Şimdi Ara

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.697
Cevap
60
Favori
62.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

aşmış bir oyun geliyor gibi. Modellemeler atmosfer falan 10 numara

• console-master kullanıcısına yanıt

Valla hocam ilk duyurusundan bu yana o kalite ve havayı koruduklarını görünce sevindim şahsen. Genelde Downgrade muhabbetleri olurdu bu oyunda tam tersine her yayınlanan oynanışta oyuncuları daha da heyecanladıracak materyalleri buluyorlar. Büyük ihtimal bir GOTY yarışmacısı olacak gibi. :)

• Bu oyunu zam yemeden almadıgıma çok üzüldüm ama bence oyun zor olup sürekli boss kesilmesinden bıkanlar çok çabuk oyunu satıcak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun piyasadaki soul oyunlarından çok farklı görünüyor. Bir kere çok seri bir dövüş mekaniği var. Ve çok fazla gelişim mevcut. Sanırım oyun süresi 20 saat civarında. Tek sorun bu oyun yurt dışında 50 euro iken burada 2000-2500 liraya satılacak.

• Wally-West kullanıcısına yanıt
    Hong Kong PSN'de 1280 TL hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Bende Reddit'de gördüm de altta ki yorumlara bakınca gerçeklik payı %50 - 50 olunca paylaşmayayım dedim. Şurada çıkışına pek bir şey kalmadı. İnceleme kodları gitti mi, Oyunun ambargosu ne zaman kalkacak vs. Firmadan hiç bir açıklama gelmedi haliyle. bekleyip görme lazım bu sızıntının ne kadarı doğru ne kadar yalan. :)

• Gelsin bakalım şebelek adam. Zaten son zamanlarda ya saplı sultan, ya maymun, ya zenci kunil yönetiyoruz oyunlarda. Buna da eyvallah.

Bu incelemenin alınmış olduğu sayfanın ekran görüntüsü

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Türkçe altyazı var mı?

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Yok

• arman09 kullanıcısına yanıt
    O zaman Hint PSN'den almak lazım. Bu oyunda Türkçe Altyazı olacak diye biliyorum.

• Metal Head kullanıcısına yanıt
    Steamde tr yok görünüyor

• Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

Black Myth: Wukong | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıClatzeoyoutube
    Reference video for the combo 🐉 Watch Full Video: https://youtu.be/lDa8_la6hlI 💖 Show Love, Subscribe: https://youtube.com/clatzeo?sub_confirmation=1 💙 Support the creator: https://buymeacoffee.com/clatzeo (No pressure😇) For any business enquiries: clatzeo@gmail.com #Shorts #Wukong #BlackMyth #Gaming #BlackMythWukong #dragon #WukongvsDragon #YouTubeGaming Tags: black myth wukong, black myth wukong gameplay, black myth wukong new gameplay, black myth wukong new gameplay trailer, black myth wukong new trailer, black myth wukong unreal engine 5, black myth wukong unreal engine 5 gameplay, black myth unreal engine 5 new gameplay, black myth wukong gameplay unreal engine 5, wukong, wukong game, wukong gameplay, wukong new gameplay, wukong unreal engine 5, wukong unreal engine 5 gameplay, wukong new trailer, wukong gameplay trailer, black, myth, Black Myth: WuKong, Game Science, IGN, UE5, Unreal Engine 5, black myth wukong ue5, black myth wukong gameplay, black myth wukong unreal engine 5, black myth wukong 4k gameplay, black myth wukong 4k, black myth wukong gameplay ue5, black myth wukong unreal engine, black myth wukong ue5 trailer, black myth wukong, black myth wukong trailer, black myth wukong gameplay 4k, black myth wukong new gameplay, black myth wukong new gameplay trailer, black myth wukong gameplay trailer
    https://www.youtube.com/shorts/NL3-hBhL5zU
  • Black Myth Wukong, piyasaya sürülmeden 11 gün önce Steam'de 1 numaralı Küresel En Çok Satan oldu.  

Ayrıca geçtiğimiz iki ay boyunca Çin Steam'inde düzenli olarak ilk 5'te kaldı.  

SGF'den bu yana Black Myth, Çin'deki Steam listelerinin zirvesinde ya da zirveye çok yakın bir yerde bulunuyor.

Bir süredir Çin'den çıkan ilk AAA macera oyunu olarak, orada tonlarca destek olacaktır.

PS5 + PC kombinasyonu ile ~3M lansman haftası tahmin ediliyor (eğer iyi değerlendirilirse).

Bu oyun ya içinde patlayacak ya da fena patlama yapacak ortası yok gibi geliyor

Ön siparişe özel ne veriyorlar ön sipariş vermeye değer mi acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • massiv a kullanıcısına yanıt

Oyunun demosunu oynayanlar bir hayli sevmişlerdi. Gösterdikleri her gameplay ve ön-inceleme yazıları da gayet olumluydu. Çıkışına 10 gün kaldı hepimiz bu sorunun cevabını alacağız gibi. Ama büyük ses getireceğini düşünüyorum. :)

Çoğu kişi vuruş hissiyatı eksik gibi diyordu ben de bazen izlerken onu hissediyorum ama seneler önce oynanış fragmanlarını gördükçe heyecanlanıyordum. Umarım iyi olur hong kong psn akar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.