Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: universty3

hocam katılımı şimdi yapın.gene yatması lazım.benim daha önce sizin gibi olmuştu.aldıktan sonra katıldım yatmıştı.

Peki siz mi müşteri hizmetlerine kayıt açtırdınız,yoksa kayıttan sonra otomatik yattımı,sonradan kayıt yaptırınca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new someone

3 bkm 4 money club kart aynı gün peş peşe yapıldı tüm işlemler, toplam 261 TL cebimden çıkan 135 TL money yattı(sadece güllaç alımına 9/2 money yatmadı onu da sorun etmedim:) hatta kullanıldı. Moneyleri kullanırken de 35 TL ariel deterjan alımına 600gr migros ezine peynir hediyesi düşmedi onu da gidip müşteri hizmetlerinden peynirin parasını nakit olarak geri aldım.

Ödeme esnasında da bir defa red aldım akşamında farkettim ki karttan çekilmişti müşteri hizmetlerine kayıt oluşturdum, alışveriş yaptığım migrostan aradılar para hesabımıza geçmemiş provizyondan düşer dendi. Pazartesi tekrar bakıcam provizyondan düşmezse tekrar iletişim kurucaz bankaya faks çekeceklermiş. Bu da olmasaydı iyiydi...

Bende de iki defa çekim yapıldı provizyonda bekliyordu bugün ikisi de dönem içine düşmüş. Alışveriş yaptığım Migros aramıştı gelin hakederiz diye bugün gidicem bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Sakin sakin okudum ardından sesli güldüm.
  • Valla 5 kere 10 kere alışveriş yapacak şey bulanlara tebrikler, balık aldım çıktım, herşey piyasa fiyatının çok üzerinde zaten

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 kilo şeker 15.90 piyasanın altında 2 tane alırsan 20 money kârdasın. Un 5 kilosu 7.5 lira A101 bim ve diğer mağazalarla aynı fiyatta 4 tane alırsan 20 money verir yine çok çok kârdasın. Tavuk göğüsün kilosu 13.5, tavukçularda 14 liradan başlıyor yine 30 liralık alırsan 20 money veriyor. Belki pahalı olan şeyler vardır ama monet veren ürünlerde bindirme falan yapmamışlar tam aksine piyasanın altında

• yabuburak Y kullanıcısına yanıt
    hocam jet kasada kartı istiyormu telefon numarasıyla oluyormu? benim kartn manyetiği bozulmus hep telefon numarasından işlem yapıyodum faydalanabilimriyim acaba bu şekilde?
  • achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Olur

Hocam ben de tavuk kanat almayı düşünüyorum da,saçma sapan iş çıkar diye çekiniyorum.şu ürün dahil şu tavuk markası dahil değil diye bir durum var mı?

Mutlaka vardır hocam, diyabetim, evde minimum şeker kullanırız, o da sarı ham şeker. Beyaz un pek kullanmıyoruz, ağırlıklı tam buğday. Tavuk olarak kasabımıza köy tavuğu getirtiyoruz, market tavukları antibiyotik kokuyor pişerken, gibi.

• Mezarcı.Baba kullanıcısına yanıt
    tskler
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanmıyorum ben dün aldım bugün yattı hemen tavuklarda ayrıma gitmiyorlar böyle kampanyalarda

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Hocam sen markete boşuna gidiyorsun yoruluyorsun o zaman

Tavuk da alayım diyorum kampanya varken.olmadı buzluğa atarım

• Ben de et şarküteri kampanyasına katılarak 30 tl BKM express ile ödedim. Toplam BKM ile 30TLx2 işlemim var. Bugün et şarküteri moneyim yatmış ama bkm moneyleri henüz yatmadı. 2 iş günü dediği için araya cuma ve haftasonu girdiğinden beklemiştim ama iletişim iznim açık değilmiş, web sitesi üzerinden açtım. Sizce otomatik olarak yine de yatar mı?
  • ybilgin Y kullanıcısına yanıt
    Migros programında profil ayarlar yardım destek bkm yatmadı yaz

• jetkasalardan hediyem kart yüklemesi yapilabilir mi acaba?paraf kampanyalarindan da yararlanmis olurduk

• Migros sahte hesap alan arkadaşları yakalayıp kafalarını altın haçla ezsin istiyorum, öyle korkunçsunuz beyler.
  • serden kullanıcısına yanıt
    Kayıt falan açtırmadım.otomatik yattı.

• burak235 B kullanıcısına yanıt
    Pirinc, bulgur ve kırmızı mercimek güzel diğer bakliyat pek güzel değil diyor bizim hanim. Nohut ve yeşil mercimekte bariz tat ve lezzet kötü.

• mkus76 M kullanıcısına yanıt
    bende bulgur pirinç ve kırmızı mercimek alıcaktım zaten hocam tsk ederim yengeye slm :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.