< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 15 Şubat 2025; 1:53:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black & Decker BHFEA640WG-QW 21.6V 4Ah Şarjlı Dikey Süpürge 8139TL

-
-
iyi midir nasıldır kullanan bilen var mi yorum yaparsa çok makbule geçer
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
640WP olanını kullanıyoruz çok kaliteli ürün şarjı uzun gidiyor çekim güçü muhteşem kıyaslayacak kalitede şarjlı dikey süpürge bulamadım. dezavantajları biraz agır ve digerlerine nazaran biraz büyük onun haricinde harika ürün.
-
hocam dysonla kıyaslayabilirmiyz suan 8.5k fp midir bunun muadili nedir philips serisinde vs supurgeler hakkında pek bilgimiz yok da fiyatı ve muadilleri arasında durumu nedir şimdiden teşekkürler 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yukarida ki mesajda yazmıştım hava emisi ve şarjı bana gore daha iyidir ancak büyüklüğü ve ağırlığı fazla onun haricinde cok saglam cihaz bence dyson a o kadar para vermeye gerek yok yunede siz bilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
BLACK+DECKER® EMEA-ANZyoutube
BLACK+DECKER® Türkiye | SUMMITSERIES™ Select Şarjlı Dikey Süpürge | BHFEA640WG - BHFEA640WPhttps://www.youtube.com/watch?si=as0pN_5022UEsjEV&v=xBABAlvFlmw&feature=youtu.be
Buradan emis gucunu gorebilirsiniz 20 tane bilardo topunu havada tutabilecek sarjli supurge sanırım bundan baska yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Reklam hilesi olarak düşünüyorum bende yoğun şekilde ürünü araştırdım 350 wat motor gücü olan bir ürün ve batarya gücü 21 volt velhasıl 4 kg maks emiş gücü 120 awdir diye tahmin ediyorum başlığı sayesinde güzel ve yeterli gelebilir ama saf güç olarak düşük bir makine kanaatindeyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende var kullanıyorum elime yapıştırdımmı brakmıyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X