Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.818
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kere kullanılan bkm yi 3. Defa farklı money kartla kullanabiliyor muyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrah4407 E kullanıcısına yanıt
    4 kez yazdık her kartla bkm 2 kez kullanılar farklı ne kadar kartın varsa aynı bkm yi kullanmana ve puan yatmasına engel yok kısaca 200 money kart + tek bkm = mezarcı işi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bde B kullanıcısına yanıt
    Evet olur her money club kart için 2*10 money bkm kampanyasından yatar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarcı.Baba

4 kez yazdık her kartla bkm 2 kez kullanılar farklı ne kadar kartın varsa aynı bkm yi kullanmana ve puan yatmasına engel yok kısaca 200 money kart + tek bkm = mezarcı işi

mezarcı baba, migros uygulamasında çay ve bakliyat gözükmüyor bi el atıver onada, nere kayboldu
  • 42_JeoGenc_42 kullanıcısına yanıt
    sanalmarket.com dan bak hesabımdan varsa sıkıntı yok
  • müş.hiz. sordum kampanya halen aktif..kartdan da kontrol etti kamp. kayıtınız görünüyor dendi
  • Mezarcı.Baba kullanıcısına yanıt
    kampanyaya katılamadık ki kayboldu gitti
  • ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM MONEY CLUP KART NASIL ALINIR

GİDİYORUZ PETROL OFİSİNE PO CARD ALIYORUZ SONRA MONEY CLUP SİTESİNDEN AKTİVE EDİYORUZ İŞLEM BU KADAR

BİZİM İŞLER MEZARCI İŞİDİR GÖMERİZ İŞİMİZ BİTER ARKAMIZA DÖNÜP BAKMAYIZ
  • Salça pirinç bunların olduğu kampanya yı göremedim sanal markette

• bkm expressin kampanya sayfasında alışveriş akışı için money club kart okutulur veya kayıtlı cep tel. no. girilir yazıyor. Mağazayı aradım fiziksel kart gerekir dediler, salladılar mı yoksa oluyor mu fiziksel karta 1.5 tl vermeyeceğim oluyosa bilgisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet1040 -- 22 Mayıs 2017; 15:8:58 >
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    Dün telefon numarası ile yaptım jet kasadan

bugün puan yatmış

• ok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Mesajı yarım saat bekledim, kartla ödeyip çıktım 5 dk sonra mesaj geldi. BKM uygulamasında harcamayı görebiliyordum ama onaylayamıyordum, illa mesaj gelecek ona tıklamam gerekiyormuş. Yemişim senin kampanyanı

Bu tür kampanyaların yapılma amacı nedir. biz çok güzel birşey yaptık, bakın bi deneyin belki seversiniz, kısaca ayağınız alışsın mantığıdır. geldim gördüm denedim sistem error veriyormuş sizce ben normal zamanda böyle bi saçmalığa zaman harcar mıyım. kampanyanız sadece sizi sömürülmenize hizmet etmekten başka bi işe yaramayacaktır.

Bi mesaj atmak bu kadar zor olmamalı.

Kartınız iş bankası mı ? Bende de D&R 'dan BKM ile sipariş vermek istediğimde doğrulama kodu gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezarcı.Baba

ARKADAŞLAR TEKRAR YAZIYORUM MONEY CLUP KART NASIL ALINIR

GİDİYORUZ PETROL OFİSİNE PO CARD ALIYORUZ SONRA MONEY CLUP SİTESİNDEN AKTİVE EDİYORUZ İŞLEM BU KADAR

BİZİM İŞLER MEZARCI İŞİDİR GÖMERİZ İŞİMİZ BİTER ARKAMIZA DÖNÜP BAKMAYIZ

Mezarcı baba, Po dan positive kart almaya bile gerek yok. İndir migros uygulamasını kayıt ol de ordan money kartım yok seçeneğini seç ve gelen sayfadan kayıt ol, bu şekilde zaten sizin için money club kart tanımlanıyor. Aynı zamanda kayıt ekranında en altta iletişim izni kutucuğunu da işaretle tamamdır. Sonra git alışverişini yap ve ertesi gün moneyler hesapta...

• new someone kullanıcısına yanıt
    tamamda fiziki kart lazım başkasının telefonu ile money açıyoz nasıl 50-60 kart var zannediyon po ile açıyoruzki kolay yakıta dönüştürüyoruz

senin daha o mezarı kazman lazım derin olmamış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün (pazar)yapılan alışverişlerden 10 money yattı Bkm 10 lar yatırılmadı.dün alış veriş yapıp Bkm den puan yatarak tek karta 20 yapan var mı?

• arkadaslar bu jet kasayı fiziki kart olmadan sadece telefon numarası ile kullanabiliyor muyuz ?
  • afraze55 A kullanıcısına yanıt
    Ben varım

• burak235 B kullanıcısına yanıt
    8 mesaj önce,cevabı var

• ben 4 farkli banka ile kullandim hepsinde aninda şifre geldi. Sizin banka nedir belki bankadan kaynaklidir ?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.