Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her zamanki gibi muhteşem bir dönüş yaptılar
  • annelerini oynadıkları skeç güzeldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

yılmaz erdoğan yeğenini çok fazla övüyor... ben o oyuncular arsında olsam çok rahatsız olurum...

Aynen,böyle sahneye gelince alkışlamalar falan...
    quote:

Orjinalden alıntı: MALTERDUNKER

annelerini oynadıkları skeç güzeldi

Şahin:Oğlan bıyıkları benden aldı.
  • Güzel başlangıç oldu.
    Özlemişim valla :)
  • romeo ile juliet çok komikti yaaa.....bagını koparan romeo(ersin) yu öpmeye çalışıyo......
  • ersin iyi olabilir ama bana göre orda 1 numara şahin ırmak'tır.en çok övgüyo o hak ediyo ersin başarısız demiyorum ama biraz da sempatikliği sayesinde bu kadar tutuldu,aynı olay mahşer-i cümbüştede ayhan'da var.çok fazla üzerine düştüler ayhan en sonunda grubun selameti açısından fan clubını program esnasında uyarmak zorunda kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: severussnape

ersin iyi olabilir ama bana göre orda 1 numara şahin ırmak'tır.en çok övgüyo o hak ediyo ersin başarısız demiyorum ama biraz da sempatikliği sayesinde bu kadar tutuldu,aynı olay mahşer-i cümbüştede ayhan'da var.çok fazla üzerine düştüler ayhan en sonunda grubun selameti açısından fan clubını program esnasında uyarmak zorunda kaldı.

ersin evt gerçekten çok tutulmuş olabilir ama diğer oyuncularada biraz haksızlık armış gibime geliyo...
    neyse o deil ama şu sevgilisine araba öğreten adam müthişti

• Diğer oyuculara karşı nasıl haksızlık olabilir ki ..Sonuçta skeçleri 1 kişi yazıpta oyuncuların ellerine vermiyor oyunucular kendileri yazıyorlar..bu son bölüm vasattı baya ama toparlanacaktır.Favorim halen AGS..
  • öldüm yaa

a-tabii canaaaamm!! ya sanat bu mayakmısaaan!?

2.skeç harikaydı.
  • Ben tabu skecine bayıldım hele sonu

-Bu durumda
    -Terkedildim.
    -Skeç?
    -Bitti
    -Işıklar
    -Sön!

• quote:

ersin iyi olabilir ama bana göre orda 1 numara şahin ırmak'tır.en çok övgüyo o hak ediyo ersin başarısız demiyorum ama biraz da sempatikliği sayesinde bu kadar tutuldu,aynı olay mahşer-i cümbüştede ayhan'da var.çok fazla üzerine düştüler ayhan en sonunda grubun selameti açısından fan clubını program esnasında uyarmak zorunda kaldı.

Evet,Şahin gerçekten iyi fakat 1 numara sıfatına kimse layık değil.Çünkü hepsi birbirinden güzel.

Ama Ersin biraz şişirildi,ben de bunun farkındayım.Böyle sahneye girince alkışlamalar,skeç başrollerine onu koymalar falan...

quote:

Orjinalden alıntı: PanadoL

quote:

ersin evt gerçekten çok tutulmuş olabilir ama diğer oyuncularada biraz haksızlık armış gibime geliyo...
    neyse o deil ama şu sevgilisine araba öğreten adam müthişti

Evet,haksızlık yapılıyor.

Bu arada:
    "Kural 1:Anayı bacıyı karıştırmak yok."
    (Diyaloğun tamamını yazmadım 4 gün uçmak istemiyorum.)

quote:

Orjinalden alıntı: Showtime41

Ben tabu skecine bayıldım hele sonu

-Bu durumda
    -Terkedildim.
    -Skeç?
    -Bitti
    -Işıklar
    -Sön!

Bir de diyor ya;
    "Murat'ın Sorunu Ne?"
    "Cinsellik."

• Araba skecinde oynayan çocuğun ismi galiba Murat eken...Ben çok beğeniyorum süper oynuyor bence..Onun dışında Şahin ve Bülent'de süper.Ancak en çok Ersin'e gülüyorum adam doğal komik bişey yapmasına gerek yok Kızlardan Büşra çok iyi..Tabi bi de Oğuzhan var o da baya iyi..Hepsi iyi işte dün yardılar resmen beni...

Romeo'nun dudaklarından payına düşen zehri alıp yanınıza geliyorum

Juliii Juliii Juliiii oyyy (Ağıt yakarken)
  • Henüz izleyemedim. İndirip izleyeceğiz artık.
  • acil izlemeli herkes çok güzeldi skeçler

oğlum o çıkardığı sesleri benden aldı evet

benimde oğlum sakalları benden aldı

benim oğlum da bıyıkları tabii tabii

benimki de beni benden aldı
  • İzliyorum.

Kadavra'yı izledim fena değildi. Bakalım diğerleri nasıl.

ÇGHB anneleri süperdi

Tabu skeci mükemmeldi bence. Koptular resmen

Şimdi de direksiyon dersini izledim. Bu da güzeldi yahu

Çeşmedeki günler fena değildi. İdare eder.

Romeo ve jüliet de günün bombasıydı sanırım. Mükemmeldi bu bence. Farklı yerlerden farklı sahneler falan film gibi izlettiler resmen.

Süper bi açılış yaptılar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Ekim 2008; 23:39:02 >

• bu kadar uzun tatil yaptılar.İnş tek bölümlük malzeme yaratıp gelmemişşlerdir..

bu sezon 6 bölüm de değil çok daha uzun sürecek..Çocukların çalışması lazım baya
  • Bu densiz günün akşamında cılız bir yaprak gibi savrulan bedenim usulsüz bir kuruyük tankeriymişçesine gizli gizli suda seğirtiyor. Çok alemim açıkçası...
  • Açılış harikaydı gerçektende,umarım böyle devam eder..
    Tabu oyunu çok güzeldi..
  • aciksasi ben son bolumu begenmedim

• Bu densiz günün akşamında cılız bir yaprak gibi savrulan bedenim, usulsüz bir kuruyük tankeriymişçesine gizli gizli suda seğirtiyor. Çok alemim açıkçası...

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.