Şimdi Ara

Blabla car programindan yolcu alan var mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir defa sohbet esnasında ege üniversitesine gideceklerini bagajları için ekstra ücret ödemedikleri için beklediklerini öğrendiğim öğrencileri davet ettim arabamı beğenmediler ya la
  • işim olmaz. Başıma niye dert alayım. Burası Türkiye. adamlar nefes alsın derdinde böbrek falan filan elden gitmesin :))
  • Konu sadece iki böbrekse ben varım arkadaş giderse iki böbrek gitsin.!!! Çünkü ikiside off durumda çalışmıyor haftada üç gün makina takviyesi ile götürüyoruz işi hadi böbrekçiler buyrun benim arabaya
  • wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Beğenmedilermi.? Vayyy birde seçiciler yani,bırak yürüyerek gitsin o zaman deyyuslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

öncelikle kurallara uyar kanunen kusurlu olmayan şekilde araba kullanırsanız ve tabiki kazada suç sizde değilse ölümde vs de öyle kan parası falan olmaz, kusura göre değerlendirilir bu durum, dava bile açılsa kazanırsınız, yani hemen olayı başka yere çekmeye gerek yok

ayrıca arabada tek olup birine de çarpsanız veya bir arkadaşınızlayken kazada ölümüne sebep olsanız da aynı durum olabilir, zaten sorumluluk sahibi olarak araba kullanmak budur, bu yüzden aracınızda insanlar varsa hız kurallarına uyar sakin gidersiniz

bir de böyle bir sistem korkulacak değil aksine daha çok kullanılması gereken bir sistemdir, ülkece akaryakıta verdiğimiz ve trafiği şişirdiğimiz sıkıntıların nedeni tamamen verimsiz araç kullanımı, sırf bu sistem ile istanbul içi işe git gel yolcuları paylaşılsa ne trafik kalır ne kucak kucağa toplu taşıma

Söylediklerinizde %100 haklı olsanız bile, bu tür riskleri alırken yaşadığınız ülkenin koşullarını da göz önünde bulundurulmasını tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cavador

quote:

Orijinalden alıntı: acxewd

Diyelimki Allah korusun bir kaza yaptiniz ve aldiginiz yolcu oldu. Ne kadar kan parasi vereceginizi biliyor musunuz? 3-5 lira kar ederim derken butun birikiminiz heba olabilir. Bunu bilerek alin. Aldiginiz kisinin ailesi emin olun size dava acacak ve en az 100 000 liranizi alacak. Tercih sizin yine de.

trafik sigortaları ceşitli bahsettiğin tazminatları ödüyor

senin bakış acınla heryer felaketli, dışarı cıkmayalım o halde yolda otobüs carpar, avm yede cıkmayalım oradada bomba patlar 32 kişiden biri olursun, namaz kılıp yöneterekten hırsızlık yapmayalım allah carpar (carpmadığı 14 yıldır önünde), tapınakcıların varsayımlarla biyere varamazsın

tapinakci ve namaz kilip derken ak sarayi ima edyorsunuz zannedersem eyer öyle ise sikinti yok .yok tapinak kelimesini bu ülkenin kurcusunun ve kabrini ima ediyorsaniz zaten müslüman değilsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dolmuşta bir bayanın{Özgecan} gibilerin neler yaşadığını gördükten sonra bırak bla bla car ı , özel halk otobüsünü, belediye otobüsü bile insana güven vermiyor. Ülkenin %25 i çakal cahil insanlar olduğundan GUVENEMIYORUM DA denecek bir ülkede bla bla car ın geleceği yok. Tabiki %75 in içinde olan dürüst insanlar DA YOK DEĞİL.

DÜŞÜNDÜM DE KULLANICI ADIMA BAKIM KÜFÜR EDEBİLİRSİNİZ dalga amaçlı kullanılan nick. tir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pomphacı -- 27 Temmuz 2015; 15:39:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.