Bildirim
Black & Decker Mt218Kb/Qw Çift Akülü Vidalama Multievo, Turuncu/Siyah, 18 Volt/1.5Ah Li/Ion 539 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
280 TL ye aldım çok beğendim güzel alet
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
nereden aldınız
Kafalar dahil değil. 285liraya tek akülüsü satıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amazondanquote:
Orijinalden alıntı: Kru3gerBey
nereden aldınız -
İyi fiyatmış tek kafa işimi görür zaten
bu fiyata zaten bütün kafaları ile satılmasını beklemiyorsunuz herhalde yurt dışında bile diğer kafaları ortalama 30-40 avro civarı ihtiyacı olan kafalarıda zamanla alır ben öyle yapmayı düşünüyorum böylece her iş için ayrı ayrı alet almaktanda kurtulmuş oluruz almak birşeydeğilde evde koyacak yer yokquote:
Orijinalden alıntı: Çakaçuka
Kafalar dahil değil. 285liraya tek akülüsü satıldı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 30 Aralık 2019; 11:13:1 > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 30 Aralık 2019; 11:14:7 >
Sizin uyguna aldığınız kablolu olabilir ama bu akülü modeli link ve resimde yazıyor
Fiyat çok mu sıcak 90 TL için pek değil gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan22 -- 30 Aralık 2019; 11:19:2 >
Bunun tek akülüsü satıldı. 18 volt. Yine çantası vardı. 285liraydı. 2 3 hafta önce. 200liraya kafa satın almayacaksınız, ki o kafalarla pek randıman alamazsınız, biraz bekleyin. Amazon black decker'da sık sık indirim yapıyor.
www.amazon.com.tr
Black & Decker Bdchd18Kb Li/Ion Akülü Vidalama, Turuncu/Siyah: Amazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/Stanley-Black-Decker-BDCHD18KB-Vidalamalar/dp/B01D9WA442
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Multievo'dana lıp kullananlar memnun mu? İlk etapta MT218KB almayı ardından darbeli matkap ve dairesel testere kafalarını almayı düşünüyorum. Performansı nasıl bir de en ucuız nerden bulabilirim fikri olan?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X