Şimdi Ara

Black Mesa [ANA KONU] | Definitive Edition çıktı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
856
Cevap
13
Favori
64.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrentten indirmeye çalışan arkadalar listeden blackmesa üzerine tıklayın aşağıda tab menuler olacak oradan izleyici(tracker) sağ tuş izleyici ekle menüsüne girin.
    Açılan ekranda izleyiciler kısmına bunu yazın :

udp://tracker.openbittorrent.com:80
    udp://tracker.ccc.de:80
    udp://tracker.istole.it:80
    udp://tracker.publicbt.com:80
    http://www.gameupdates.org/announce.php

yavaşta olsa geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

http://www.shacknews.com/file/32999/black-mesa-source-10-windows-free-game 1.2 mbit sn ile cekiyorum free

evet burdan daha sağlıklı indiriliyor
  • Hızlı ve sorunsuz bir biçimde indirmek isteyenler, HTTP linkler yerine P2P - Torrent'e yönelmeliler bence.

Bu linkten resmi .torrent dosyasını indirebilirsiniz. Illegal bi durum yok, paylaşılmasında sakınca yok.

http://www.mediafire.com/?khmzyygg4vetko0

30000 seed ve 10000 civarı peer var.
  • Çok çok güzel olmuş. Haritaları yeniden tasarlamışlar, bayağı iyi olmuş. Gerçi levyeyi bulana kadar canım çıktı.

Vortigaunt'ların ellerinde ve boyunlarında ki kelepçeleri unutmamaları güzel olmuş. Tuvaletteki amca yardı beni. Tuvalet kağıdı bitmiş onu istiyordu, gülmeden edemedim. Ona tuvalet kağıdı veriyorsunuz falan çok güzel. NPC'ler odun gibi değil, daha çok diyalog kuruyorlar. Isaac ve Eli'ı da görmek çok güzel oldu.

Hard olarak oynuyorum ama o Vortigaunt'lar ve Houndeye'lar çok zorluyor. Vortigaunt'lar çok daha hızlı atıyorlar elektriği, Houndeye'lar çok daha güçlü şok dalgası yapıyor. Bullsquid'in fırlattığı asit çok fena, 2-3 kere yedim de ölüyordum az kala. Gerçi fırlattığı asit silahların üstüne gelince çok şekil oluyor. Hard başladık hard bitireceğiz artık.

Yemekten sonra devam.

Bu arada bir kaç resim çektim oynarken. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://steamcommunity.com/id/lutimos/screenshots/

• Normalde torrent link vermek yasak ama oyunun kendi yasal linklerinden biri olduğuna göre paylaşmamda bi mahsur yok.

http://www.gamershell.com/download_93608.shtml

En hızlısı bu buradan indirdim bende.
  • @Diablo

Sağol hocam ilgilendiğin için.
  • Ben de ilk 1 saatini denedim ve gerçekten çok güzel olmuş. Çok emek var ve bu emeği karşılıksız vermeleri de takdire şayan. Çok güzel görünüyor oyun. Arada ufak hatalar var tabii ancak oyun zevkine etki etmiyor. Bir de bir şey sormak istiyorum, bir ara sanki oyun yayınlanacak ancak bu yayınlanan sürüm tamamı olmayacak, bir kısmı olacak, devamı sonra eklenecek gibisinden bir şeyler vardı. Doğru mu bu?
  • gözünü sevdiğimin oyununun modu bile kaç yıldır bekleniyor

müsait olduğum bi ara indireyim, eskiyi yad edelim.
  • Eski günleri hatırladım, S.S.S'yi ben hazırlamıştım zamanında.
  • Arkadaşlar ben yapamadım şunu bir türlü.Source sdk base 2007 yi indirdim.Oyunu indirdim ancak steamda gözükmüyor.Exe de yok yardımcı olabiliecek varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Arkadaşlar ben yapamadım şunu bir türlü.Source sdk base 2007 yi indirdim.Oyunu indirdim ancak steamda gözükmüyor.Exe de yok yardımcı olabiliecek varmı.

Oyunu kurarken dizini değiştirme. Yani C'ye Steam'in içine atsın. O zaman olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repercussion

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Arkadaşlar ben yapamadım şunu bir türlü.Source sdk base 2007 yi indirdim.Oyunu indirdim ancak steamda gözükmüyor.Exe de yok yardımcı olabiliecek varmı.

Oyunu kurarken dizini değiştirme. Yani C'ye Steam'in içine atsın. O zaman olur.

şimdi öyle yapıyordum zaten sonradan farkına vardım

edit:oldu sağolasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 15 Eylül 2012; 14:32:59 >

• indirmeye başladık.umarım orjinalini korumuştur.
  • sanırım ıkıncı kısmı paralı olacak gıbı..olursada hıc sorun degıl.parasını verıp steam den alırız.sonuna kadar hakedıyorlar..sındıre sındıre oynuyorum..zaten masallah oyun oyle uzunkı bıtmek bılmıyor.

gozlerım yasardı resmen oynarken.bılgısayar alemıne ılk basladıgım oyundur half lıfe 1..sene 99..ben baya gec basladım pc dunyasına.
  • Çok iyi oldu ya 2-3 yildir bekliyordum helal olsun ekibe bu arada beyler hl2 var steam hesabimda episodelarida ama suan yuklu degiller black mesayi kurmam icin zorundamiyim onlarida indirmek icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu Source SDK 07 2.8gb mı ben mi yanlış görüyorum
  • ben kuramadim biri nasil kuruluyor yardimci olabilirmi....
  • Oyun kurulumu ilk sayfaya eklenmiştir.
  • sourcemods/BMS klasörü önceden var mıydı Steam'ın içinde? Kurulumu yaptım, en sonda çalıştır'ı seçmeyince kaldım öyle şimdi. Ne .exe var ne birşey. O klasörü silip tekrar mı kurulum yapmalıyım acaba?

Edit: Halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 15 Eylül 2012; 15:55:40 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.