Şimdi Ara

Black & Decker BHFEA640WG-QW 21.6V 4Ah Şarjlı Dikey Süpürge 8139TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagleoneye -- 15 Şubat 2025; 1:53:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi midir nasıldır kullanan bilen var mi yorum yaparsa çok makbule geçer

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 640WP olanını kullanıyoruz çok kaliteli ürün şarjı uzun gidiyor çekim güçü muhteşem kıyaslayacak kalitede şarjlı dikey süpürge bulamadım. dezavantajları biraz agır ve digerlerine nazaran biraz büyük onun haricinde harika ürün.

• muratmantc kullanıcısına yanıt
    hocam dysonla kıyaslayabilirmiyz suan 8.5k fp midir bunun muadili nedir philips serisinde vs supurgeler hakkında pek bilgimiz yok da fiyatı ve muadilleri arasında durumu nedir şimdiden teşekkürler 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thetris_ T kullanıcısına yanıt

Yukarida ki mesajda yazmıştım hava emisi ve şarjı bana gore daha iyidir ancak büyüklüğü ve ağırlığı fazla onun haricinde cok saglam cihaz bence dyson a o kadar para vermeye gerek yok yunede siz bilirsiniz

• BLACK+DECKER® EMEA-ANZyoutube
    BLACK+DECKER® Türkiye | SUMMITSERIES™ Select Şarjlı Dikey Süpürge | BHFEA640WG - BHFEA640WP
    https://www.youtube.com/watch?si=as0pN_5022UEsjEV&v=xBABAlvFlmw&feature=youtu.be

Buradan emis gucunu gorebilirsiniz 20 tane bilardo topunu havada tutabilecek sarjli supurge sanırım bundan baska yoktur

• muratmantc kullanıcısına yanıt

Reklam hilesi olarak düşünüyorum bende yoğun şekilde ürünü araştırdım 350 wat motor gücü olan bir ürün ve batarya gücü 21 volt velhasıl 4 kg maks emiş gücü 120 awdir diye tahmin ediyorum başlığı sayesinde güzel ve yeterli gelebilir ama saf güç olarak düşük bir makine kanaatindeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ryujinjakka kullanıcısına yanıt

bende var kullanıyorum elime yapıştırdımmı brakmıyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.