Şimdi Ara

BKM Çok Güzel Hareketler Bunlar | Kanal D (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.793
Cevap
4
Favori
111.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de diyorum dün akşam bişeyler eksikti. burda görünce aklıma geldi. skeç kıtlığı mı başladı yoksa?
  • bugün baktım nette yok dün akşam yokmuş demek
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArGentum#47

ben de diyorum dün akşam bişeyler eksikti. burda görünce aklıma geldi. skeç kıtlığı mı başladı yoksa?

Bayram tatili
  • yabancı dizilerde olmasa birşey izliyemicez ya
  • Hayret 2.sayfaya kadar düşmüş topic
    halbuki yeni bölüm vardı bugün.

İzledim Az önce ve şuana kadar izlediklerim içinde ilk 3 e kesinlikle girer bana kalırsa..mutlaka izleyin.
  • Dünkü bölüm güzeldi gerçekten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Hayret 2.sayfaya kadar düşmüş topic
    halbuki yeni bölüm vardı bugün.

İzledim Az önce ve şuana kadar izlediklerim içinde ilk 3 e kesinlikle girer bana kalırsa..mutlaka izleyin.

Bayram arası vardı doğaldır =)
    Dediğin kadar güzeldir umarım izlerim bu akşam bende..
  • kız arkadaşa laf atma olayını çok güzel işlemişler harbiden gülmekten öldüm
  • çok çocukça olmuş ama güzeldi...

artı şu gözüme çarptı... hep liseliler geliyor programa... onca kişinin parasını karşılıyormu okul??

normal ben gitmek istesem 45 ytl bilet y.erdoğan tek başına gelen varmı dedi önlerden parmak kaldırdılar... arkalar full okul grupları... demek okullarda olmasa dolmayacak...
  • Birazdan izlerim bende
  • Download Bitti İzleme Mod On
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

çok çocukça olmuş ama güzeldi...

artı şu gözüme çarptı... hep liseliler geliyor programa... onca kişinin parasını karşılıyormu okul??

normal ben gitmek istesem 45 ytl bilet y.erdoğan tek başına gelen varmı dedi önlerden parmak kaldırdılar... arkalar full okul grupları... demek okullarda olmasa dolmayacak...

Bu tarz etkinlikler her zaman indirimlidir ögrencilere normalde 45 ise onlara adam başı 20 veya 25 ytl dir. (piknik gezileri tatilya vs.vs.vs.)

Güzel bölümdü metin yildiz skeçleri güzeldi

• Metin İn Büşra Out Bir Bölümdü Ergenus Güzeldi Diğerleride İdare Eder İşte..
  • BKM kızlarının Tabiri Caiz se Taş olduğunu görmüş olduk bence bu bölümde :)

ama benim en beğendiğim kız bülent in öküz sevgiliyi canlandırdığı skeçte Evlilik teklif ettiği kız :D ismini unuttum ama
  • Fortus Magantus
  • indirip izlerim azdan
  • ben unuttum ya çghb yi. burda konuyu üstlerde görmesem hiç hatırlayacağım da yok valla. artık eskisi gibi pek hevesle izlemiyorum ondandır. neyse listeye aldım izlerim bir ara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

indirip izlerim azdan

yeni izleyebildim

yarıldım ya baya güzeldi sadece ilk skeç 1az zayıftı geri ha-ri-kay-dı. Metin'in skeçler süperdi. Son skeç süperdi. Ergenlik hele öldürdü. anane özellikle...

çok çok güzel hareketti

• BU programın jenerik müziği aslında bir yabancı parça mı? Bilen var mı? Hani çok güzel hareketler bunlar dabalabalaplaplaaaaap falan diye çalan var ya.
    Dexter'in 3. sezonun 9 ya da 10. bölümünde Miguel'in bu melogiyi mırıldandığına eminim.

3x09'da 05:55'te miguel evden çıkarken melodiyi ıslık çalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 25 Aralık 2008; 0:09:00 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.