Şimdi Ara

Blabla car programindan yolcu alan var mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda sıkılırım uykum gelır sohbet edecek adam Lazım yabancılarlada ıyı anlaşırım dıyorsanız bır şey diyemem ama 10-15 lira içinse bence değmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerek yok bence. çok riskli
  • şimdi ilk etapta biraz merak uyandırdı ama ilerde bu tarz uzun yolculukları sadece heyecan arayanlar, gasp niyetinde olanlar, psikolojik sorunları olupta eyleme dökmek üzere olan ruh hastaları, uzun yolda birbirlerine açılıp cinsel deneyim arzulayan hetero veya homoseksüeller tarafından kullanılır diye tahmin ediyorum yoksa kim neyapsın 15lira için okadar yolu tanımadığın adamla geçirme kahrını. Habire aklın hep yandakinde olacak gözün açık elin tetikte olacak normal adam işi değil kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

öncelikle kurallara uyar kanunen kusurlu olmayan şekilde araba kullanırsanız ve tabiki kazada suç sizde değilse ölümde vs de öyle kan parası falan olmaz, kusura göre değerlendirilir bu durum, dava bile açılsa kazanırsınız, yani hemen olayı başka yere çekmeye gerek yok

ayrıca arabada tek olup birine de çarpsanız veya bir arkadaşınızlayken kazada ölümüne sebep olsanız da aynı durum olabilir, zaten sorumluluk sahibi olarak araba kullanmak budur, bu yüzden aracınızda insanlar varsa hız kurallarına uyar sakin gidersiniz

bir de böyle bir sistem korkulacak değil aksine daha çok kullanılması gereken bir sistemdir, ülkece akaryakıta verdiğimiz ve trafiği şişirdiğimiz sıkıntıların nedeni tamamen verimsiz araç kullanımı, sırf bu sistem ile istanbul içi işe git gel yolcuları paylaşılsa ne trafik kalır ne kucak kucağa toplu taşıma

çok güzel yazmışsınız elinize sağlık.
    paylaşmak güzeldir, kötülüğü, iyiliğinin yanında önemsiz kalmalı.
    iyi bir niyetin sonucu kötü bile olsa katlanılmalı.
    aksi takdirde dünya yaşanılmaz bir yer olur.

• Özyegin de servis problemi varken face ten grup kurmuşlardı öğrenciler birbirini yol ustunden alıyordu sonra ne oldu tahmin edin .

Bunu öğrenen bazı şerefli , namuslu vatandaşlar !!!! Öğrencilerden Kız buluruz Amacıyla okul etrafında arabayla tur atmaya basladi sanki öğrenciymiş gibi

Blabla falaj filan neyse bunda da amacı kız olanlar vardır veya amacı gasp soygun gibi

Önyargı kotu bir sey ama yukarıda bahsedilmiş bir kaza olsa bir sey olsa 17 tl icin hayatımı karartmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 kere izmir-aydın aldım. 1 bayan 1 de erkek aldım. 2si de çok iyi insanlardı. 7 TL belirlemişti uygulama. 2 si de 10 TL verdi. Muhabbet için almıştım para için değil, çok da iyi olmuştu.
    Bidaha alırmıyım bilemem ama.
  • Çok güvenilecek bişey değil gibi geliyo bana. Sonra böbrek.avi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Diyelimki Allah korusun bir kaza yaptiniz ve aldiginiz yolcu oldu. Ne kadar kan parasi vereceginizi biliyor musunuz? 3-5 lira kar ederim derken butun birikiminiz heba olabilir. Bunu bilerek alin. Aldiginiz kisinin ailesi emin olun size dava acacak ve en az 100 000 liranizi alacak. Tercih sizin yine de.

trafik sigortaları ceşitli bahsettiğin tazminatları ödüyor

senin bakış acınla heryer felaketli, dışarı cıkmayalım o halde yolda otobüs carpar, avm yede cıkmayalım oradada bomba patlar 32 kişiden biri olursun, namaz kılıp yöneterekten hırsızlık yapmayalım allah carpar (carpmadığı 14 yıldır önünde), tapınakcıların varsayımlarla biyere varamazsın
  • almanyada uzun zamandır uygulanan bir olay bu.

