Şimdi Ara

Black Desert [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Black Desert reklamları yeni yeni yapılmaya başlanan MMORPG tabanlı Sandbox tarzı bir pc gamedir.
     Black Desert [ANA KONU]

Aralık 2014 ayında Kore Open betası açılacağı duyuruldu.
     Black Desert [ANA KONU]

Kore open betasına inşallah katılıp oynu deneyimleyeceğiz.
     Black Desert [ANA KONU]
    Şu anda bildiğim kadarıyla ufak tefek bilgiler vereyim.
     Black Desert [ANA KONU]
    Gayet geniş güzel bir haritaya sahip oyun, çoğu oyuncu arkadaşımın hayran kalacağı bir özellik mevcut 3 boyutlu oyunun haritası.

PVP & PK Sistemi, karakterimiz 40 lvl olup 40 lvl de açılan bir görevi tamamladık sonra pvp-pk modunu aktif edebiliyoruz. Önemli Not : PK modunda iken ölürseniz eşya kaybetme bir durum söz konusu sanırım.
     Black Desert [ANA KONU]
    Binek Sistemi, Binekler diğer MMORPG lerde alışık olduğumuz şekilde bir eşya gibi çantamızda taşıyamıyoruz. Atımızı yada diğer değişik tarzdaki binekleri gidip yakalamamız gerekiyor. Vahşi bir atı ehlilleştirip binek olarak kullanabiliyorsunuz kısacası, şöyle bir küçük ayrıntı daha vereyim binekten indiğiniz zaman onu bir yere 'ağaç-sulak v.b' bağlamaz iseniz siz gelene kadar kaçma ihtimali var.

Ev Sistemi, Şehirlerde kalelerde sabit oyuncular sahip olabilecekleri evler mevcut durumda ( nasıl elde edildiği konusunda bilgi edinemedim henüz ) ve sınırlı sayıda olduğunu biliyorum. Bunun yani sıra göçebe hayatı sürebilirsiniz oyunda, günü birlik çadırlar kurabilir kullana bilirsiniz.
     Black Desert [ANA KONU]
    İtem Sistemi, Craft olayı her yeni çıkan MMORPG nin olduğu gibi Black Desert de mevcut bir kaç item yada daha fazlasını değişik bir kaç işlemden geçirerek kendinize gerekli şeyleri üretebiliyorsunuz. Kestiğimiz canavarlardan da düşen eşyalar oluyor bunlarıda kullanabiliyoruz. Not : mevcut her zırhı istediğiniz şekilde renklendirebiliyorsunuz.

Görev Sistemi, Görevleri solo yada grup şeklinde yapılabiliyor. Değişik bir özellik ise solo oyuncuları ihmal etmemişler kendinize ücretini ödeyip asker NPC ler alabiliyorsunuz ve bunların eşliğinde grup görevlerinide tek başınıza yapmanız mümkün.

Ticaret sistemi, Çok kapsamlı bir ticaret sistemi mevcut el arabası- at arabası gibi araçlar kullanabiliyoruz, görev sisteminde olduğu gibi kendinize NPC işçiler bulabiliyorsunuz diye biliyorum tabi bunun maliyeti kazancağınız para karşılarmı bilemem :)
     Black Desert [ANA KONU]
     Black Desert [ANA KONU]
    Oyun hakkında daha çok yazacak şeyler var aslında arkadaşlar , Kale Savaşları - Bosslar - Sınıflar - Ülkeler zamanım kısıtlı olduğu için bu kadar yapabiliyorum şimdiden kusurumuz affola ayrıntılı bilgi için özelden bana ulaşabilirsiniz.

Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU] Black Desert [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinqofwar -- 14 Kasım 2014; 18:11:00 >

• Ben daha önceden ayrıntılı bir konu açmıştım lütfen biraz araştıralım. İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Ben daha önceden ayrıntılı bir konu açmıştım lütfen biraz araştıralım. İyi günler

Biraz acele yaptım zaten bakacak vaktim yoktu kusura bakma, Black Desert TR sitesinden kimse açmadığı için daha önce başka kimse açmamıştır diye düşünmüştüm açıkçası. Daha doğru düzgün bir reklamını bile yapmadığı için kimse fazla bilinen bir oyun değil sonuç olarak.
  • kinqofwar kullanıcısına yanıt
    Sorun değil dostum , eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.