Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim BKM de yatmış. İletişim izninizi kontrol edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünkü alışverişin bkm leri yatmış.tek bkm iki ayrı money club card oldu.

• Dun yaptigim cay ve seker alisversine 10+10 yatmis jet kasalarda money kullanabiliyomuyuz ??
  • BKM ye kayıtlı 1 kartla 2 den fazla işlem yapılır diye yazanlar var.Ben yaptım oluyor diyenler de oldu ama ben ikna olmadım.Çünkü daha önce forumda yeniyken atlıyordum bu gibi olaylara,ama bazı uyanık geçinenler yaptık oluyor deyip başkalarına denettiriyorlar.Forumda dürüstlüğü kabul görmüş kişiler yazmadıkça veya fiş görseli ibraz edilmedikçe bu yazılanlara şüpheyle yaklaşmak gerekiyor.
  • CwLk kullanıcısına yanıt
    Jet kasada kullanılmıyormuş

• Aynı bkm ile günde bir kez mi yapılabiliyor,dünçalışan bkm kampanyası günlük bir adet alım için geçerli diyordu.tabi bildiğinden mi söylüyor uyduruyor mu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

Aynı bkm ile günde bir kez mi yapılabiliyor,dünçalışan bkm kampanyası günlük bir adet alım için geçerli diyordu.tabi bildiğinden mi söylüyor uyduruyor mu bilmiyorum

Aynı bkm aynı money kart ile aynı gün içinde 2 alışveriş yapabilirsiniz. 30 çay +30 şarküteri ye 40 money verdi ertesi günü.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmm1983

dünkü alışverişin bkm leri yatmış.tek bkm iki ayrı money club card oldu.

Jet kasada daha önce 2 kere Kullandığınız ve 2 kere money kazandığınız Bkm hesabıyla, farklı bir money kartla alışveriş yaparak tekrar money mi kazandınız? Yoksa 1+1 şeklinde mi geldi moneyler.
    Mümkünse fiş paylaşır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frdbb -- 21 Mayıs 2017; 11:12:8 >
  • evet aynen öyle oldu. 1+1 seklinde yanifislerin biri var ama diğeri yok.ekran görüntüsü nden bakin. zaten iki tane money cardim var. bugun 3 alışverişi yapacagim bu iki kartimdan biriyle. yarin sonucunu yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmm1983 -- 21 Mayıs 2017; 11:19:9 >

• Farklı money kart kullanarak Bkm kampanyasıyla 2+2 şeklinde kullanıp, ayrı money kartlara ayrı money kazanan var mı arkadaşlar. Duruma göre markete gideceğim bugün.

• mmm1983 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstad, ben de deneyeyim bugün bakalım ya nasip.

• quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

quote:

Orijinalden alıntı: KaraHisar_03

quote:

İki ayrı money kart ile iki ayrı BKM Express hesabından yaptım alışveriş dün. Birine gelmiş, diğerine gelmemiş 10 money.

30/10 kampanyalarına uygulamadan katılım yaptınız mı. Katılım yaptıysanız MH kayıt açtıran yatırırlar .

Migros money'i geldi. BKM money'i​ gelmedi.

Hocam ben de dün jetkasa'dan BKM ile alışveriş yaptım. Migrosun çaydan dolayı 10 money'i geldi. BKM'ninki gelmedi.

• arkadaslar belki konu dısı olucak ama bu migrosun kendi pirinci mercimegi falan nasıl yayla yaptıgı için alasım var ama 2. kalite mi olur acaba ? yada sekeri onuda torku yapıyor eger güzelse ondan alıcam 4-5 tl için kötü mal almayalım sonra bilen varsa yazabilir mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

quote:

quote:

quote:

İki ayrı money kart ile iki ayrı BKM Express hesabından yaptım alışveriş dün. Birine gelmiş, diğerine gelmemiş 10 money.

30/10 kampanyalarına uygulamadan katılım yaptınız mı. Katılım yaptıysanız MH kayıt açtıran yatırırlar .

Hocam ben de dün jetkasa'dan BKM ile alışveriş yaptım. Migrosun çaydan dolayı 10 money'i geldi. BKM'ninki gelmedi.

Benim de durum aynı. Olmazsa gidip iade edeceğim, beklemeye gerek var mı? Yarın falan yatabilir mi acaba?
    2 gün önce ilk aldım, dün BKM yattı. Dün yine aldım, bugün yatmamış.
    Kampanya koşullarında 2 kere katılabileceğimiz yazıyordu

• ietişim izni için bu hatayı alan var mı

Money Club kart kaydınız sırasında hata oluşmuştur, lütfen 444 10 44 ü arayınız! RefId = 20170521115509235460

sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teddy-westside

quote:

Orijinalden alıntı: defansagelsenizelan

quote:

quote:

quote:

Benim de durum aynı. Olmazsa gidip iade edeceğim, beklemeye gerek var mı? Yarın falan yatabilir mi acaba?
    2 gün önce ilk aldım, dün BKM yattı. Dün yine aldım, bugün yatmamış.
    Kampanya koşullarında 2 kere katılabileceğimiz yazıyordu

Bende de 2 farklı money club kartı için durum aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: necii

Bu iletişim iznini çözebilen varmı? Karttaki numaralar kullanmadigimiz numaralar yalniz.

Kullanmadığınız numarayla money card almanızın sebebi nedir hocam
  • 3 bkm 4 money club kart aynı gün peş peşe yapıldı tüm işlemler, toplam 261 TL cebimden çıkan 135 TL money yattı(sadece güllaç alımına 9/2 money yatmadı onu da sorun etmedim:) hatta kullanıldı. Moneyleri kullanırken de 35 TL ariel deterjan alımına 600gr migros ezine peynir hediyesi düşmedi onu da gidip müşteri hizmetlerinden peynirin parasını nakit olarak geri aldım.

Ödeme esnasında da bir defa red aldım akşamında farkettim ki karttan çekilmişti müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum, alışveriş yaptığım migrostan aradılar para hesabımıza geçmemiş provizyondan düşer dendi. Pazartesi tekrar bakıcam provizyondan düşmezse tekrar iletişim kurucaz bankaya faks çekeceklermiş. Bu da olmasaydı iyiydi...
  • new someone kullanıcısına yanıt
    Provizyonda dert etmeyin. 4 iş günü içerisinde otomatik düşer. Mobil ödemede sürekli yaşıyoruz bunu. Telaş edecek bir durum yok

• burak235 B kullanıcısına yanıt
    Bizim evdekiler beğeniyorlar hocam. İthal pirinç harici sıkıntı yaşamadık migros markalılarda.

Osmancık ve baldo pirinç güzel ama.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.