Şimdi Ara

BLACK BERRY KARŞILAŞTIRMASI(YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BLACK BERRY kullanıcılarının yardımına ve değerli tavsiyelerine ihtiyacım var,

Uzun süreli kullanım amaçlı black berry almayı düşünüyorum ve daha önce black berry nin hiç bir modelini kullanmadım.

Almayı düşündüğüm modeller 9700 BOLD--9780 BOLD ve 9800 TORCH

Bu üç modelden birini seçmek istiyorum...

Teşekkürler...

• dokunmatik ve büyük ekran istiyosan 9800.. yoksa 9780 al derim, bana göre daha güzel bi tasarımı var.. 9700 düşünme bile eskidi o artık

edit: hocam ip4 satıyomuşun al birini sen kullan blackberry yerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Nisan 2011; 22:57:53 >
  • 9780 9700ün üst modeli işletim sistemi kamera ram gibi bariz üstünlükleri var yeni alacağınız için 9780 seçenek dahilinde iken 9700 almanızı tavsiye etmem
  • 9800 hem klavye hemde dokunmatik istiyorsaniz kesinlikle almaniz gereken modeldir. ama biraz buyuk... 9700 kullandim 9780i bilmiyorum ama 9700da simdie kadar kullandigim akilli telefonlar icinde sarji en uzun giden ve en stabil calisan telefonlardan biriydi fakat simdiden uyariyim 9700da internetten sorf zevk vermez pek... sattiginiz telefonlar icin pm ayrica...
  • İphone 4 ü verdim 9780 aldım
    var gel sen hesap et :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silentenigma07

9800 hem klavye hemde dokunmatik istiyorsaniz kesinlikle almaniz gereken modeldir. ama biraz buyuk... 9700 kullandim 9780i bilmiyorum ama 9700da simdie kadar kullandigim akilli telefonlar icinde sarji en uzun giden ve en stabil calisan telefonlardan biriydi fakat simdiden uyariyim 9700da internetten sorf zevk vermez pek... sattiginiz telefonlar icin pm ayrica...

• kardesim suan bende torch var, gayet güzel telefon ama dokunmatik keyfini yaşamak icin sadece iphone almak gerekir, blackberry kulanacaksan ise adam akıllı klasik modellerden seç, benim tercihim 9870 bold 3tür, hatta şuan zaten benım torchu satıyorum bold 3 alıcam veya bold 3 ile takas..
  • Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için herkese ayrı ayrı Teşekkür ederim arkadaşlar.

9700 en zayıf ihtimalimdi,tecrübeleriniz sayesinde eledim ,,, 9780 ağır basıyor şuan

edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meegi -- 1 Mayıs 2011; 22:37:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.