Şimdi Ara

Black Gold Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun videosunu buldum.Sizlerle paylaşayım dedim.Oyun hakkında detaylı bilgisi olan varsa konuya bekleniyor.
    Usa versiyonu site linkhttp://bg.snailgame.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Ağustos 2014; 22:40:11 >

• Fail olmuşsun haberin yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

Fail olmuşsun haberin yok.

Anladım.
  • Oyunun grafikleri güzel ama oyunda nasıl desem sistemsel lag var.İnternetle alakası yok ama skilleri geç vurması skilli vuruyorsun ses sonra geliyor falan bu sorunlar çözülürse oynanışı güzel olur grafiklerini beğendim.
    Birde oyunun şöyle bir eksi yönü var karakter yaratma ekranına gelince çok güzel bir karakter yarattım diyorsun oyuna girince yarattığına benzemeyen bir karakter çıkıyor ortaya.

Oyunda iki ırk var robot ve hayvan kullanan diye basitçe özetlenebilir.Birisinde robotlar binek iken diğer tarafta hayvanlar binek ben teknolojik taraftayım 5 levelim altıma motosiklet verdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Ağustos 2014; 22:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyunun grafikleri güzel ama oyunda nasıl desem sistemsel lag var.İnternetle alakası yok ama skilleri geç vurması skilli vuruyorsun ses sonra geliyor falan bu sorunlar çözülürse oynanışı güzel olur grafiklerini beğendim.
    Birde oyunun şöyle bir eksi yönü var karakter yaratma ekranına gelince çok güzel bir karakter yarattım diyorsun oyuna girince yarattığına benzemeyen bir karakter çıkıyor ortaya.

Oyunda iki ırk var robot ve hayvan kullanan diye basitçe özetlenebilir.Birisinde robotlar binek iken diğer tarafta hayvanlar binek ben teknolojik taraftayım 5 levelim altıma motosiklet verdi :)

Oyunun eu serveri yok us serveri var sadece dolayısıyla çok lag var.Ben de birkaç gün girdim baktım olacak gibi değil bırakmıştım oyunu.

• Eu serveri olsa oynarım
  • Eu su çıkarsa haberdar edin oynarız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Guild Wars 2 Satılık Gold
    2 yıl önce açıldı
    ALINIK WOW GOLD
    7 ay önce açıldı
    Guild Wars 2 Gold Satışı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynayan yok mu ?
  • US serverinde ki lag yüzünden oynanmıyor.
  • Marwo kullanıcısına yanıt
    3 sene önce lag vardı ama şimdi lag kalmamıştır oynayacak olan deneyebilir.
  • 220 civarı ping var ama serverda. Ara sıra takılıyor bide dikkatimi çekti hiç oyuncu görmedim etrafta :D Sanırım tutmadı oyun.
  • Futuré kullanıcısına yanıt
    Tutmamış olabilir us da da oynanmaz archlord 2 bakabilirsin grafikleri efektleri iyi ama türk yok ve sıkıcı görevleri var.
  • cabal 2 denicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.