Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.699
Cevap
60
Favori
63.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sızıntılar geldi! SPOILER barındırıyor!

- "Journey to the West" eserinde yer alan Princess Iron Fan karakteri oyunda yer alıyor
    - Oyun 15 ana haritaya sahip. Her bir haritaya en az bir boss düşüyor. Daha fazla da olabilir
    - "Journey to the West" eserine epey sadık kalınmış durumda
    - Haritalar Sekiro'daki gibi çalışıyorlar
    - Oyundaki en büyük harita "Lion Camel City" Bu haritada 4 boss fight var
    - Bir çok gizli boss fight var. Bu boss fight'ları açabilmek için özel eşyalar bulmamız gerekiyor
    - Sonlar oyunda NPC'lerle yaptığımız diyaloglara bağlı olarak değişebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt

Sağolasın Volkan abi bu iyi oldu Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

• 4 gün önce hongkong üzerinden aldığım oyun hesabının erişimi süresiz kapatılmış. Mtc den kod alıp o şekilde yapmıştım ama ne oldu ise hesap askıya alınmış. Neden olur bu olay. Hesabı ilk kez daha dün giriş yapacaktık. Birde diğer sec sahibi var tabi ondan da haber bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 14 Ağustos 2024; 6:27:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KenanK89 kullanıcısına yanıt
    Kötü olmuş hocam yüksek ihtimalle kodu aldığınız satıcı sıkıntılı çalıntı kartla alınmış kod muhtemelen MTC ye hemen bildirin olayı.Bende üç gün önce almıştım baktım sorun yok şimdilik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Mesajı görünce ben de kontrol ettim, sorun yok. Canlı destek kısmından hızlı geri dönüş yapıyorlar hemen yazın isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 14 Ağustos 2024; 9:41:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomanson kullanıcısına yanıt
    Mtc kabul etmiyor onlardan sıkıntı olduğunu. 😀

• Hesabı oluştururken adres kısmına ne girdiniz. Posta kodu vs sormuyordu çünkü. Google dan bakıp şehir ismi yazmıştım ben

Bu bilgiler ile hesap açmak yeterli hocam. MTC nin sattığı kodlarda bir sıkıntı olmaz farklı sitelerdeki bireysel satıcılar gibi değiller. Hesap açarken bilgilerdemi bir sıkıntı oldu acaba hiç duymadım banlanan hk psn 🤔

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Ben ve Forum dan birinin daha aynı şeye düşmüş.

Bende 2. Alana google dan şehir adı yazdım sadece zaten başka birşey sorduğu yoktu. İlginç.

Hesabı açarken üstteki yere Hong Kong Island altına da Central and Western yazmıştım bölgeye uyumlu semt olsun diye Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam maile herhangi bir bildirim gelmiş mi peki neden erişime kapatıldığı ile ilgili.

Bende almak istiyordum oyunu hesabı da açmıştım biraz tedirgin oldum.

• Yûnus Y kullanıcısına yanıt
    Mail e gelen herhangi bit durum yok. Sadece girş yaparken network kuralları ihlali yüzünden hesap süresiz askıya alınmıştır diyor

Hesap açarken ya da oyunu alırken VPN aktif olabilir mi hocam? Hani instagram kapalıydı, VPN açıkken herhangi bir işlem yaptıysanız şüpheli işlem gibi gözükmüş olabilir.

Ben de oyunu almayı düşünüyordum ama arada kaldım şimdi.

• TaKo kullanıcısına yanıt
    Hayır. Vpn ile hayatta işim olmadı. İnstagram a hiç girmedim o süre boyunca da zaten de. İlginç bir saçmalık var ortada.

• Neyini anlamadın. Hesabın askıya alınmış . Tr iss de görünüyorsun.

• run...rabbt kullanıcısına yanıt

Arkadaşın anlamadığı oradan alanların da Türkiye İnternet Servis Sağlayıcısında gözüküp herhangi bir problem yaşamamaları zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 15 Ağustos 2024; 11:37:13 >

Hong Kong PSN hesabını ilk kez açarken PC veya telefon üzerinden mi açtın, yoksa PS5 konsoldan mı açtın? Benim 2014 civarları açtığın Hong Kong hesabım var. Hiç sorun yaşamamıştım. Ama yıllardır kullanmadım, duruyor öyle.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Pc den açtım, pc den aldım. 3 gün zaten cihaza giriş yapılmadı. Giriş yaparken hatayı aldım.

Psn den ulaştım. Cihaz seri numarası istiyorlar.

Kesin emin olmamakla beraber bence hesabı PC üzerinden açınca böyle oluyor. Yabancı ülkelerin PSN hesabını açacak olanlar için benim önerim PS5 konsol üzerinden açsınlar.

Edit: Japon PSN'i açarken de benim hesabımı banlamışlar diyen arkadaş da PC üzerinden açmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 15 Ağustos 2024; 12:58:19 >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Daha önce hep açtım ya. Usa, india. Hiç böyle birşey olmamıştı. Farklı bir durum var.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.