6 Mayıs tarihine kadar üye olup, aktivasyon maili için beklemeye geçen kişiler ödülden faydalanmaya devam edecekler. 6 Mayıs sonrası üye olacak kişilerde bonus kalkıyor. Son 2 gün. |
⚡ Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al! [6 MAYIS ÖNCESİ ÜYELERE ÖZEL] (Çekim Kanıtlı) ⚡ (2. sayfa)
-
-
Güncel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, deposit yaparken Binance Tr için hangi dogecoin adresini seçip yollamamız gerekiyor black borsasına? 3 seçenek var.
Dogecoin, BEP2 ve BEP20. Bunlardan hangisini seçmem gerekiyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dogecoin ağı ile göndereceksiniz hocam.
Black sadece Dogecoin ağını destekliyor.
-
Doge olarak değil de LTC olarak göndersek fee daha düşük olmaz mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
LTC’de yatırılabilir ancak ben denemedim hocam.
Bugün bir çok arkadaşımıza mail gitti. Maillerinizi kontrol etmeyi unutmayın.
Güncel.✅
-
bitti mi hocam
-
6 Mayıs öncesi üyelik açıp mail beklemeye geçenler için devam ediyor. Yeni üyeler için sona erdi.
Mail adreslerinizi kontrol edebilirsiniz. Mailler gelmeye devam ediyor. 6 Mayıs öncesinde kayıt olup, mail beklemeye geçenler de ödül alıyorlar. ✅
-
Bana da dün gelmiş, kyc tamamlayıp adımları tamamlayarak ödülü aldım, konu için teşekkürler hocam.
-
Kaçinda üye olmuştunuz hocam? kaçinda geldi mail ben hala bekliyorum
-
Güle güle harcayın hocam.
Mailleri kontrol edelim, sıra ile geliyor mailler.
18 Nisan gibi kayıt olmuşum, 10 Mayıs' ta gelmiş mail.
-
Bugün toplu olarak bir hayli mail gönderilmiş. Mailleri kontrol edelim spam klasörü dahil.
bekliyelimo o zaman. ben nisan sonlarina doğru olmuştum. Gelir yakinda mail o zaman teşekkürler
-
Mailler gelmeye devam ediyor. .✅
-
Bunda referans ödülü yok mu? Referansımla üye olan birine sonunda mail gelmiş. Yatırımını yapıp ödülle beraber çekti. Bana da referansınızla biri üye oldu bildirimi geldi. Ama herhangi bir ödül gelmemiş.
Referans linkini aldığınız sayfada gözüküyor hocam. Yansıyan ödüller her Pazartesi 13.00 gibi çekilebilir hale geliyor.
Oraları gördüm 1 hesap oluşturuldu yazıyor ama ödül gelmeyince yok sandım. Teşekkürler bilgi için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X