Şimdi Ara

439 TL Philips CHP7010W 1140 Joule Tekli Akım Korumalı Priz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İhtiyacınız olsun olmasın alın. Efsane cuma fiyatı 439 TL idi.

www.n11.com
    Philips CHP7010W 1140 Joule Tekli Akım Korumalı Priz Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/philips-chp7010w-1140-joule-tekli-akim-korumali-priz-36460993
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Şunun üstüne 2 tane usb atsa ne var sanki.

• Sigorta kutusuna cihaz takıp komple evi koruma altına almak daha mantıklı değil mi? Fiyatları da 1.400 TL civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

Sigorta kutusuna cihaz takıp komple evi koruma altına almak daha mantıklı değil mi? Fiyatları da 1.400 TL civarında.

Merhaba.Bahsettiğiniz cihaz ne olarak geçiyor?

• Fatih kullanıcısına yanıt

Sigorta kutusundaki şalter ile bu cihazdaki sigorta, aynı zaten.

Akım koruma, kullanıldığı cihaz arızalanıp, cihazla pano arasındaki, duvar içinden geçen elektrik kablolarının kapasitesinden fazla akım çekmeye başlarsa, fazı kesip kabloların yanmasını engellemek için var, cihazlar için herhangi bir koruma sağlamaz. Bu açıdan bu akım koruma cihazları, tamamen pazarlama hilesi.

Cihazlar için koruma, regülatör veya voltaj koruma röleleri ya da parafudr ile sağlanır.

• Quaker kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    Rcon Rcv03 Akım Ve Voltaj Korumalı Monofaze 63a Sigorta Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/rcon-rcv03-akim-ve-voltaj-korumali-monofaze-63a-sigorta-42674499?magaza=geldim-gordum-aldim

Gibi.

• Fatih kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 10 Aralık 2024; 21:54:50 >
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Sizin için aşırı gerilim koruması olsun adı sonuçta içindeki varistörün direnç değeri voltaja göre değişiyor.
  • Hypnotica kullanıcısına yanıt
    O özellikte olanı da var type C ve USB
  • 00.00 Tık hızında 400/40 kupon ile 409₺ getirebilirsiniz.
  • Ben bundan 2 tane aldım geçen ay birini buzdolabına birini TV ye taktım. Bulaşık ve çamaşır makinesinide yeni aldım acaba onlarada alsammı diyorum. Çok sık elektrik kesen bir yerde yaşıyorum bu cihazlar gerçekten işe yarıyormu?

• Hypnotica kullanıcısına yanıt

n11'den Philips Aşırı Gerilim Adaptörü Chp8010w/10 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

https://m.n11.com/urun/philips-asiri-gerilim-adaptoru-chp8010w10-49169170?magaza=n11

• qzwxec kullanıcısına yanıt
    Bir süredir bu minvalde bir kaç yorum daha okudum. Sayın qzwxec diyor ki; olur da cihaz kaynaklı bir ısınma meydana gelir ve bu da yangına yol açarsa diye başlıkta paylaşılan ürün gibi kalemler pazarlanıyor. Ani elektrik kesintilerinden kaynaklanan; ve elektronik aletleri patates eden şeylere bir dermanmış gibi pazarlanıyor.
    Benim anlamadığım eve gelen servis bile elektrik kesintisi kaynaklı arızaları, bu prizle atlatabileceğini yutturuyorken ve cihazı müşteriye k*k*layabiliyorken vatandaş ne yapsın, her evde elektrik mühendisi yetişmiyor sonuçta...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.