6 Mayıs tarihine kadar üye olup, aktivasyon maili için beklemeye geçen kişiler ödülden faydalanmaya devam edecekler. 6 Mayıs sonrası üye olacak kişilerde bonus kalktı. Black.com isimli kripto borsası, referans ile üye olup KYC yapan kişilere $10 USDC hediye veriyor. $10 yükleme yaptığınızda bu ödül çekilebilir oluyor. Çekim kanıtları konunun sonundadır. Çok büyük bir borsa değil. Risklerin farkında olarak işlem yapınız. Ödemelerde bir problem çıkmıyor. Ödememi aldım. Konunun sonuna bakabilirsiniz. İşlemler yapılırken veya borsa kaynaklı oluşabilecek sorunlarda sorumluluk kabul etmem. Gereken araştırmaları kendiniz de yapınız. Paylaşımlarım yatırım tavsiyesi değildir. Yapılması gerekenler; 1- Referanslı link ile siteye gidin ve bilgileri doldurun. Yoğunluktan dolayı, üyelik açtıktan sonra sizi bekleme listesine atıyor. Bir kaç gün sonra mail geliyor ve işlemlere devam ediyorsunuz. Mail geldikten sonra alttaki adımları izleyeceksiniz; 2- KYC doğrulamanızı gerçekleştirin. KYC yapmak için sizi mobil uygulamaya yönlendirecek. O uygulamayı indirin ve KYC yapın. Güvenlik ile ilgili onaylamaları bu uygulamadan yapıyorsunuz. KYC için Klasik kimlik fotoğrafları ve video doğrulama isteniyor. Belirtilen sayıları İngilizce söyleyin, kafanızı istenen yere çevirin. Sonra da KYC'yi gönderin. 10 dakika sürmeden onaylandı benim KYC. 3- Deposit sekmesine girin. $10 değerinde DOGE yatırma işlemi yapın. Yatırımın siteye ulaşmasını bekleyin. 4- Convert bölümünden KYC ödülü olarak verilen USDC'yi DOGE'a çevirin. 5- Yatırımınızı ve ödül ile aldığınız DOGE'u borsanıza çekebilirsiniz. (20 DOGE civarında çekim ücreti alıyor. Net kârınız 7,2$ civarında oluyor.) Çekim Kanıtları; Yardıma ihtiyacı olan kişiler konu altında veya bana özel mesaj göndererek sorabilirler. |
Bildirim