Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Konuyla ilgili yazdığım bir yazıyı buraya da ekleyelim.

quote:

görüp görebileceğim en saçma programdır. hatta ''ne var lan bu programda'' diyerek birkaç sefer baktıktan sonra, söylediklerimin altına yıllarca imzamı atarım. genelde yerli yapımları izlememekteyim. zira para adına türlü taklalar atılmakta, kalite adına hiçbir şey sunulmamaktadır. olaya tamamen objektif yaklaşmak adına, birkaç sefer izlemektey'd'im programı. ama yok hocam! mehmet barlas'ı oraya çıkarsan, biraz daha güldürür adamı. herif kendini yere atar, bütün salon yıkılmakta. adam ''aa...'' der, bütün salon yıkılmakta. ulan ***** herif, ya hayatında program görmedin, ya da komedi anlayışın harbiden sıfır. zevk-renk meselesi kişisel şeyler de olsa, bunu izledikten sonra ''çok komik'' gibi söylemlerle karşılaşınca hayretler içerisinde kalıyorum.

Edit
    Sansür uygulaması aktif.

Saçmaladığınızın farkındasınızdır umarım. Kimseye bir şeyi beğeniyor yahut gülüyor diye hakaret edemezsiniz.
    Sizin kahkahalarla güldüğünüz şeyi de belki ben sıradan bir şey olarak görüyorum?
    Sizin güldüğünüz şeyi ben böyle eleştirsem ve hakaret etsem?

Biraz aklı selim olun. Mantıklı düşünün. Mantıklı yazın.

• Elbette eleştirebilirsiniz. Hatta benim 'seçip' de baktığım programları, siz ti'ye alıyor da olabilirsiniz. Akabinde de şahsa yönelik söylemler... Fazla kaale alacağımı sanmıyorum. Neticede şahsi fikirler.

Gayet mantıklı düşündüğümün kanısındayım. Sansürlediğim kısım yüzünden bu tarz söylemler dile getiriliyorsa, hiç yazmadığımı varsayalım. Ha şu da var ki, sansürlenen kısım genel izleyici kitlesine yönelik bir hitap değildir. Zira televizyonda ne gördüysem o.

Her neyse... Sonuçta bu program hakkındaki düşüncelerimi yukarıda eklediğim yazıda belirttim. Dediğim gibi, izlersiniz, eğlenirsiniz. Ancak, olmadık kalıplara sokmaya çalışanları görünce de, hayretler içerisinde kalıyorum.
  • Komedinin altında aradıklarınıza bi bakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brutalite

Konuyla ilgili yazdığım bir yazıyı buraya da ekleyelim.

quote:

görüp görebileceğim en saçma programdır. hatta ''ne var lan bu programda'' diyerek birkaç sefer baktıktan sonra, söylediklerimin altına yıllarca imzamı atarım. genelde yerli yapımları izlememekteyim. zira para adına türlü taklalar atılmakta, kalite adına hiçbir şey sunulmamaktadır. olaya tamamen objektif yaklaşmak adına, birkaç sefer izlemektey'd'im programı. ama yok hocam! mehmet barlas'ı oraya çıkarsan, biraz daha güldürür adamı. herif kendini yere atar, bütün salon yıkılmakta. adam ''aa...'' der, bütün salon yıkılmakta. ulan ***** herif, ya hayatında program görmedin, ya da komedi anlayışın harbiden sıfır. zevk-renk meselesi kişisel şeyler de olsa, bunu izledikten sonra ''çok komik'' gibi söylemlerle karşılaşınca hayretler içerisinde kalıyorum.

Edit
    Sansür uygulaması aktif.

herkesin sevip izlediği bi programa senin bu kadar seviyesizce hakaretler etmende hata var.
    senin komik die izlediğin şeyler belki insana ciddi gelecek ne biliosun ?
    herkesin komiklik anlayışıyla ilgili bu derece ağır ihtamlarda bulunamazsın.
    herkesin komiklik anlayışına laf atmadan önce kendi anlayışını gözden geçir.

