Şimdi Ara

BKM Express Mobilden ücretsiz para gönderin/isteyin (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
54
Favori
29.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denerseniz haber verebilir misiniz usta? Ya da bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 3 Aralık 2019; 14:57:20 >
  • hocam gönderebilirsiniz fakat gönderirken komisyon+faiz ödersiniz. Nakit avans çekiyormuş gibi düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani kapanıyodu yalan dolan

• Bkm kapaniyordu hani acikmi hayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimitsiztrickBlog -- 3 Aralık 2019; 16:27:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgi için
  • LimitsiztrickBlog L kullanıcısına yanıt
    Şu anlık açık kapanacak diyorlardı.
  • hyperbola kullanıcısına yanıt
    BKM tarafından aranıp onay vereceksiniz. Aramaları biraz uzun sürebiliyor.
  • Kapanmayacak herhalde iphone'da yeni güncelleme bile geldi
  • herkese iyi forumlar..
    bkm ekspressin bu özelliğini kullanarak finansbank hesabımdan halkbank hesabıma para göndermiştim. ancak kartın bağlı olduğu halkank hesabı kapalı olduğu için para hesaba geçmedi. 50 gündür parayı almak için uğraşıyorum. halkbank biz parayı göremiyoruz eft sorgu numarası getirin diyor. finansbank para bizden çıkmış diyor ki dekonta baktığımda herhangi bir eft veya başka bir sorgu numarası yok. bkm ekspress biz sadece aracıyız bizlik bir durum yok diyorl. bizim para resmen gümledi gitti. başına daha önce böyle bir olay gelen var mı? ne yapmak gerekir sizce arkadaşlar?
  • vcente70 kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında aynı şekilde enparadan ykb ye 17 lira gönderdim ve geri alamadım.

Paran halkbankta. Kart onlara ait ve banka hesabına giriyor. Paranı ısrarla bankadan iste. Bddkya da yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Paran halkbankta. Kart onlara ait ve banka hesabına giriyor. Paranı ısrarla bankadan iste. Bddkya da yaz.
    Bddk ya da yazdım hocam. Para bizde ancak eft sorgu numarası isteriz yoksa göremiyoruz diyorlar. Eft yapmadım ki sorgu numarası vereyim diyorum. Bu kez de hiç birşey diemiyorlar. Ancak yinede ısrarla sorgu numarası istiyorlar Saçmalık ötesi bir banka politikası anlamadım gitti. Param onların oldu herhalde artık.

Paranın çekildiği bankada var hocam dekontta yazıyor.

Hocam buna benzer durum hattima TL yüklerken başıma geldi. World kartla TT sitesinden TL yükledim. Hattima TL gelmedi. Ykb biz ödeme yaptik. Provizyon numaran şu, işlem numaran şu diyor. TT bize ödeme gelmedi illa slip istiyor. Siteden yapılan işlemin silipi mı olur. Ykb ye diyorum, yapılan işlemden dolayı mağdurum. Karşılığını alamadım. Ödeme yapmamissiniz.Bana verilen bir harcama garantisi var. Paramı geri öde.Yok laftan anlayan. Biri TL yüklemiyor,biri paramı vermiyor. Tam 1 sene sabrettim. 1 sene sonra thh ye gittim.toplam 1.5 sene sonra TT hattıma TL yükledi.kisaca geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Hocam buna benzer durum hattima TL yüklerken başıma geldi. World kartla TT sitesinden TL yükledim. Hattima TL gelmedi. Ykb biz ödeme yaptik. Provizyon numaran şu, işlem numaran şu diyor. TT bize ödeme gelmedi illa slip istiyor. Siteden yapılan işlemin silipi mı olur. Ykb ye diyorum, yapılan işlemden dolayı mağdurum. Karşılığını alamadım. Ödeme yapmamissiniz.Bana verilen bir harcama garantisi var. Paramı geri öde.Yok laftan anlayan. Biri TL yüklemiyor,biri paramı vermiyor. Tam 1 sene sabrettim. 1 sene sonra thh ye gittim.toplam 1.5 sene sonra TT hattıma TL yükledi.kisaca geçmiş olsun.
    Hocam ben de herhalde en son thh ye gideceğim galiba başka çarem kalmadı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fastpayci

Paranın çekildiği bankada var hocam dekontta yazıyor.
    hocam dekont bu. sorgu numarası hangisi oluyor?BKM Express Mobilden ücretsiz para gönderin/isteyin
  • BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt
    Bimcell hatta TL yüklemede bu tip sorun yaşamıştım

Türk Telekomun kendi Aveasında sorun olmuyor ama hattı Bimcell PTTcel gibi diğerlerine banka uygulamasından yüklerken bu tip sıkıntılar oldu

dekont ve makbuz numarası illaki isterler
    biraz zaman alır çok uğraştırmıştı 25 tl Paraf kart halkbank sitesinden bimcelle yüklememim ispatını
    451867 olan olması lazım

• Hocam paparaya para atabiliyormuyuz bkm üzerinden ??

Daha önce benim başıma da bu şekilde bir şey geldi. BDDK'ya şikayet yazdım. Sonunda çözüldü. Ama epey bir zaman geçiyor. Yaklaşık 1 ay sürdü.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.