Şimdi Ara

Black Desert Hesap Satılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesap içeriği: – PRI Kzarka – Pri Giath Miğferi – DUO Grunil Zırh / Eldiven / Ayakkabı – DUO Vangertz Kalkanı – TRI Great's Sword . Şeklindedir…

o 59Lv. %5 XP / Yaşam Zanaatkarı ile uğraştığım bir karakterdi. Bu nedenle bir çok sunucuya girdiğinizde kendi isminizi sıralama görebilirsiniz.
    o Karakterin Beceri Puanı da çok yüksektir, bunun sayesinde bütün yetenekleri rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.
    o Kıyafet boyamalarını özenle yaptığım için görünüşünden de tatmin olacağınızı düşünüyorum.
    o 750-850 Milyon arası Pazar mal varlık değeri bulunan.
    o 280 Enerji / 260 Katkı Puanına sahip.
    o 2 T4 Pet – 3 T3 Pet – 3 T2 Peti olan.
    o Karki Kıyafeti Kostümü / Canape Kıyafet Kostümü / Kamuflaj Kıyafet Kostümü / Goyen Premium Kıyafet Kostümü / Hesapta 3 Adet Depo/Pazaryeri Yardımcısı olan. Karakterlerin donları / takıları bile var.
    o İçinde Değerli Paketi aktif olarak bulunan ve Envanterinde bir adet daha olan.
    o Yaklaşık 3K Vefası / 50-100-150 Lik ağırlık Limitleri alınmış / 110 Envanter Slotuna sahip
    o Aşçılık Usta6Lv. Yaklaşık %50XP / Toplama Zanaatkar Lv3 / Çiftçilik Profesyonel 8Lv. / Kimya Profesyonel 9Lv. / İşleme Zanaatkar 7Lv. ve depo dolusu malzeme ile birlikte.
    o Yaklaşık 30 İşçisi ve yarısından çoğu Turuncu renkte zanaatkar olan.
    o Efsanevi Paket ile başlamış Atında bütün gerekli skilleri açıktır.
    o Yan Karakter olarakta 57 Level Kamuflaj Setine sahip Sahire karakteri hediyesidir.
    o Velia Şehrinde Ev Sıralamasında 1. Olup 12K Puana sahiptir. Ev için eşya paketleri mevcuttur.
    o ve ek Olarak yalnızım ama ortamda olsun istiyorum diyorsanız, sizi kullandığımız Discordda oynayan arkadaşlarla güzel bir ortama girmenize yardımcı olabilirim. :)(Bonus)

o ve daha fazlası için merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şey varsa. Bana bu numaradan ya Mesaj ya da Arama yoluyla ulaşabilirsiniz.
    – > 0 554 597 96 05

Şimdilik Fiyatı 600-850 Arası bir tutardır. Konuşabiliriz.

Not: Satılma amacı, FPS oyunlarına döndüm. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iurtz -- 18 Mart 2018; 13:49:0 >

• ana karakterin warrior olduğunu anladım ama leveli kaç? gear olarak orta düzey ama normalin üstünde bir hesap bence, fiyatta çok makul diye düşünüyorum, iyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.