Şimdi Ara

BKM Express Mobilden ücretsiz para gönderin/isteyin (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
54
Favori
29.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birkaç gündür para gönderime basıyorum sizi arayacağız yazıyor arayan yok.
  • tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu yaşadım müşteri hizmetlerini aradım. Daha önce aramışız ulaşılamadı şeklinde kayıt var o yüzden tekrar aranmadınız dedi ve doğru idi." Ama bizim sizi aramamız gerekiyor. Telefonu kapatttıktan sonra arayacağız" dedi. Kapatınca 30 sn içinde aynı görevli aradı, deminki onay sorularını tekrar sordu öyle açtırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankamatik karttan garanti paracarda para gönderimi yapmıyor. kartınız bu işlemi desteklememektedir. lütfen başka bir kart deneyiniz. hata kodu:123

mecburen enpara karttan aktardım. işbankın gönderim listesinde çıkıp desteklememesi çok saçma.
  • Ziraat Bankkart eklemek istediğimde "bankanız bu kartın eklenmesini desteklemiyor" hatası alıyorum. BKM sitesinde anlaşmalı görünüyor ama anlamadım. Sadece ben mi hata alıyorum acaba?

Halkbank Bank24 kartıyla para gönderimi esnasında "beklenmeyen hata" mesajı geliyor. Çözümü var mı?

Cepteteb Bonus ve hesap kartı %3 komisyon alıyor. Encard komisyon almıyor. Enpara kredi kartı ile gönderim yapılamıyor. Bunu da not olarak ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmuhendis -- 4 Ocak 2020; 21:16:45 >
  • Kapacagini söylentilerinden sonra böyle olmaya başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Kapacagini söylentilerinden sonra böyle olmaya başladı
    Ben görğştüğümde talep edilen revizeler yapılarak hayatına devam edecektir deniyordu... Muhtemelen bu para gönderme olayı bankaların eft havale giderlerinde gözle görülür bir azalmaya neden oldu... Revizelerden biri bunun kaldırlıması olabilir, en azından belli bankalarda veya hepsinde de kapanmış olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 5 Ocak 2020; 11:49:23 >
  • akbanktan da ücretsiz gönderiyordum ancak galiba limiti doldurdum su anda bankaniz tarafından belirtilen islem limitini astiniz diyor. akbank in 4bin di sanırım aylik yenileniyor. musteri temsilcisi her bankanin bizim icin ayırdığı transfer limiti var demişti

• Takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 9 Haziran 2020; 7:26:52 >
  • İş bankası kartıyla para gönderme ücretsiz mi komisyon kesiyor mu bilen var mıdır?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aekrgz A kullanıcısına yanıt
    Bi ust mesajda sorunuzun cevabi yazmiyor mu

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama kendim denediğimde komisyon kesiyor çeliştiği için sordum

Kredi kartimi denediniz?

• bdurmus kullanıcısına yanıt
    Hayır hem bankamatik hem maxipara kartı denedim

Kesiliyor evet.Bankayı yanlış yazdı veya pamdemi destek sürecinde ücretsizdi 1 ay önce evet.

• Akbank banka kartımı bkm express'e ekledim.Eklendi ama Uygulama Kartınız hesabınıza eklendi ama para göndermeye uygun bir kart değil uyarısı verdi.Neyse dedim, uygulamadan ayarlarım, para gönderimini aktif et seçeneğini aktif etmeye çalıştığımda ise Kartınız para gönderme işlemine açılamadı.Lütfen tekrar deneyin uyarısı aldım..

Amacım Akbank banka kartımdan enpara banka kartıma eft yapmaktı.Bu kadar basit

Nedir şimdi bu, sorunun bilinen bir çÖzümü varmı.Bilen arkadaşlar tarif edebilirsiniz mutlu olurum.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    An itibariyle Akbank ve Ykb’de sorun var,yarın düzelir.Bana da “limit aşıldı” hatası geliyor.İşbank’da sorun yok gönderiliyor,Finansbank da aynı şekilde.Para çıkışı sağlamamak için kasıtlı yapıyorlar veya tatil diye Bkm değerleri güncellenmedi.

• Sanırım ım kredi kartından sadece finans ta ücretsiz gönderim var. Onda da habire sorun çıkartıyor..

• Ben artık BKM Express bıraktım Çok nadir kullanıyorum genelde papara ile işlemlere hallediyorum daha iyi oluyor anlaşmalı bankaları belli zaten

• Hani kapanıyodu bkm
    Acil durumlarda eft de hep bunu kullanıyorum saniyede geçiyor

• Hangi bankalarla gönderiliyor bilgisi olan var mı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.