Şimdi Ara

BLACK 2 [Ana Konu - 2012]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yapımcı: Criterion Games

Yayıncı: EA Games

Seri: Blackhttp://en.wikipedia.org/wiki/Black_(video_game)

Grafik Motoru: Chameleon(Hot Pursuit) ?

Platform: Xbox 360,PS3 PC(?)

Black 2'nin Duyurusu Önümüzdeki Ay mı Geliyor?

Geçtiğimiz günlerde bir Criterion Games çalışanının LinkedIn profilinde karşımıza çıkan Black 2, önümüzdeki ay duyurulabilir. Zira ünlü oyun dergisi PSM3'ün reklamı bu şekilde.

6 Mart'ta satışa sunulacak olan PSM3'ün 151. sayısında yer alacak olan oyunun duyuru reklamı, bu aydaki sayıda verildi. "Gizli bir shooter serisinin devam oyunu" olarak belirtilen oyunun reklamındaki kurşunlar. Black serisinin ilk oyununun kapak temasını andırıyor. Zaten oyunun 'devam oyunu' olarak belirtilmesi, Black 2'yi tahminlerin en iddialı seçeneklerinden birisi haline getiriyor.

PSM3'ün bu ayki sayısında verilen reklamın görüntüsü aşağıda;

BLACK 2 [Ana Konu - 2012]

• Harika olacak.PS2'de ki grafikleri ve ara sinematikleri zamanına göre üst düzeydi.Her bölümü 1 saat civarı sürüyordu fakat yine de oynatıyordu kendini memory kartım bozulmasaydı bitirmek nasip olacaktı ama olmadı.Black 2'yi yapı olarak çok merak ediyorum , bir daha ki ay artık bize yeni bir trailer sunarlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Harika olacak.PS2'de ki grafikleri ve ara sinematikleri zamanına göre üst düzeydi.Her bölümü 1 saat civarı sürüyordu fakat yine de oynatıyordu kendini memory kartım bozulmasaydı bitirmek nasip olacaktı ama olmadı.Black 2'yi yapı olarak çok merak ediyorum , bir daha ki ay artık bize yeni bir trailer sunarlar umarım.

Ben Xbox da bitirmiştim. Dediğin gibi bölümler ve oyun çok uzundu. Kolay oyun da değildi, yarım şarjörle anca ölürdü düşmanlar:)

Grafikler ve oynanış, önceki neslin en iyilerindendi. Umarım bu da aynı başarıyı yakalar
  • Başlığı görünce tepkim direk küfürlü oldu doğal olarak
    İnanılmaz mutlu oldum şuan. Nihayet ya nihayet !
    Çok bekledim bu oyunu cidden. Eğer ilk oyun gibi bomba bişey olursa yine efsane olur.
  • Geç bile kalındı...
  • Sevinmek icin kesin duyuruyu beklemek lazım çünkü inanması zor
  • İyi bir haber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crysis 3 (2013) [ANA KONU]
    13 yıl önce açıldı
    Far Cry 4 (2014) [ANA KONU]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok oynardık bunu ps te ya gelsin birde xbox ta oynayalım
  • en hoş yanıda sorgulanırken ki sogukkanlı tavrı elemanın sigaraya özendiriyordu valla..
    grafikler epey üst düzeydi zamana göre...yapay zeka da iyi sayılırdı adamlar zorlayıcıydı.
    heath olayı 1 gram için dönüp dolanırdım gerilere giderdim oyle otamatikde dolmazdı..
    ben mw2 ye bu oyunun çag atlatıgını düşünüyorum çünkü hiç bir oyunda olmayan silah modellemesi vardı..ki o zaman hiç bir seride bu yoktu.
    bence mw2 nin üstüne çıkamayacagı için cok umutlu degilim..belkide adı black 2 olur ama içerigi mw gibi...
    mw nin single modu olur kimbilir.
  • mzarafet den yine ilginç bir mesaj...
  • pardon ben firmaları karıştırdım ea ile activision u...
    ama mw serisi daha başlamamıştı black çıktıgında...
    iş dönüşü kafa allak bulak cok oldumu ya o kdar unutuyor insan aff buyurun eksik dipnot dan dolayı
  • Umarım doğru haberdir , umarım Black 2'dir.Black'in kutulu versiyonunu bulmak için ne araştırmıştım forumda konu açmıştım.Bir ay önce oyunuma kavuştum ve oynarken inanın şimdiki FPS'lerden daha çok keyif aldım.
  • Beyler çok fazla bozulabiliriz.

