Şimdi Ara

Black Friday Özel: ENEOS Motor Yağlarında Net %20 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burockank

Otomatik Şanzıman yağlarında da indirim yapsaydınız çok güzel olurdu patron.
    https://urun.n11.com/sanziman-yagi/eneos-eco-atf-otomatik-sanziman-yagi-1-lt-P30425402

Civic 2013 için 3 lt lazım . Mümkünatı yok mudur

https://urun.n11.com/motor-yagi/japonyanin-1-numarasi-eneos-premium-ultra-0w20-41-l-motor-yagi-P43454047

Bu ürünün üretim tarihi nedir acaba

ECO ATF ürünümüz maalesef kampanyaya dahil değildir. 0W/20 4 LT olan ürün 2017 tarihli, 1 litreliği ise 2015 tarihlidir. Yağların raf ömrü en az 5 yıldır.

• Canınız sağolsun hocam. Eneos 0 w 20 , 4 + 1 için siparişi verdim. Hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burockank

Canınız sağolsun hocam. Eneos 0 w 20 , 4 + 1 için siparişi verdim. Hayırlı işler.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Yağ Market

quote:

Orijinalden alıntı: N920C

bu işte, mobil castrol vs gibi kendini kanitlamislar varken enoes yağ hiç duymadım, belkide en iyisi budur araştırmak lazım

ENEOS; Honda, Toyota, Nissan, Mitsubishi gibi birçok Japon araç markasının fabrika dolum yağıdır.

http://www.eneos.eu/ üzerinden markayı ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Hocam siteye göre aracıma 1 ENEOS Premium Hyper 5W30 öneriyor.

5w30 un n11 acıklamalarında LPG ye uygundur demiyor. 5w40 ta LPG li araçlara uyumludur diyor.

2008 Opel Corsa D 1.2 LPG li araç (100bin km) için hangisini almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hoodan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N920C

bu işte, mobil castrol vs gibi kendini kanitlamislar varken enoes yağ hiç duymadım, belkide en iyisi budur araştırmak lazım

ENEOS; Honda, Toyota, Nissan, Mitsubishi gibi birçok Japon araç markasının fabrika dolum yağıdır.

http://www.eneos.eu/ üzerinden markayı ve ürünlerini inceleyebilirsiniz.

Hocam siteye göre aracıma 1 ENEOS Premium Hyper 5W30 öneriyor.

5w30 un n11 acıklamalarında LPG ye uygundur demiyor. 5w40 ta LPG li araçlara uyumludur diyor.

2008 Opel Corsa D 1.2 LPG li araç (100bin km) için hangisini almalıyım ?

5W/30 kullanabilirsiniz, ancak aracınızın km'si yüksek. Daha önce 10W/40 gibi yağlar kullanıldıysa 5W/40 daha uygun olacaktır.

• Teşekkür ederim,

ENEOS Premium Hyper 5W/30 4+1 L Motor Yağı sipariş verdim.
  • Premium hyper 5w40 uretim tarihi nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoMMeS

Premium hyper 5w40 uretim tarihi nedir

2017 üretim tarihlidir.
  • Ürünün orijinalliğini nasıl teyit edebilirim. Bide 0W-20 4+1 litre almak istiyorum ama ürünün üretim yılı nedir?
    Ayrıca Honda Civic Fd7 tüplü aracım için uygun olan eneos 0W20 değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy22 -- 23 Kasım 2017; 19:19:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: happy22

Ürünün orijinalliğini nasıl teyit edebilirim. Bide 0W-20 4+1 litre almak istiyorum ama ürünün üretim yılı nedir?
    Ayrıca Honda Civic Fd7 tüplü aracım için uygun olan eneos 0W20 değil mi?

Ürünlerimiz kesinlikle açılmamış ambalajında, kapağın altında koruyucu folyo ile gönderilmektedir. ENEOS'un İstanbul Anadolu Yakası resmi satıcısıyız. Ayrıca bine yakın yorumumuz da bu konuda size referans olacaktır.

0W/20 4 LT olan ürün 2017 tarihli, 1 litreliği ise 2015 tarihlidir. Yağların raf ömrü en az 5 yıldır. Aracınız lpg'li olduğundan, 5W/30 kullanmanız uygun olacaktır. Onun da üretim tarihleri aynı şekildedir.
  • Fiat Bravo 1.4 tjet 120hp için yağ bulamadım. Normalde 5-40 kullanıyorum. Sitede herhangi bir yağ önermiyor, boş görünüyor. Ek olarak Fiat S2 spesifikasyonlarini karsilamiyor sanırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3_SpiRitLEsS

Fiat Bravo 1.4 tjet 120hp için yağ bulamadım. Normalde 5-40 kullanıyorum. Sitede herhangi bir yağ önermiyor, boş görünüyor. Ek olarak Fiat S2 spesifikasyonlarini karsilamiyor sanırım..

Merhaba,

http://www.oilspecifications.org/fiat.php

Şu adresten incelediğimde, Fiat S2 spesifikasyonunun altında şu bilgiler yer alıyor: ACEA C3-04, MB 229.51 and API: SM/CF

İncelediğiniz ürün üstteki tüm spesifikasyonları, hatta daha fazlasını karşılamaktadır.

• Şimdi sipariş versem C.tesiye kadar İstanbul Anadolu Yakası teslimat yapabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: BekiRoRo

Şimdi sipariş versem C.tesiye kadar İstanbul Anadolu Yakası teslimat yapabilir misiniz?

Siparişler yarın kargolanacaktır. Kargo sonrası süre için bir garanti veremiyorum maalesef.
  • quote:

quote:

Şimdi sipariş versem C.tesiye kadar İstanbul Anadolu Yakası teslimat yapabilir misiniz?

Siparişler yarın kargolanacaktır. Kargo sonrası süre için bir garanti veremiyorum maalesef.

Hangi firma ile?

• quote:

quote:

quote:

Hangi firma ile?

Yurtiçi Kargo ile gönderim sağlıyoruz.
  • ATF şanzuman yağı kampanyası var mı?

• Geçen sene aldığım motosiklet yağlarını hala kullanıyorum, çok memnun kaldım. Hayırlı işler
  • quote:

ATF şanzuman yağı kampanyası var mı?

Maalesef yok, sadece ilk mesajdaki ürünler kampanya dahilindedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifo

Geçen sene aldığım motosiklet yağlarını hala kullanıyorum, çok memnun kaldım. Hayırlı işler

Güzel yorumunuz için çok teşekkür eder, yine bekleriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.