http://www.mitfahrgelegenheit.de/

Türkiyede ise daha önceleri farklı siteler vardı. hala aktif. misal :

http://www.ucuzagidelim.com/

blabla incelemedim ama bu sistemlerde tc kimlik numarası vs her bilgini veriyorsun. Güven sorununu bu şekilde çözmeye çalışmışlar. Üye olmayan kullanamıyor. ( bakınız: karaambar kamyoncular derneği )

bu sistemlerden bağımsız olarak bir kaç kez uzun yolda bölgenin yerlilerini aracıma aldım, hem bölge ile alakalı bilgi almış oldum hem genelde saf temiz insanlar denk geldi. Maksat para değil tabi ki.
    ancak güven meselesi gerçekten sıkıntı. Böbrek olayı biraz abartı ama imkansız da değil. Kaza durumunda ise "ruhsat sahibi" bile sorumlu. Aracı hiç kullanmasa bile... yani ölümlü kazada her türlü kötü sonuçlar doğuyor.

bu işin yasal dayanağı nasıl olur bilemiyorum. Vergi dairesi başımıza binmesin sonra

• almam da, binmem de.
  • Zaten Otobüsler toplu Taşıma için değil mi?
    Otobüse binin.

• Ben kesinlikle kullanmam bu tarz uygulamalar. Parası neyse veririm tek başıma giderim.Kafam rahat olur

Hayatında Aksiyon isteyenler yada fazla böbreği olanlar deneyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

şimdi ilk etapta biraz merak uyandırdı ama ilerde bu tarz uzun yolculukları sadece heyecan arayanlar, gasp niyetinde olanlar, psikolojik sorunları olupta eyleme dökmek üzere olan ruh hastaları, uzun yolda birbirlerine açılıp cinsel deneyim arzulayan hetero veya homoseksüeller tarafından kullanılır diye tahmin ediyorum yoksa kim neyapsın 15lira için okadar yolu tanımadığın adamla geçirme kahrını. Habire aklın hep yandakinde olacak gözün açık elin tetikte olacak normal adam işi değil kesinlikle.

Konudaki en doğru yorum, tespitlerin hepsi yerinde, tamamen aynı şeyi düşünüyoruz
  • Sakin almayin alicaginiz kisi pkkli yada isid mensubu olursa ne yapcaksiniz? yada suca girismis biri ise? Burasi Turkiye iki kez dusunmek gerek!

• Kesinlikle uza durulmalı. Dertsiz başınıza dert açmak isterseniz denenebilir.

• Bobrek sikinti gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Diyelimki Allah korusun bir kaza yaptiniz ve aldiginiz yolcu oldu. Ne kadar kan parasi vereceginizi biliyor musunuz? 3-5 lira kar ederim derken butun birikiminiz heba olabilir. Bunu bilerek alin. Aldiginiz kisinin ailesi emin olun size dava acacak ve en az 100 000 liranizi alacak. Tercih sizin yine de.

trafik sigortaları ceşitli bahsettiğin tazminatları ödüyor

senin bakış acınla heryer felaketli, dışarı cıkmayalım o halde yolda otobüs carpar, avm yede cıkmayalım oradada bomba patlar 32 kişiden biri olursun, namaz kılıp yöneterekten hırsızlık yapmayalım allah carpar (carpmadığı 14 yıldır önünde), tapınakcıların varsayımlarla biyere varamazsın

tapinakci ve namaz kilip derken ak sarayi ima edyorsunuz zannedersem eyer öyle ise sikinti yok .yok tapinak kelimesini bu ülkenin kurcusunun ve kabrini ima ediyorsaniz zaten müslüman değilsiniz

• quote:

nasıl yani ? yolüstü otostopçu aldın, adam ölse ya da yaralansa, çıkıp ne parası isteyecekki? sonuçta sen de aracın içindesin, kasıtlı mı yaptın bu kazayı diyecek ?
  • Kim kime güvenemiyor anlamadım??
    Arabaya binen mi arabasına alan mı?

İnsan önce kendini kontrol etmeli!
    Tedbirlli olmakla pimpirikli olmak farklı şeyler.
    Kimseye güven kalmamış.
    Ben otosttop çeken "gençleri - elinde sepeti başında kasketi köylüleri" hep alırım.
    O insan sana güvenip arabana biniyor.
    Şehirlerarası yolda insan birisine zarar vereyim diye otostop çekeceğini pek sanmam? Çünkü arabadan kim ve ne çıkacağı risklidir!

Herkes istediğini yapmakta özgür, araba sizin böbrek sizin.
    Biz burdan ne dersek diyelim, arabasına alanda olacak almayanda.

• Ben de bu hafta yolcu olarak katilmayi dusunuyorum. Ama arabama disardan adam almam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.