Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisi de ayni amaca yönelik ama sistem tam senkronize olmadığı için ikisi ayrı çalışıyor.Bence birini kabul etmek yeterli oluyor herhalde.
  • Hayır üstat 30 tl üzeri iki ayrı alışveriş yaptım. 40 tl lik zeytinyağı aldım geçirdim. Ondan 10 Money geldi. 35 TL lik finish aldım ona da 10 money geldi yani toplamda 20 money. 40 değil.
  • Arkadaşlar bu bkm kampanyası, bugün başlayan 30a 10 money veren çay, şarküteri, uzman kasap gibi gibi kampanyalarla birleşiyor mu? Yani 30 tl lik çay alınca 10 bkm den 10 da diğer kampanyadan toplam 20 money mi yatıyor,? Deneyen bilen varsa paylaşırsa çok açıklayıcı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fiziksel money club kartım yok,Müşteri hizmetlerini aradım telefon numarasıyla yapılırken sorun çıkabiliyor hata olabiliyor,kart alın öyle deneyin dedi.sorun yaşayan oldu mu telefon numarasıyla almak isterken

• quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

Arkadaşlar bu bkm kampanyası, bugün başlayan 30a 10 money veren çay, şarküteri, uzman kasap gibi gibi kampanyalarla birleşiyor mu? Yani 30 tl lik çay alınca 10 bkm den 10 da diğer kampanyadan toplam 20 money mi yatıyor,? Deneyen bilen varsa paylaşırsa çok açıklayıcı olur.

Birlesiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilden iletişim izni vermek istediğimde müş. hizmetlerini arayınız diye uyarı çıkıyor.
  • Bu izin hopiye verdigimiz izinle ayni izin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Bu izin hopiye verdigimiz izinle ayni izin mi?

En son Hopi eleştirirken verdiğimiz izinden sonra herhangi bir şey yapmadım. Alışverişi mi yaptım sorunsuz yattı puan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

quote:

En son Hopi eleştirirken verdiğimiz izinden sonra herhangi bir şey yapmadım. Alışverişi mi yaptım sorunsuz yattı puan

Ayni izin o zaman hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rockclimber

quote:

Ayni izin o zaman hocam.

Evet aynen.

• çay şeker alımında 30 tl uzerıne 10 + 10 bkm olacagını dusunerek az once 31.80 tl şeker alımı yaptım. 2 gunu sabırla bekleyecegız. yatınca bılgılendırırım. bence ıkısı de yatacak

• Bir adet bkm işlemi başarısız oldu ama kredi kartından çekim yapıldı. Müşteri hizmetlerini aradım en az on dakika boyunca oyaladılar. Kayıt oluşturuldu. İşlem provizyonda görünüyor. Eğer provizyondan çıktıktan sonra dönem içi işlemlere yansırsa sakat. Her hatalı çekimde müşteri hizmetlerini aramak kayıt oluşturmak bayağı sıkıntılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kadir5051

çay şeker alımında 30 tl uzerıne 10 + 10 bkm olacagını dusunerek az once 31.80 tl şeker alımı yaptım. 2 gunu sabırla bekleyecegız. yatınca bılgılendırırım. bence ıkısı de yatacak

Ben de aynısını yaptım, bir de 5 dk içinde diğer 30₺ yi de yaptım. Bakalım aynı günde yapılanı da kabul ediyor mu?

• quote:

çay şeker alımında 30 tl uzerıne 10 + 10 bkm olacagını dusunerek az once 31.80 tl şeker alımı yaptım. 2 gunu sabırla bekleyecegız. yatınca bılgılendırırım. bence ıkısı de yatacak

Ayni bkm ve ayni moneyclub card ile mi aldiniz?

• yakıredi bkm sürekli hata veriyor akbank yaptım sorunsuz

• iletişim iznini sms olmadan vermenin bir yolunu bulan varmı? numaraya ulaşmam mümkün değil
  • quote:

quote:

Ayni bkm ve ayni moneyclub card ile mi aldiniz?

Sanırım bi yanlış anlaşılma olmuş. migros genel olarak bütün müşterilerine özel olarak çay ve şeker alımına 30 tl uzeri harcama yapan herkese 10 tl puan verıyor. ( migros kampanyalar kısmına girince görürsün) ben hem bu kampanyadan 10 tl kazanmak için hemde bkm den 10 tl kazanmak için kombo yaptım. ödemeyi bkm ile yaptım. 10 tl çay şeker alımından gelecek 10 tl de bkm kampanyasından gelecek. aynı gün 1 kere alışverıs yaptım. eğer yatarsa sorunsuz ikinci hakkımı o zaman kullanacagım

• Baykun B kullanıcısına yanıt
    45 liralık yağ alımına 9 money ve bkm 10 money
  • Arkadaslar migros musteri hizmetleri ile gorustum oradan aldigim bilgi kredi karti sarti yok money card sarti var.Yani iki money card bir tane de kredi kartiniz var bkm kayitli diyelim.Bu kredi kartiyla iki alisveris bir money card iki alisveris de diger money card a yapabiliyormusuz.Diger kredi kartim hata verdigi icin buna guvenerek ayni kredi kartiyla iki farkli money card islemi yaptim.Yatmazsa sikayet kaydi yapar en kotu iade yapariz artik.

• 10 kart tek bkm yarın sonucu yazarım

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.