Verilen bu bilgiler doğru bilgiler değilmiş hocam. Sızıntıyı yayınlayan kişinin adına sahte Discord sunucusu açmışlar. Sızıntılar yalanmış < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (12. sayfa)

-
-
Bende yeni gördüm hocam Twitter'dan. Bakalım az bir süre kaldı çıkışına bu sahte haberler durur diye düşünüyorum.
x (formerly twitter)
Lunatic Ignus (@ignusthewise) on Xhttps://x.com/ignusthewise/status/1822723036237181092 -
Oyunun grafikleri çok iyi gözüküyor. Tam olarak nasıl bir şey çıkacağını kestirebilsem ön sipariş geçeceğim ama hâlâ et midir tavuk mudur anlamadığım bir oyun... İnceleme ambargosunun kalkmasını bekleyeceğim bakalım.
-
Gow sekiro karışımı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda parry sistemi olacak mı bunu çok merak ediyorum sanırım dodge üzerine kurulmuş
Oyunu büyük bir merakla bekliyorum. Özellikle dönüşümler baya sağlam olmuş gibi duruyor. Son 8 gün.
-
Hangi oyuna hype lanssam o oyun batıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Black Myth: Wukong'dan 2 yeni incelemeler sızdırıldı. Kaynakları doğrulayamasak da bu incelemelerden detayları paylaşalım istedik:
🔸İki incelemede de oyun 25 saat civarında bitirilmiş
Oyunda 50'den fazla transformasyon var
🔸Transformasyonları kullanmadan oyunun sıkıcı olduğu belirtiliyor
🔸Yetenek ağacının çok küçük olduğu söyleniyor, oyun genel olarak transformasyonların etrafında inşa edilmiş
🔸Her iki inceleme de PC de performans sorunları olduğunu belirtiyor
🔸Grafiklerin çok iyi olduğu belirtiliyor
🔸Sinematiklerin çok iyi olduğu fakat "anlaşılması" zor olduğu söyleniyor
🔸Her ikisi incelemede oyunun çok doğrusal olduğunu fakat bazı açık alanların bulunduğunu söylüyor
🔸Souls hayranları için oyunun kolay olduğu belirtiliyor
🔸Boss tasarımlarının çok iyi olduğu fakat oyunda zor bos olmadığı belirtiliyor
🔸Bir inceleme oyunun Devil May Cry gibi oynanışa sahip olduğunu söylüyor
🔸İngilizce dublajın FromSoftware oyunları kadar iyi olmadığını ve "idare eder" olduğunu belirtiyor
🔸Bir inceleme oyuna 8.5/10 puan diğeri ise 9/10 puan verdi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Puanlar iyi ama optimizasyon sorununu bekliyordum çünkü her ne kadar downgrade yemiş olsa da hala çok iyi grafikleri var oyunun bossların çok kolay olması ise kime göre değişir o yüzden oynamadan bir şey söylemek istemiyorum
Kendinizi hazırlayın. Maceranıza başlamanın neredeyse zamanı geldi.
"Black Myth: Wukong Benchmark Tool" artık Steam üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Bu araç, oyunu çalıştırırken bilgisayarınızın donanım performansını ve sistem uyumluluğunu önceden kontrol etmenizi sağlar.
Farklı grafik seçenekleri altında oyun görsellerini ve performansını önizlemek için kıyaslama ayarlarını özelleştirebilirsiniz.
Bu araç, "Black Myth: Wukong" için özel olarak geliştirilmiş bir PC kıyaslama uygulamasıdır. Oyunun kendisinden ayrıdır ve oynanamaz.
Kıyaslama sonuçlarınız, oyunun resmi lansmanından önce olası yazılım ve donanım uyumluluğu sorunlarının daha iyi belirlenmesinde geliştirme ekibine yardımcı olabilir. Bu, potansiyel performans risklerinin ve ara sıra ortaya çıkan sorunların daha iyi değerlendirilmesini kolaylaştıracak ve sonuçta "Black Myth: Wukong "un nihai sürüm kalitesini artıracaktır.
x (formerly twitter)
Black Myth: Wukong (@BlackMythGame) on Xhttps://x.com/BlackMythGame/status/1823179517701357644
-
Oyunsuzluktan olsa gerek iyice merak etmeye başladım bu oyunu, fiyat uygun olsa çoktan ön sipariş geçmiştim ama inceleme puanlarını beklemek lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
HK psn de 1300 lira hocam oyun
burdan kod alabilirsin ⬇️
mtc game
Playstation Gift Card Hong Kong Store Satın Al | Anında Teslimat - MTCGAMEhttps://www.mtcgame.com/tr-TR/playstation-network/psn-card-hk-hong-kong
Teşekkürler hocam alacak olursam buradan alayım.
Sızıntı veya doğrulanmayan birkaç inceleme siteleri oyunun GOTY yarışmacısı olduğunu söylüyor. Oyun camiasında çokça konuşulan bir yapım. 3 gün sonra ambargo kalkıyor yavaştan incelemeler düşecektir. Bizlerde değerlendirmesi kalıyor hocam. :)
-
Cutscene Sızdırılmış. İzlemek isteyenler için.
Black myth wukong is leaked
-
Arkadaşlar oyunda zorluk seçeneği olacakmı ben souls oyunlarını zor olduğu için oynayamıyorum ghost of tusima yada rise of the Ronin gibi olursa benim için süper olur
Olmucakmış ama zor olmuyacak deniliyor
Hocam biraz önce ben de Hong Kong PSN'den ön sipariş verdim. Aranıza ben de katıldım. The Last Of Üs PART II'den sonra ilk defa bir oyun için bu kadar heyecanlıyım (GoW Ragnarok da epey heyecan uyandırmıştı. Ama nedense Black Myth Wukong daha fazla heyecanlandırıyor gibi hocam) Her şey çok güzel görünüyor Aslında oyunu oynamadan önce eser okunulsa oyundan alınan keyif daha da artabilir hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 13 Ağustos 2024; 16:7:6 >
İnşallah hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X