• @ PanadoL

Öncelikle belirtmek isterim ki, ortada birden fazla ''hakaret'' kalıbına sıkıştırılacak kelime yok.
    Bu kadar alınmanıza şaşırmaktayım. Zira şahsi fikirler bunlar; katılırsın yahut katılmazsın. Eleştirir, geçersin. Her neyse, yapılan da o zaten...

''Herkesin severek izlediği'' ile başlayan bir cümle kurmuşsun. Dikkatini çekmek isterim ki, sevenleri kadar sevmeyenleri de var. Genel kapsama sokmamak gerekir. Programa yönelik olumlu ya da olumsuz eleştirilerimi belirtmekte serbestim. Netice birçok insan bunu izliyor diye susmamızı bekleyemezsin değil mi? Ayrıca, programa yönelik bir ''hakaret'' göremiyorum.

İnsanların komedi mantığı elbette farklıdır. Yukarıda da belirttiğim gibi; benim 'seçip' de izlediğim programları (dizi, film ya da komedi), birçok insan ti'ye alabilir. Ama bu beni ilgilendirmez. Sonuçta şahsi fikirler; fazla etkisinde kalmamalı.

Böylesine enteresan programları izleyip, ''çok komik'' , ''falanca programa on basar'' veyahut ''en kral program bu abi'' gibi, bazı abes yorumları dile getirenlere de şaşırıyorum. Elbette programı izlersiniz. Zevk-renk mevzuu da kişiseldir doğal olarak. Ancak, bazı şeyleri olmadık kalıplara sokmayalım.

Dediğim gibi, programı saçma buluyorum. Bu yüzden de, başka bir yerde yazdığım yazıyı bölüme ekledim (3-5 yerinden kırpılarak). 100 mesajın 100'ü de olumlu olacak değil ya.

Edit
    Yazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brutalite -- 3 Ağustos 2008; 19:15:45 >

• programa hakaret etmesen bile izleyenlere bi hakaret var
    izleyenlerden kasıt salondakiler.
    düşüncelerini özgürce söyleyebilirsin ona bişey söylediğimiz yok
    programı da sevmiyomuşsun tmm onada eyvallah
    ama sevmiorum esprileri hareketleri die
    orada bulunup izleyenlere hakaret etme hakkını sana kimse veremez.
    benim asıl tepkim onadır.
    ben demiyorum ki sen bunu söledin die asılmalısın yada cezalandırılmalısın
    herhalde böle yanlış anlaşılmamın sebebi düşündüklerimi oraya aktaramamam.
    asıl demek istediklerim yukarıdaki cümlelerim
  • O tek kelime bu kadar problem yarattıysa, varsayalım ki hiç yazmadım.

Şunu da belirtmeliyim ki; sahnede yapılan türlü saçmalıklara, salondan gelen böylesine bir abartı tepki de (gülme, kahkaha, yere atmalar vs vs) sanıyorum her kelimeyi hakedecektir. Komedi anlayışı tabii ki kişiseldir. Fakat herifin teki sahnede kendini yere atıyor, buna da tüm salon yarılarak gülüyorsa, ortada bir problem var demektir.
  • deneme cekimi ve hamlet = baba'nin oldugu her yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterfa

deneme cekimi ve hamlet = baba'nin oldugu her yer

evet bence de öyle ama boks maçı hariç.....
    orda baba rolünü katlettiler
  • Bizde olmayan bi meslek "TABUTÇU" karakteriyle tam anlamıyla b*kunu çıkarmıştır bu program.
    Daha sonra "O rus bu çocuğu mutlu eder" gibi en son 3. sınıfta yaptığımız esprilere(!) hala gülen insanlar var bu memlekette.
    Gittikçe işin kolayına kaçıp her skeçte "Koy ersini baba seyirci tipine bakıp gülüyo zaten" düşüncesiyle daha da bi nefret ettirmiştir.

