Şimdi Ara

Casio bu sefer de “Black and White” koleksiyonuyla karşımıza çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casio bu sefer de “Black and White” koleksiyonuyla karşımıza çıktı

Casio’nun ikonik G-SHOCK serisi, yeni Black and White Koleksiyonu ile dikkat çekiyor. Bu koleksiyon, beş farklı modelin siyah dış gövde ve zarif beyaz kadranlarla buluştuğu güçlü bir tasarım sunuyor. Koleksiyonda GA2100, GA700, GA100, GA110 ve DW6900 modellerinin güncellenmiş versiyonları yer alıyor. G-SHOCK’un dayanıklılığı ve modern estetiği bu yeni seriyle daha da vurgulanıyor.

GA2100WD-1A modeli, serinin ikonik sekizgen çerçevesini beyaz kadranla buluşturuyor ve GA2100 ailesinin klasik görünümüne modern bir dokunuş getiriyor. GA700WD-1A ise analog ve dijital ekranların bir araya geldiği dikkat çekici bir siyah-beyaz tasarıma sahip. Bu model, çok boyutlu gösterge kollarıyla öne çıkıyor.

Ayrıca Bkz.Casio modern özelliklere sahip yeni klasik modelini resmen tanıttı

GA100WD-1A, beyaz kadranıyla milisaniyelik kronometre ve manyetik direnç gibi işlevsel özellikleri şık bir şekilde sunuyor. GA110WD-1A ise geniş kadranı ve ince detaylarıyla dikkat çekerken, beyaz kadranla birlikte daha sofistike bir görünüme kavuşuyor. DW6900WD-1 ise ilk kez 1995 yılında tanıtılan klasik modelin “Triple Graph” LCD ekranına beyaz kadran ekleyerek modern bir güncelleme sunuyor.

Koleksiyondaki tüm modeller, G-SHOCK’un bilinen sağlamlığını koruyor; şok dayanıklılığı, 200 metreye kadar su geçirmezlik, kronometre, geri sayım sayacı, günlük alarm ve LED arka ışık gibi özelliklerle donatılmış durumda. Black and White Koleksiyonu’nun fiyatları 110 ila 140 dolar arasında değişecek. Bu yeni koleksiyona G-SHOCK’un resmi web sitesi, seçili mağazalar ve G-SHOCK Soho mağazası üzerinden ulaşılabilecek.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/10/05/casio-g-shock-black-and-white-collection-launched/

• Çok zıt görünüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim hoşuma gitti. fiyatlarıda uygun. alınabilirCasio bu sefer de “Black and White” koleksiyonuyla karşımıza çıktı 

• çok şık saatler, size olur ince bilekliler için bu modeller ama bize olmaz, ben çok beğendim çok şık seri olmuş.

• saatin hası bu. rolexmiş bilmem ne hepsi hikaye :D

• Arkadaşlar edebiyat yapmadan....

Kim alıyor bunları?

• Casio'nun piyasaya ayak uydurup ya yeni özgün tasarımlar yapması lazım ya da akıllı saat piyasasına adamakıllı girmesi lazım. Böyle aynı serinin değişik değişik renklerini çıkararak bir yere varamazlar. 80lerden kalan tasarımın ekmeğini yiyorlar hala.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Saatimin şarjı azalıyor demeyenler..
    Saatimin cam'ı çizildi demeyenler..
    Saatimin yazılımı kasıyor demeyenler..
    😆 daha eklerimde geyik olsun diye yazayım dedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Ben.

Casio bu sefer de “Black and White” koleksiyonuyla karşımıza çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.