Şimdi Ara

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
43
Favori
40.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • God of War Ragnarök en iyi pc oyunu olacak gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 12 Ağustos 2024; 14:59:40 >
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğunluk az. Cevremde herkes oyun oynuyor ama ya alamıyor yada indirimi beklerim diyor. TR artik bu hale geldi.
    Kız arkadaşım bile almıyor boş israf diyor halbuki eğlenmenin israfı mı olur diyemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun için benchmark aracı yayınlandı.

Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Black Myth: Wu Kong (Çıktı) [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    Black Myth: Wukong Benchmark Tool on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3132990/Black_Myth_Wukong_Benchmark_Tool

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RT açmak fps düşürmekten başka bir işe yaramıyor bir görüntü farkı görmedim ben. 4k cinematic ayarda zaten cam gibi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 13 Ağustos 2024; 12:46:24 >

• Steam Deck üzerinde ayarlar medium ve fsr açık şekilde oluşan fps değeri

tüm ayarlar low seçili ve gayet güzel bir fps değeri.

ayarları medium da tutup çözünürlükten feragat edersek oluşan fps değeri

kısaca el konsolu için beklediğimden iyi fps değerlerine ulaştım, hızlı aksiyon sahnelerinde tahminen değerlerdaha aşağıda olacaktır ama yine de çok iyi optimize edilmiş bir oyun geliyor diyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_demirci_53 -- 13 Ağustos 2024; 21:55:22 >

• Ben de rtx 4060 ve ryzen 5600 ile test yaptım.

Ray tracing kapalı very high ayarlarda ortalama 71 fps aldım max 84 fps idi.

Full ray tracing ve yine very high ayarlarda ortlama 56 fps max da 71 fps aldım.

Görsellik olarak nefis olmuş oyun. Rt ile elbette daha güzel görünüyor. Devasa fark yok ama yine de rt li daha güzel göründü gözüme. Bu kadar performans kaybına değer mi derseniz bence de değmez. Kartı 4080-4090 olanlar bence rt li oynamalı. 🙂

(Not: Dlss açık kalite modunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 13 Ağustos 2024; 22:45:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Optimizasyon Çok başarılı görünüyor oyunu listeme ekliyorum steam deckte akar 😎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    4060 kart 3070 in bile gerisinde saf güç olarak o yüzden sizin performansınız yeni nesili temsil etmiyor
    4070 ti ve üzeri kartları görmek gerek

• run...rabbt kullanıcısına yanıt
    Yeni neslin temsilcisi benim diye paylaşmadım zaten hocam. Benzer kart sahipleri de fikir edinsin diye paylaştım. Evet 4060 saf güç olarak iyi değil ama dlss 3.7 ve frame generation ile 3070 den daha performanslı. 3000 serisi kartlarda fg mod harici resmi olarak yok. Dlss 3.7 de yok aynı şekilde diye biliyorum. 🙂

• Benchmarklara göre optimize özürlü bir başka ue5 çöpü daha geliyor haydi bakalım. Millet neyine hype lanıyor bunun onu da anlamadım. Çıkışına 1 hafta kalmış daha native gameplay i yok oyunun. Benim gibi 40 yaş gamerlarının bu oyundan bir beklentisi olduğunu hiç sanmam.

Zaten maymun adam olarak oynamak saçma ve itici üzerine bir de koca oyunda elimizde tek sopayla oynuyoruz. Gerçekten loot keşif hissiyatı falanda vasat olacak belli. Yüksek ihtimal patlayacak ama keşke iyi çıksa çünkü oynayacak oyun bulamıyorum ragnarok a kadar beni oyalardı.

Pc oyuncuları olarak zaten bizim GOTY miz Ragnarok olacak. FF7 rebirth asıl goty yi alır ama onu da bize çıkarmadı paragözler. Diğer oyunların çoğu yeni nesil özensiz kalitesiz ve ue5 rezillikleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ağustos 2024; 13:33:27 >
  • Jedi_masterr kullanıcısına yanıt
    Optimize iyi senin pc kötü kötülüyorsun

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

benim pc gayet güzel sen rahat ol, ben benc videolarına baktım değerler ortada optimize çöp.

Bence optimizasyonu iyi grafikleri kötü, deck'te bile medium ayarlarda kararlı bir fps değeri ile test ettim, bende açıkçası daha farklı videolar bekliyorum, şöyle bir iki tane yan boss ile kapışma videosu da olurdu, veya demo yayınlasalarda deneyimlesek, bencmark uygulaması yapana kadar demo yapsalardı keşke

• s_demirci_53 kullanıcısına yanıt

Dostum bu benc zaten olması gerektiği gibi değil. Bomboş daracık alanda benchmark, ortada sistemi yoracak düşmanlar, npc, combat gibi detaylar yok. Elbet bir fikir verir ama yanıltıcı boş koridorlarda gezdiriyor. Popüler bir oyunlardan örneğin dying light 2 nin bench tool u fena değildir sağlıcakla kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 14 Ağustos 2024; 14:20:38 >
    Evet kesinlikle ilk dikkatimi o çekti, yıllarca fragmanlarda devasa yaratıkları gösterip durdular test uygulamasında da bir boss savaşı görmek isterdim, maksat sistem ani tepkilere nasıl cevap veriyor görmemiz lazım, çünkü bize gösterilen tanıtımlarda her köşe başından bir detay çıkıyordu, test bizi yanıltmaz umarım. Mutlaka oynanış görmek istiyorum

• Oyun bana kalırsa eski ps2 döneminden kalma script bir oynanışa sahip olacak.

15 dakikada bir boss var deniyor.

Zorlanmadan boss kesip düz ilerlemeli bol önceden hazırlanmış sahneli bir oyun bekliyorum ben.

• Full ray tracing ne işe yarıyor pek anlayamadım. Açıkken çok büyük bir fark da göremedim. Ki 55 inç ekranda test ettim oyunu.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.