Ha hiç güzel bi tarafı yok mu. Var tabi. 3-4 skecini beğendim fakat işin kolayına kaçıyolar bence. Mesela Apartman Toplantısı sahnesi çalıntı . Metin Akpınar'ın ismini şu an hatırlayamadığım bi oyunundan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: InTheEnd

Bizde olmayan bi meslek "TABUTÇU" karakteriyle tam anlamıyla b*kunu çıkarmıştır bu program.
    Daha sonra "O rus bu çocuğu mutlu eder" gibi en son 3. sınıfta yaptığımız esprilere(!) hala gülen insanlar var bu memlekette.
    Gittikçe işin kolayına kaçıp her skeçte "Koy ersini baba seyirci tipine bakıp gülüyo zaten" düşüncesiyle daha da bi nefret ettirmiştir.

Ha hiç güzel bi tarafı yok mu. Var tabi. 3-4 skecini beğendim fakat işin kolayına kaçıyolar bence. Mesela Apartman Toplantısı sahnesi çalıntı . Metin Akpınar'ın ismini şu an hatırlayamadığım bi oyunundan.

sana göre 3. sınıfta yapılan espri olabilir ama bana göre çok komik. ayrıca buna gülüyorum. benim gibi komik bulup gülenler de var bu memlekette.
    ayrıca çakma ekşisözlük yazarı gibi her şeye gereksiz ahkam kesenler de var bu memlekette.

• quote:

Orjinalden alıntı: strykr

quote:

Bizde olmayan bi meslek "TABUTÇU" karakteriyle tam anlamıyla b*kunu çıkarmıştır bu program.

sana göre 3. sınıfta yapılan espri olabilir ama bana göre çok komik. ayrıca buna gülüyorum. benim gibi komik bulup gülenler de var bu memlekette.
    ayrıca çakma ekşisözlük yazarı gibi her şeye gereksiz ahkam kesenler de var bu memlekette.

Espriler de proğram da çok güzel. başarılı buluyorum..

• bence harika bi program ayrıca komedi dükkanıda güzel program ama bazen şakalar bayat oluyo ...
  • quote:

quote:

Eleştirmek suç mu kardeşim ? Allah Allah . İyiki sizin beğendiğiniz bir şeyi beğenmedik . Bana göre ite kaka zorla komedi yapmaya çalışıolar son 4 bölümdür. Ekşisözlük yazarı olmadığımı nerden biliyosun Hem olmasaydım ne fark eder ? Olsaydım ne fark eder ? Evet 3. sınıf esprisi diyorum bu sözümünde arkasındayım !

Kendi beğendiği şeyi beğenmeyenlere b*k atanlarda var bu memlekette

• quote:

quote:

quote:

Eleştirmek suç mu kardeşim ? Allah Allah . İyiki sizin beğendiğiniz bir şeyi beğenmedik . Bana göre ite kaka zorla komedi yapmaya çalışıolar son 4 bölümdür. Ekşisözlük yazarı olmadığımı nerden biliyosun Hem olmasaydım ne fark eder ? Olsaydım ne fark eder ? Evet 3. sınıf esprisi diyorum bu sözümünde arkasındayım !

Kendi beğendiği şeyi beğenmeyenlere b*k atanlarda var bu memlekette

çok basit konuşuyorsun. burda beğenip beğenmemek değil olay. sen , " Daha sonra "O rus bu çocuğu mutlu eder" gibi en son 3. sınıfta yaptığımız esprilere(!) hala gülen insanlar var bu memlekette. " diyerek o programı beğenenleri küçümsüyorsan. burda sadece senin ukala olduğun ortaya çıkar. programı eleştirirsin ama insanlar izliyor diye izleyenleri hiçbir şekilde eleştiremezsin.

bende sana

Kendi beğenmediği şeyi beğenenlere b*k atanlarda var bu memlekette diyorum.

• Yeni sezon ne zaman bilen varmı ?
  • Yeni bölümler bir an önce başlasa çok iyi olur.
  • Best Of Baba(Deneme Çekimi )
    Rol kapma skeci
    Hamlet
    İlk Şaka
    Hacı baba ve kira ile ilgili olan skeç

Bunlar gerçekten Çok Güzel Hareket.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intralotsystems

Komedi dükkanı daha komik geliyo sanırsam

Hep aynı esprileri yapıp yapıp duruyor tolga efendi.Salla ya..
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.