Çarşamba günü yılbaşı özel varmış.Onun için bugün yayın yapmadılar,galiba.
Evet şimdi gördüm reklamlarını.
yılbaşı özel programı yapmışlar.Çarşamba 20 de.
Biraz olsun Teselli oldum.
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Evet şimdi gördüm reklamlarını.
yılbaşı özel programı yapmışlar.Çarşamba 20 de.
Biraz olsun Teselli oldum.
bence yeterli bi sebep
Perşembe izleriz.
bence bir tek o tanıtımdaki noel şarkısı yeni..Diğer skeçler senenin en iyi hareketleri olacak..İşte öyle olursa Okkalı Bir kalay gelir..
Yılbaşı bölümü çok iyi gibi. Ana haber skecini izledim şimdi. 10 numaraydı. Metin'in Mali Birand taklidi çok iyiydi.
"Barnak İzi" de süper arkadaşlar
Babası"Gülcan,Gülcan" diye bağırır(Ali Baba'daki gibi)
Hayvan herifler skecin ortasına reklam konurmu
quote:
Orjinalden alıntı: Screamer
"Barnak İzi" de süper arkadaşlar
Babası"Gülcan,Gülcan" diye bağırır(Ali Baba'daki gibi)
Yılbaşı özelde yeni barnak izi mi vardı?
Vardı valla azizim Hatta Konya'ya geldiler falan
Sonra indirip izlersin ama çok güzel bir diyalog idi -Sen ne arıyorsun burada? -Dans yarşması için gelmiştim -Ama yarşma İstanbul'da -O zaman ben gideyim.Sonra gelirim tekrar -Ne olursan ol yine gel
diye çok güzel bağladılar Gonyalı dostum
quote:
Orjinalden alıntı: Screamer
Vardı valla azizim Hatta Konya'ya geldiler falan
Sonra indirip izlersin ama çok güzel bir diyalog idi -Sen ne arıyorsun burada? -Dans yarşması için gelmiştim -Ama yarşma İstanbul'da -O zaman ben gideyim.Sonra gelirim tekrar -Ne olursan ol yine gel
diye çok güzel bağladılar Gonyalı dostum
İndirip izlerim yarın akşama artık
Allah'ım Hıyarlı baba neydi öyle yahu Öldük gülmekten kuzenlerle birlikte. ÇGHB'ın en manyak skeciydi bence bu hıyarlı baba
Ve en güzel program da bu olabilir gerçekten 4/4lük bir programdı.
quote:
Orjinalden alıntı: smd
Allah'ım Hıyarlı baba neydi öyle yahu Öldük gülmekten kuzenlerle birlikte. ÇGHB'ın en manyak skeciydi bence bu hıyarlı baba
Ve en güzel program da bu olabilir gerçekten 4/4lük bir programdı.
Ooo hıyarlı baba, barnak izi. Tabutçu recep de var mıydı?
tabutçu yoktu da önceden Apartman Toplantısı skeci vardı en sevdiğim skeçlerden biriydi onun yenisi vardı yine hacı amca felan
Hıyarlı baba akar Süper bir bölümdü cidden
Arkadaşlar bundan sonra her hafta çarşamba günü mü oynayacak eskisi gibi ?
hıyarlı babayla havuçlu anne çok komikti
şahin çok tatlı zaten
2.5 Saat Sürmüş...
Şuanda İndiriyorum.1.5 gb bir rakam var söz konusu..Skece doyacağız anlaşılan.
bilseydim bu bölümün çekileceği gün salona giderdim... çok süperdi... hindi ile noel baba biraz düşüktü diğerleri çok süperdi... havuçlu anne.. büşra çok başarılı... yılbaşına yakışır bi prgram oldu
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Yılbaşı bölümü çok iyi gibi. Ana haber skecini izledim şimdi. 10 numaraydı. Metin'in Mali Birand taklidi çok iyiydi.
metine bişiler oldu.. geçen hafta da 2 tane mi ne skeç yazmıştı... son zamanlarda performansı süper..
quote:
Orjinalden alıntı: Lo@ding
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
metine bişiler oldu.. geçen hafta da 2 tane mi ne skeç yazmıştı... son zamanlarda performansı süper..