Şimdi Ara

⚡ Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al! [6 MAYIS ÖNCESİ ÜYELERE ÖZEL] (Çekim Kanıtlı) ⚡

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 Mayıs tarihine kadar üye olup, aktivasyon maili için beklemeye geçen kişiler ödülden faydalanmaya devam edecekler. 6 Mayıs sonrası üye olacak kişilerde bonus kalktı.

Black.com isimli kripto borsası, referans ile üye olup KYC yapan kişilere $10 USDC hediye veriyor. $10 yükleme yaptığınızda bu ödül çekilebilir oluyor. Çekim kanıtları konunun sonundadır.

Çok büyük bir borsa değil. Risklerin farkında olarak işlem yapınız. Ödemelerde bir problem çıkmıyor. Ödememi aldım. Konunun sonuna bakabilirsiniz.

İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Yapılması gerekenler;

1- Referanslı link ile siteye gidin ve bilgileri doldurun. Yoğunluktan dolayı, üyelik açtıktan sonra sizi bekleme listesine atıyor. Bir kaç gün sonra mail geliyor ve işlemlere devam ediyorsunuz. Mail geldikten sonra alttaki adımları izleyeceksiniz;

2- KYC doğrulamanızı gerçekleştirin. KYC yapmak için sizi mobil uygulamaya yönlendirecek. O uygulamayı indirin ve KYC yapın. Güvenlik ile ilgili onaylamaları bu uygulamadan yapıyorsunuz.

KYC için Klasik kimlik fotoğrafları ve video doğrulama isteniyor. Belirtilen sayıları İngilizce söyleyin, kafanızı istenen yere çevirin. Sonra da KYC'yi gönderin. 10 dakika sürmeden onaylandı benim KYC.

3- Deposit sekmesine girin. $10 değerinde DOGE yatırma işlemi yapın. Yatırımın siteye ulaşmasını bekleyin.

4- Convert bölümünden KYC ödülü olarak verilen USDC'yi DOGE'a çevirin.

5- Yatırımınızı ve ödül ile aldığınız DOGE'u borsanıza çekebilirsiniz. (20 DOGE civarında çekim ücreti alıyor. Net kârınız 7,2$ civarında oluyor.)

Çekim Kanıtları;

⚡ Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al! [6 MAYIS ÖNCESİ ÜYELERE ÖZEL] (Çekim Kanıtlı) ⚡

Yardıma ihtiyacı olan kişiler konu altında veya bana özel mesaj göndererek sorabilirler.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Günceldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail kaç günde geldi hocam?

• turkceoguz kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 4-5 gün sürdü diye hatırlıyorum hocam. Mail beklemek gerekiyor başka türlü olmuyor maalesef.

• @Wadjet hocam referansınla üye oldun dogeyi çekicem de bu two factor'u nereden etkinleştirecem app den programa giremiyorum tarayıcıdan da bulamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilym@n -- 15 Nisan 2022; 22:39:51 >
  • wilym@n W kullanıcısına yanıt

Görselini attığınız uygulama 2Fac için kullanılıyor hocam. İşlemlerinizi tarayıcıdan yapacaksınız, onay istediği zaman uygulamadan onay vereceksiniz.

• Tamam çözdüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wilym@n -- 15 Nisan 2022; 21:2:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wilym@n W kullanıcısına yanıt

Ne kadar sürede mail aldınız hocam? Üyelik bekleyen arkadaşlara faydalı olur cevabınız.

• Hala mail bekliyoruz. Neredeyse bir hafta olacak.

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Çok fazla sürmedi hocam 3 gün falan.

• turkceoguz kullanıcısına yanıt

Spam klasörüne de bakmayı unutmayın hocam. Biraz uzun sürebiliyor mail gelmesi.

• Valla bakmadığım yer kalmadı bekliyoruz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir kaç güne gelir hocam, umarım. ⚡ Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al! [6 MAYIS ÖNCESİ ÜYELERE ÖZEL] (Çekim Kanıtlı) ⚡ 

• Güncel.

• Güncel ✅

• Güncel ✅

• Bazı arkadaşlara mail gitmiş. Gereksiz/Spam klasörünü de kontrol etmeyi unutmayın. ⚡ Black.com - $10 Yatırım ile, $10 Ödül Al! [6 MAYIS ÖNCESİ ÜYELERE ÖZEL] (Çekim Kanıtlı) ⚡ 

• Güncel ✅

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    Benim site açılmıyor nedense

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ogzhnfdan07 kullanıcısına yanıt

Ben sorunsuz girebiliyorum şu an

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.