Şimdi Ara

Black Mirror (2011- ) | Netflix (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
936
Cevap
37
Favori
40.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Lost Room beni de sarmamıştı ama bu diziye hayranım adeta. Zevk meselesi.
  • Her bölüm farklı hikaye ve yeni oyuncu kadrosu şeklinde mi olacak yeni sezon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTaxman

Her bölüm farklı hikaye ve yeni oyuncu kadrosu şeklinde mi olacak yeni sezon ?

hey öyledi ki?

• bugün ilk sezonu izledim harikaydı gerçekten, hele 3. bölüm. böyle drama görmedim hayatımda 3.sezonda mı bu formatta ilerleyecek? her bölüm farklı olarak yani
  • Henüz bir bilgi yok ama öyle olur sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gun üst üste 5 bölüm izledim, uzun zamandır hiçbir diziden bu kadar etkilenmemiştim, 5 tane üst üste izleyince pisikolojim altüst oldu..
  • Herkes beğenmiş, puanı da iyi. Yarın indirip bi izleyeyim o zaman.
  • tamamen bitti dizi, 3x0 ve 2x2 en iyi bölümlerdi. 2x2'den sonra 3x0'ı izlerken olacakları az çok tahmin ettim ama

ama en çok beğendiğim 2x2 oldu, belki 3x0 önce yayınlansa işler değişirdi. ama 2x2 o kopma anına kadar "noluyor lan?" diye izlerken, malum yerden sonra ağzım açık izledim resmen

yalnız yeni izleyeceklere tavsiyem yavaş yavaş izleyin, ben böyle bir dizi beklemediğim için 2-3 günde bitirdim. en kötü haftada 1 bölüm falan izlemek lazım bu diziyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 22 Kasım 2015; 13:33:39 >

• Gugu Mbatha-Raw ve Mackenzie Davis yeni sezonda oynayacak.
  • Netflix, dizilerinin yeni sezon tarihlerini yayınladığı bir video yayımladı Youtube'da, ama Black Mirror namına hiç bir şey yok? 12 bölüm yapıcaklar diye 3 senede yapıcaklar sanırım, kaldı ki bu diziye bir sezona 12 bölüm sığdırmak çok zor, yani bu dizi saçma sapan Vampire Diaries, Gossip Girl falan değil ki 12 bölüm çekip bitsin sonuçta. Her sezon 3 bölüm kalsın daha iyi.
  • Joe Wright, Bryce Dallas Howard ve Alice Eve'nin baş rollerde olduğu bir bölümü yönetecekmiş.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İmdb'de 3x01 oynanmış gözüküyor 2015 yılında. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.chaLi

İmdb'de 3x01 oynanmış gözüküyor 2015 yılında. Bilgisi olan var mı?

Yanlış yazıyor, dizinin son yayınlanan bölümü 16 Aralık 2014 yılbaşı özel bölümü White Christmas.
  • K.chaLi kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi. 3.sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı. En erken 2016 yaz ayları olur ki bu iyimser bir tahmin.

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Yanlış bilgi. 3.sezonun yayın tarihi henüz açıklanmadı. En erken 2016 yaz ayları olur ki bu iyimser bir tahmin.

Bekleyeceğiz öyleyse. Görünce sevinmiştim. Son bölümden sonra farklı bir beklenti içindeyim. Her bölümü güzeldi ama bence son bölüm zirveydi benim açımdan. Çok kaliteli dizi.
  • Şimdi bitirdim. Gerçekten muazzam bir yapım. Bu nasıl bir hayal gücüdür arkadaş? Bütün bölümler iyiydi ama en beğendiklerim; 1x3 - 2x1 ve 3x0'dı.
  • Çok ilginç bir dizi, her bölüm film gibi...

1x1

İyi bi pilot bölümdü, domuz olayı hem üzücü hemde komik bi olaydı.

1x2

Bayağı ilginç bir bölüm çekmişler, bölüm de hangi sonuca varıldı tam olarak anlayamadım ama diğer dizilerden çok farklı.
  • 12 bölüm olarak geleceği bence bu sene büyük ihtimal gelmez.

• 1×3

Bu hafıza cihazının (Grain'di galiba tam hatırlamıyorum)hayatımıza ne gibi pozitif ve negatif katkıları olacağını anlatmışlar.Bi yuva yıktı valla cihaz,gerçek hayatta bu cihaz olsa baya şey değişirdi.Ayrıca bölümün sonunda cihazı çıkardı baya kötüydü iğrenç gözüküyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: srgnsrmc

Çok ilginç bir dizi, her bölüm film gibi...

1x1

İyi bi pilot bölümdü, domuz olayı hem üzücü hemde komik bi olaydı.

1x2

Bayağı ilginç bir bölüm çekmişler, bölüm de hangi sonuca varıldı tam olarak anlayamadım ama diğer dizilerden çok farklı.

2.bölümde beni anladığım;
    kendi çıkarları için, daha iyi bir hayat için, arkadaşlarından, düşüncelerinden vazgeçmek. Hatta tam olarak vazgeçmekten çok onları yarı yolda bırakmak gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 21 Mart 2016; 20:37:28 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.