Şimdi Ara

black and white

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • black and white 1 ve 2 yi oynayanınız varmı?

• yok hiç oynayanınız?
  • 1 i oynamıştım. uzun zaman oldu ama :) Tanrı oluyorduk filan. kayalar filan atıyordun halkı korkutuyordun ^^ 2 de galiba yaratık kontrol etme gelecekti ama merak etmedim. belki 1dede geliyordur ama o kadar sarmamıştı açıkcası
  • 2. yi oynamıştım
  • 1 iyiydi şehirdeki bütün erkekleri asker yapınca üreme kesildi halk yaşlandı teker teker ölüyolardı içeri bi erkek attım tekrar üremeye devam bide inekten tanrı yapmıştım kaya falan atıyodum oyun oynuyodu onla insanlarla top gibi oynardı :D
  • 1'i de 2'yi de Expansionu da oynadım. Neden sordun?
  • Oynamaya kaç defa heves etim ama bir türlü başlayamadım(
  • Çok güzel ve orjinal bir oyundu. İkinciyi oynamadım ama ilki beni bayağı oyalamıştı. Hatta hayvan seçip eğitiyorduk. Hey gidi günler.
  • 1 dede 2 dede yaratık kontrol edebiliyon 2 yi bitirdim 1i hala oynuyorum 2.nin eklenti paketi var oda güzel azteklerin tanrısına karşı savaşıon,yalnız 2.si sağlam ekran kartı istiyor P4 3 ghz 256 ekranla full detay da oynayamıodum.
  • Hayvanı dövme olayı da vardı hatta, dövdüğünde ağlıyordu hatırladığım kadarıyla. Eğitim olayı çok güzeldi, yanlış birşey yaptığında pataklıyordun artık hatalarını tekrarlamıyordu. Hatta hayvanların zeka düzeyleri de değişkendi. Mesela maymunlar çok çabuk eğitiliyordu ama dövüşlerde daha güçsüzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Hayvanı dövme olayı da vardı hatta, dövdüğünde ağlıyordu hatırladığım kadarıyla. Eğitim olayı çok güzeldi, yanlış birşey yaptığında pataklıyordun artık hatalarını tekrarlamıyordu. Hatta hayvanların zeka düzeyleri de değişkendi. Mesela maymunlar çok çabuk eğitiliyordu ama dövüşlerde daha güçsüzdü.

aynen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.