Şimdi Ara

Black Clover 2017 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animeyi izlemiyorum ama manga çok güzel gidiyor. Mangadan devam etmenizi öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son opening'ini çok beğendim , her haftada severek izlerim ama bu onun taklit olmadığı anlamına gelmiyor.

One piece'nin "haki"si, Naruto'nun kuyruklu canavarları, fairy tail'in büyü evrenini alıp "ortaya karışık salata" tadında anime ama güzel eğlenceli. Belki de bu esintiler yüzünden seviyorumdur bilemedim.

Birde şu Asta'nın böğürüşmesi kesilince daha bir izlenebilir oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 21 Ağustos 2018; 10:37:57 >
  • Önceki sayfada da IBM 5100 nickli üye de haki ile ilgili yanlış bir bilgi paylaşmıştı, daha doğrusu kendisi mevzuyu yanlış anlamış ama mevzu ikinci kere ele alınınca konuya müdahil olayım dedim. Seri de kullanılan "ki" mevzusu Haki ile alakalı değildir. "Ki" japonlar da vücudun yaydığı enerjiye verilen genel bir isimdir ve Dragon Ball Z serisinden itibaren serinin her anında yer almaktadır. Bu mesajı da muhalefet olup tartışma çıkartayım diye değil tamamen bilgi amacıyla yazdım, boşa gerilmeyin dostlar.

@DARK KING @IBM 5100
  • herhalde çeyrek manga falan ilerliyor artık, son bölümde miç etmişler
    10 dakika türk dizileri msali eski bölümü özeti , 3 dakika opening bize kalan 10 dakika onda da sahneler sündürülmüşte sündürülmüş

2018'de izlediğim 3 anime var maalesef bu sene genel izleyici olarak memnun değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARK KING

herhalde çeyrek manga falan ilerliyor artık, son bölümde miç etmişler
    10 dakika türk dizileri msali eski bölümü özeti , 3 dakika opening bize kalan 10 dakika onda da sahneler sündürülmüşte sündürülmüş

2018'de izlediğim 3 anime var maalesef bu sene genel izleyici olarak memnun değilim.
    2 hafta öncesine kadar yazdığım bu mesajı 49. bölüm itibariyle bana bir güzel yedirmiştir. Herhalde ara ra çevirip izlerim bu bölümü

o neydi gız...
  • Animenin en büyük eksisi bir türlü çizgi tutturamıyor olması

Licht vs Yami bölümlerinin ardından resmen çöküşe geçti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 17 Eylül 2018; 4:5:16 >
  • Bir garip anime.

Ne vereyim abime? Fairy Tail'i tabanlık yap. Az Naruto koy, az Bleach koy. Üstüne de One Piece. Fakat güzel. Bunları izledim benzerinden önerin diyen varsa bunu izlesin direk.

Black Clover 2017
  • 4-5 ay önce izlemistim.Bu tarz animeleri severim zaten karakterlere de ısınınca 3-4 günde 60 bölüme gelmiştim. Mangasında güncelim şuan, animesinide uzun bir süre izlemeyi düşünmüyorum bölüm birikince dönerim tekrardan

MAL puaninin çok düşük olmasi ise baya garip 8'e yakin olmali bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavenlyBlue -- 24 Nisan 2019; 23:50:3 >
  • Biti azıcık kanlansa animeler ya ara, yada kagnı hızınde ilerliyor. Zaten oldukça yavaş ilerleyen anime haftaya filler koymuş.
  • Bağırmasa daha güzel olacak da...
  • Israrla izlediğim, ve 90. bölümden sonra gittikçe kalitesi artan seriye 5 ay sonra cevap yazmak nasip oldu
    Maalesef Türkanime'deki çeviren arkadaş seriyi bırakmış. Yani artık eskisi gibi 10 güne falan çevrisi gelirse gelir.

Yaızk oldu oldukçada ilginçleşmişti herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 1 Ekim 2019; 19:40:37 >
  • Beklentim düşüktü ancak baya sevdim seriyi. 27.bölümdeyim şuan. Kendini izlettiriyor. BNHA'yı izlerken içim sıkılırken bu su gibi akıyor valla.
  • 90. bölümde kaldım. 130 yada 150 bölüm olunca devam edicem. Birikince daha güzel oluyor.
  • Animesini 30-35 bölüm izledim. Animasyon kalitesi çok düşük maalesef. Sonradan düzeldiyse bilmiyorum. Mangası güzel. Neredeyse her 5 sayıda bir aksiyon oluyor.
  • Güncele geldim. Zaman zaman sıkıcı ve saçma olsa da güzel gidiyor. Çok heyecanlı yerde bitti son bölümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 20 Ocak 2020; 20:50:1 >
  • Bu aralar bir seriye başlama niyetim var.

Bu anime kaç bölüm? Bitti mi devam ediyor mu? Tavsiye eder misiniz?
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    120leri aştı ve devam ediyor.
    Çizim kalitesi ve Asta'nın bağırması çokça eleştirilse de Kara Boğalar'ın ortamı güzel, izlettiriyor. Asta gibi karakterler artık sıksa da ağlak karakterlerden çok daha iyidir.

• HeavenlyBlue kullanıcısına yanıt
    Sağolun. 10 bölüm deneyeceğim, akarsa devam ederim muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Sağolun. 10 bölüm deneyeceğim, akarsa devam ederim muhtemelen
    İlk bölümleri biraz vasat sayılır hocam. Daha fazla izlemenizi tavsiye ederim.
  • Mangasına başladım ilk 10 sayıyı okudum. Sonrasında karakterler gözümde daha da canlansın diye animesine bakayım dedim 6. bölüme kadar sor dayandım. Bir daha animesine dönmem muhtemelen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.