Şimdi Ara

Black Friday Özel: ENEOS Motor Yağlarında Net %20 İndirim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
4.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: happy22

Hocam periyodik bakım için ne kadar fiyat veriyorlar.

Bilmiyorum hocam,benim eksta işlerde vardı,ama arayıp sorabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba eneos 0w30 ve 0w40 stoklarda görmek istiyoruz.
    0w serisi yağlar 5w ile başlayan yağların muadili olarak kullanılıoyr ve performans artışı yakıt düşüşü sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyzade0606

merhaba eneos 0w30 ve 0w40 stoklarda görmek istiyoruz.
    0w serisi yağlar 5w ile başlayan yağların muadili olarak kullanılıoyr ve performans artışı yakıt düşüşü sağlıyor.

Merhaba, ENEOS 0W/30 ürünümüz mevcuttur, ancak kampanyaya dahil değildir. 0W/40 ise üretilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

quote:

Orijinalden alıntı: happy22

Hocam periyodik bakım için ne kadar fiyat veriyorlar.

Bilmiyorum hocam,benim eksta işlerde vardı,ama arayıp sorabilirsiniz.

Teşekkür ederim, iş yerime yakın.
    Fırsat bulursam elektürük işleri için giderim.
    Otomatik şanzuman yağını yetkili servisten başka yerde değiştirmeyin diyorlar ama...
  • Merhaba,
    Mazda 626 98 Model 2,0 Aracım için 5/30 yağ önerdi. Fakat daha önce 10/40 kullanmışlar. Kilometre 200 binde ve araca yeni LPG takıldı. 5/30'mu yoksa 5/40'mı önerirsiniz?
    Ayrıca gittigidiyordaki ürünler ile arasında çok fazla bir fiyat farkı olmuyor bazı ürünlerde. Gittigidiyordaki mağazada sizin mi acaba?
    Hayırlı satışlar.
  • Bununla;
    https://urun.n11.com/motor-yagi/eneos-premium-hyper-multi-5w30-4-lt-2017-uretim-P54584090
    Bunun arasında ne fark var hocam indirim dışında?
    https://urun.n11.com/motor-yagi/eneos-premium-hyper-5w30-4-lt-motor-yagi-2017-uretim-P20929083
    İndirimsiz alırsak 85 TL, indirimli alırsak 89 TL haricinde?

• quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Bununla;
    https://urun.n11.com/motor-yagi/eneos-premium-hyper-multi-5w30-4-lt-2017-uretim-P54584090
    Bunun arasında ne fark var hocam indirim dışında?
    https://urun.n11.com/motor-yagi/eneos-premium-hyper-5w30-4-lt-motor-yagi-2017-uretim-P20929083
    İndirimsiz alırsak 85 TL, indirimli alırsak 89 TL haricinde?

Multi olan ürün DPF'li araçlar için uygun değildir. DPF farkından dolayı diğer ürün daha pahalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: manjimaru

Merhaba,
    Mazda 626 98 Model 2,0 Aracım için 5/30 yağ önerdi. Fakat daha önce 10/40 kullanmışlar. Kilometre 200 binde ve araca yeni LPG takıldı. 5/30'mu yoksa 5/40'mı önerirsiniz?
    Ayrıca gittigidiyordaki ürünler ile arasında çok fazla bir fiyat farkı olmuyor bazı ürünlerde. Gittigidiyordaki mağazada sizin mi acaba?
    Hayırlı satışlar.

Yüksek km ve daha önce 10W/40 kullanılmış olması sebebiyle, 5W/40 öneririm. Sadece n11, hepsiburada ve kendi sitemiz olan yagburada.com üzerinden satış yapıyoruz. Gittigidiyor'da mağazamız bulunmamaktadır.
  • Slm 2006 vito 111 cdi mobil 1 5w30 kullaniyorum...yag secici gostermiyor aba sizin 5w30 olur gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

Slm 2006 vito 111 cdi mobil 1 5w30 kullaniyorum...yag secici gostermiyor aba sizin 5w30 olur gibi

Doğrudur, 5W/30 kullanabilirsiniz.
  • Boğaziçi Yağ Market B kullanıcısına yanıt
    n11 de kupon 28 kasım 00:00 a kadar geçerlidir yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

Kupon 27 kasım 00.00'a kadar yayında kalacaktır. Daha önce kuponu hesabına yükleyen üyeler de 28 kasım'a kadar kullanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boğaziçi Yağ Market

quote:

Kupon 27 kasım 00.00'a kadar yayında kalacaktır. Daha önce kuponu hesabına yükleyen üyeler de 28 kasım'a kadar kullanabilir.

Astra j 2014 aracım var 1.6 115hp 5-30 kullanıyoruz 5 litre. Alacağım ama dfp falan demişsiniz tam anlamadım acil cevap verirseniz hemen alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

quote:

Astra j 2014 aracım var 1.6 115hp 5-30 kullanıyoruz 5 litre. Alacağım ama dfp falan demişsiniz tam anlamadım acil cevap verirseniz hemen alacağım

Hyper 5W/30 kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

quote:

Hyper 5W/30 kullanabilirsiniz.

Multi de de indirim yapsanız keşke nasıl olsa benzinli lpg ki araca multi olabiliyormuş daha ucuza alırdık

• merhaba,

corsa d 1,3 dizel aracım var kon içerisinde verilen linkten kontrol ettim hangi motor yağını kullanmam gerektiğine dair bilgi mevcut değil. hangisi motor yağını almam gerekli ona göre sipariş geçeceğim teşekkürler.

ekleme: kupon alma butonu yok kampanya bitti mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 27 Kasım 2017; 13:3:7 >
  • İndirim bitti mi acaba, Toyota Auris 4d dizel araç için hangisini almalıyım, -30 a kadar inen sıcaklık olan bir yerdeyim.

• indirim kuponu görünmüyor.bitti mi kampanya?
  • Evet, daha önce de belirttiğimiz gibi, kampanya sona ermiştir.
  • Boğaziçi Yağ Market B kullanıcısına yanıt
    Uzatma imkanınız yok mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.