şovu gibi olur bunun sonu.

bence komedi dükkanına bu bin basar
  • gerçekten izlerken insan inanılmaz eğleniyo ya çok güzel bi yapım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daimakafein

Yılmaz Erdoğanın kardeşimidir oğlumudur nedir rol yapamayan ama saflıktan kurtaran türkçeyi mahveden kısa boylu tıknaz olan elaman beni sinir ediyo. Zaten espiriler çok kötü bi tebessüm bile olmuyo yüzümde. Geçen gün annem izlerken bi bakayım dedim 20 kişi karşımda oyun oynadı ve bi damla tebessüm olmadı suratımda halbuki 1 kişi olan Cem Yılmaz tek başına beni koltuklardan düşürebilmekte Eeee sivri zeka akıllı espire burdan çıkıyo olsa gerek

İlk söylediğin Türkçeyi katletmek haricinde diğer söylediklerine katılmıyorum. Gülememek konusuna gelince sen bence biraz önyargılı izlemişsin programı. Tiyatro oyunlarıyla stand upları karıştırdığına göre böyle birşey sezdim. Ayrıca Cem Yılmaz'ın eski hali ile şu an ki hali arasında dağlar kadar fark var. Hala onun eski esprileri aklına geliyor diye normal günlük konuşmasına bile gülenler var. Neyse zevkler renkler tartışılmaz diyelim yinede.

• quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

quote:

Orjinalden alıntı: daimakafein

Yılmaz Erdoğanın kardeşimidir oğlumudur nedir rol yapamayan ama saflıktan kurtaran türkçeyi mahveden kısa boylu tıknaz olan elaman beni sinir ediyo. Zaten espiriler çok kötü bi tebessüm bile olmuyo yüzümde. Geçen gün annem izlerken bi bakayım dedim 20 kişi karşımda oyun oynadı ve bi damla tebessüm olmadı suratımda halbuki 1 kişi olan Cem Yılmaz tek başına beni koltuklardan düşürebilmekte Eeee sivri zeka akıllı espire burdan çıkıyo olsa gerek

İlk söylediğin Türkçeyi katletmek haricinde diğer söylediklerine katılmıyorum. Gülememek konusuna gelince sen bence biraz önyargılı izlemişsin programı. Tiyatro oyunlarıyla stand upları karıştırdığına göre böyle birşey sezdim. Ayrıca Cem Yılmaz'ın eski hali ile şu an ki hali arasında dağlar kadar fark var. Hala onun eski esprileri aklına geliyor diye normal günlük konuşmasına bile gülenler var. Neyse zevkler renkler tartışılmaz diyelim yinede.

Arkadaşın dediği gibi tiyatro ve stand up ları karıştırmamak lazım,orda oynayan çocuklar stand up çı değil sonuçta,ama elbetteki Cem Yılmazla karşılaştırılmaz..

• Dünkü tekar bölümü cok komikti.Orda igrenc espriler yapan bir eleman var bende ona bayılıyorum."O Rus Bu Cocugu Mutlu Eder"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Dünkü tekar bölümü cok komikti.Orda igrenc espriler yapan bir eleman var bende ona bayılıyorum."O Rus Bu Cocugu Mutlu Eder"

harbiden süpermiş

• tabutcu ve baba cok süper
    suda bogulayım t*p olayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaybetmez

tabutcu ve baba cok süper
    suda bogulayım t*p olayım

öleyim o zman
    yangında yanayım
    suda boğulayım
    t*p olayım

hıyarladolaşan herifin klasik lafları

• komedi dükkanından çok daha iyi.. bnzer die pek bakmıodum haberlerden önce tekrarlarını koyuyolar öldüm gülmekten yaa acayip komikmiş
  • Her gün kanal d'de tekrarını görebilirsiniz. saçma sapan bir uygulama yapmışlar. her gün tekrar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Her gün kanal d'de tekrarını görebilirsiniz. saçma sapan bir uygulama yapmışlar. her gün tekrar.

olsun insan gülüyo gene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romst3r

Dünkü tekar bölümü cok komikti.Orda igrenc espriler yapan bir eleman var bende ona bayılıyorum."O Rus Bu Cocugu Mutlu Eder"

metin yıldız o arkadaşın adı
  • şahin(farugun babası) gibisi yok orda oynadığı her karakterle koparıyo şimdi yayınlanan bölümde uzun eşek demesi süperdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: severussnape

şahin(farugun babası) gibisi yok orda oynadığı her karakterle koparıyo şimdi yayınlanan bölümde uzun eşek demesi süperdi

walla ya özellikle tabutce recepte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Her gün kanal d'de tekrarını görebilirsiniz. saçma sapan bir uygulama yapmışlar. her gün tekrar.

Tv fazla izlemeyen bir insan olarak ne zaman açsam bu var acaba hangi günler oynatıyorlar diyordum. Meğer hergünmüş. Cılkını çıkarana kadar tekrar ettirmeleri de kötü. Yazın sonuna kadar ÇGHB'dan bıkacak millet.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.