http://oyungezer.com.tr/haberler/1-yeni-oyunlar/8165-medal-of-honor-2-gdc-2012de-gosterilebilir

Yukarıdaki haberde duyurulacak oyun Medal of Honor olabilir.
  • Benim 2.adayımdı, 2 sembolü o kurşunlar ve de Black 2'den daha çok zaten belli olan MoH 2 daha gerçekçi geliyordu, MoH bu kadar heyecanlandırmaz herhalde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Benim 2.adayımdı, 2 sembolü o kurşunlar ve de Black 2'den daha çok zaten belli olan MoH 2 daha gerçekçi geliyordu, MoH bu kadar heyecanlandırmaz herhalde..

Biraz oyunu kimin yapacağına bağlı.Respawn Ent. yeni bir IP yaratmak istemeseydi ve MoH'u yapımını üstlenseydi o zaman oyun dünyası çok ilginç bir kapışma yaşardı.Yinede gelecek FPS'ler arasında en çok merak uyandıranı onlarınki.Şu gün hala nasıl CoD4'ün ürettiği multiplayer dizaynı milyonlarca satıyorsa Respawn yeni bir CoD4 akımı yeni bir multiplayer anlaşıyı yapabilir.Ve buna kesinlikle ihtiyaç var.
  • şhet öle bişey olsun orginal alırım valla. hastasıyım o oyunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Harika olacak.PS2'de ki grafikleri ve ara sinematikleri zamanına göre üst düzeydi.Her bölümü 1 saat civarı sürüyordu fakat yine de oynatıyordu kendini memory kartım bozulmasaydı bitirmek nasip olacaktı ama olmadı.Black 2'yi yapı olarak çok merak ediyorum , bir daha ki ay artık bize yeni bir trailer sunarlar umarım.

ben kaç kere bitirdim hatırlamıyorum belki 10 geçmiştir.
  • Poff..
    Hayal kırıklığı oldu benim için.
    MoH2 falan oynamam ben arkadaş.
    Şu Black'i de bi çıkarmadılar gitti nolurdu sanki ikincisini yapsalardı.
    Peynir ekmek gibi de satardı hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

Benim 2.adayımdı, 2 sembolü o kurşunlar ve de Black 2'den daha çok zaten belli olan MoH 2 daha gerçekçi geliyordu, MoH bu kadar heyecanlandırmaz herhalde..

Biraz oyunu kimin yapacağına bağlı.Respawn Ent. yeni bir IP yaratmak istemeseydi ve MoH'u yapımını üstlenseydi o zaman oyun dünyası çok ilginç bir kapışma yaşardı.Yinede gelecek FPS'ler arasında en çok merak uyandıranı onlarınki.Şu gün hala nasıl CoD4'ün ürettiği multiplayer dizaynı milyonlarca satıyorsa Respawn yeni bir CoD4 akımı yeni bir multiplayer anlaşıyı yapabilir.Ve buna kesinlikle ihtiyaç var.

Valla Respawn yaparsa cidden çok fena bir geri dönüş olur herhalde AA gibi bir oyun ile inanılmaz bir oyun yaptıktan sonra CoD'u bu hale getirdiler ve MoH düşüşte şu anda CoD'un açık düşüşü ortada bana kalırsa ve EA için bir fırsat BF'yi ne kadar CoD kitlesine de oynatmaya çalışsalar hatta buna göre maplerde koysalarda olmuyor Arcade'in yerini ancak daha iyi bir Arcade alabilir artık gelişme olmadığını hatta MP'nin daha çok şikayet aldığını düşünürsek bence Respawn'ın tamamen 0'dan yaptığı FB2'li, dengeli, yeni karakterleriyle sağlam bir oyun dengeleri çok değiştirir..

Activision'un da Bungie cevabı var bakalım o nasıl olacak..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.