Şimdi Ara

Bkm Express-Migros 30/10 Money Jetkasalarda (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
37
Favori
64.886
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet iş bankasının beceriksizliği, diğer bankalarda sorun çıkmıyor, akşam 7 gibi tekrar gittiğimde hemen geldi sms. Nasibimizde yokmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayigit K kullanıcısına yanıt
    Aynı numaralar için ben denedim. Eşimin bkm hesabındaki kartı silince (ek kart vardı,benim telefon numarama) kendi nkm hesabımdaki ana karttan çekti

• istanbulsm kullanıcısına yanıt
    hocam geç oldu ama ben de dün arayabildim meğersem ta ben buraya konu açarken 22sinde kendileri farkedip iade etmişler ben hiç bişey demeden.
    dün aradim deiler 22sinde iade gözüküyor diye ben çekildğini farkettim iadeyi farkedememişim
    inşallah yanliş (çakallik) anlamamişlardir beni.
  • Arkadaslar kampanya suresi uzatildi mi? BKM de iki tarih var hem bugun son gibi gozukuyor hem de Haziran da bir tarih.

• batarist B kullanıcısına yanıt
    Evet yararlanabilirsiniz

• tano kullanıcısına yanıt
    Uzatildi

• Sikayet sonuclandi. Bkm'nin 10 moneyi sessiz sedasiz hesaba yatmis. Urunun fabrikadan cikisi 10 gunu buldu

• Dün ki iş bankası sorunu düzeldi mi arkadaşlar?

Bir de bende nuvo var yapı kredinin ama kredi kartı değil. Atm kartı mantığıyla calısıyor. İş bankası yerine nuvo ile yapsak alısveriş olur dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dun kartta kullanilmis bkm yi baska kartta tekrar kullandim bakliyattan gelen 10 yatmis bkm yatmamis

kampnya yi degistirdiler mi acaba yoksa bekliyim mi yatar mi?

• selowan kullanıcısına yanıt
    https://www.moneyclubkart.com/izin-mobile.aspx Şuradan iletişim izninizin olup olmadığını kontrol edin
  • Sms olayı bankadan değil sistemden olabilir... Cuma akşamı ürünleri geçirdim numara girdim bkm sms i gelmedi... Görevliye söyledim iptal edip tekrar deneyin dedi... İptal e basınca tekrar ödeme secimi sayfasına dönüyor... Ödeme sayfasında tekrar bkm yi seçtim numarayı girince hemen sms geldi... Uzun beklemeyin iptal e basın tekrar bkm yi seçin...

• Tem_Mus kullanıcısına yanıt
    baktim daha once tanimlanmistir diyor.

Hocam açıklama kısmında bkm 20 puan yazıyor ama toplam 10 puan var. Ayrıca ürün içim puan hiç yatmamış görünüyor. Biraz zaman geçince gelir mi

• selowan kullanıcısına yanıt
    O zaman tek çare müşteri hizmetleri ile görüşmek kalıyor. Durumu bildirdikten sonra 2 gün içinde yatırıyorlar
  • Adıma kayıtlı ama telefon mumaraları farklı 2 money club kartım var.Bir tanesi ile 2 BKM alışverişi yaptım ve puanlarım yattı.İkinci kartımdan da yapsam yatar mı?Bir kişi 2 defa katılabilir yazıyor kampanya şartlarında.
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    30/10 kampanyalarını tanımlamışmıydınız money kartınız için? Eğer tanımalamadıysanız mobil uygulamadan onları tanımlayın.
  • bhtyrmtl B kullanıcısına yanıt
    Yatar ayni durumda bana yattı

Tanımlıydı. Daha önce bkm puanlarını kazanmıştım hesabımdan Örneğin çay ve undan. Şimdi reçel ve şeker alışverişi yaptım bunada bkm için 20 puan vermesi gerekmez mi

bkm ve migros kampanya puanlari ayni anda mi yatiyor.?
    Bekleyim mi arayim mi direk ondan sorduydum?
  • mussti19 kullanıcısına yanıt
    Aynı money kart ile yaptıysanız BKM den 20 moneyden fazla kazanamazsınız.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.