Şimdi Ara

Black Metal (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sınıflandırmalar kişiye göre değişir bence Mayhem Black Metal yapmıyor mesela.Metalde hep böyle olmuştur.Ben öyle görüyorum
  • "böyle böğürmeli falan şeyler istiyorum ayrıca korkunç olacak"

Cradle of Filth ve Dark Tranquillity ve korkunç olarak da "Elend" benim tavsiyelerim.tabi burada adı geçen tüm grupların inanılmaz parçaları var ama bu üçünün yeri başkadır.Biraz fazla piyasa gruplar ama.Keşke böyle olmasaydı.

Elend'i ilk dinlediğimi hatırlıyorum da,gece geç geliyordum yanımda discman vardı,böyle olur ya bazen tırstıran yollar falan,şanseseri ordan geçerken takmışım,o gün arkadaşımdan almıştım,orada durup 2-3dk dinledim,daha doğrusu dinleyemedim son hatırladığım eve kaçmaya başlamıştım

hem böğüren hem sakinliğe boğan bişi istiosan "Empyrium".yalnız dediğim gibi çok dinlersen gerçekten boğuyor ondan sonra kurtulmak zor

Dark Tranquillity - Lethe dene istersen bir.

Sonra Opeth var,The Drapery Falls dinle güzel bir şarkıları."Dirge for November" şarkısı da çok çok güzeldir.

SONRA MOR VE ÖTESİ VAR ONLAR DA ÇOK METAL Bİ METAL MÜZİK YAPIOLAR
    mor ve ötesi'ne metal grubu diyenlere selamlar burdan,saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda -- 1 Haziran 2005, 2:46:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Sınıflandırmalar kişiye göre değişir bence Mayhem Black Metal yapmıyor mesela.Metalde hep böyle olmuştur.Ben öyle görüyorum

nası yani?
  • quote:

Sınıflandırmalar kişiye göre değişir bence Mayhem Black Metal yapmıyor mesela.Metalde hep böyle olmuştur.Ben öyle görüyorum

?
  • quote:

Mayhem black metalin öncü gruplarındandır.Black metali bulan gruplar denince Venom Bathory ve Mayhem akla gelir.Bugün Norveç'te ki black metal müziğin bu şekilde olmasının nedenidir.Sanırım tüm albümlerini dinlememişsin.
  • Hatta googleda "black metal "+groups diye arat bakalım karşına ilk olarak hangi grubun ismi çıkacak.
  • Sizin görüşünüz o bişey diyemem ben Mardukla Mayhem i aynı kategoriye koyamıyorum.
  • nargaroth'u kaçırma bence
  • ben pek dinlemem black metal ama marduk çok iyi.
  • ARKADAŞIM BURZUMDAN BAŞKA BİR BLACK METAL GRUBU YOK BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: manikdepresif

ARKADAŞIM BURZUMDAN BAŞKA BİR BLACK METAL GRUBU YOK BENCE

Tuttum bu yazı tipini!

Edit: Küçük harf kullanınca olmuyor, bir de sadece burzum yazınca güzel oluyor galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackwinterday -- 6 Kasım 2009; 0:23:32 >
  • Edit:

Konu hortlatılmış, farkında değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 6 Kasım 2009; 1:01:34 >
  • Black metal olarak yazdığınız grupların %90'ı Dimmu borgir,Emperor,Cradle of filth
    Alaka nedir?
    Dark funeral gibi piyasa grupları yazıyorsunuz.

Mayhem,Darkthrone dinle başlangıçta sonra kendini gelişdir.
    Sakın depresif,ambient tarzlarını koyma black metal kategorisine.
    Pure ve satanic black metal'dir
  • efsane topic geri dönmüş
  • Konuya bak la
  • 2005'in konusunu hortlatmışım ben de, arkadaş şu aralar ne dinliyordur acaba merak ettim, trance falan takılıyordur belki. Pm atıp sorsak mıki?
  • Güzel Black Metal Önerisi lazım en sert olanından en çok böğürenlerden lazım. Trash Metal,Metalcore sıktı artık

Ayrıca arkadaşa sesleniyorum Korn,Slipknot Black değil,Nu metal dir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.